Vecka 39

Måndag:
[ x ] 09.00 - 12.00 Seminarium
[ x ] Pluggish
[ x ] Gymmet
 
Tisdag:
[ x ] Pluggaaagagagag
[ x ] 17.00 - 19.00 Läxhjälp
 
Onsdag:
[ x ] 13.00 - 16.00 Seminarium
[ x ] 19.00 - 19.55 Pump
 
Torsdag:
[ x ] 10.00 - 12.00 Föreläsning
[ x ] 19.00 - 19.55 Zumba
 
Fredag:
[ x ] Plugga
 
Lördag:
[ x ] Ikea med syster
[ x ] 17.30 - 02.00 Lärargasque
 
Söndag:
[ x ] Bakis jao
 
ööh aa typ :)

10 september 2012

Eller egentligen 11e september, men orka det.. haha.
 
Jaa, det har inte hänt så värst mycket.. Jag har fortfarande inte internet, jag har gått på några föreläsningar, jag har vart på Snerkes och dansat och vinglat hem i strumplästen, jag har vart på kulturnatten och kollat eldshow och riddare och suttit i kyrkan och lyssnat på kören och orgelspel. Jag har testat zumba, som var kul som fan, men assvårt haha.
 
Jaja, idag har jag bara varit hemma och pluggat och nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar. Sedan ska jag sova eftersom jag ska upp tidigt för att gå till gymmet med Sofia. Nu har ju provveckan gått ut, så måste köpa gymkort....... Haha.
 
Jaa.. vet inte vad jag mer ska berätta.. såå byebye homiie
 

Vecka 37

Måndag:
[ x ] Plugga
 
Tisdag:
[ x ] 11.00 Gymmet med Sofia
[ - ] 17.00 - ?? Nollning, spökbollsturnering!
 
Onsdag:
[ x ] 13.00 - 15.00 Föreläsning
[ x ] 19.00 Body pump
 
Torsdag:
[ x ] Plugga
[ x ] 19.00 Zumba
[ - ] Stocken (?)
 
Fredag:
[ x ] 09.00 - 12.00 Seminarium
[ x ] Till Estocolmo jaooo
 
Söndag:
[ - ] Back to Uppis
 
 

4 september 2012

Hej hej hallå!
 
Försov mig idag.. Helskumt, hörde inte ens när alarmet gick! Jävlars skit! Menmen, får väl läsa ännu noggrannare i boken då.. haha. Aja kom upp vid tio iaf, käkade frukost och klädde på mig. Sedan gick jag ner till Ica och skickade iväg en bok på posten och köpte lite förnödenheter som toapapper och sånt. Sedan cyklade jag iväg till Ekonomikum där jag mötte upp en tjej som köpte mina två statistikböcker, ÄNTLIGEN AV MED DOM! Haha. Efter det cyklade jag vidare till gymmet och sprang och sprang tills svetten rann. Asså på riktigt, det ser ut som om jag har varit ute i spöregn typ mitt hår är fan blött! Maha. Nu ska jag duscha och käka litåe lunch. Sedan blir det att gå till systemet och så vidare till Ekoparken för nollning! :) Får se hur länge jag stannar, ska ju ändå upp typ sju imorgon (om jag hör alarmet alltså...)
 
Puss puss

3 september 2012

Hejsan hejsan!
 
Idag har varit en bra dag! Vaknade vid nio imorse, klädde på mig och drog in till stan. Där köpte jag springbyxor (såna där tajta ni vet?), jeans, linne och böcker böcker böcker. För det behövde jag. Tyvärr blev det också en JÄTTEMYSIG tröja och en typ blusgrej, jag vet jag vet man ska inte slösa pengar när man inte har några men asså GUUUD var tvungen! Haha. Fick iaf 20 % rabatt på springbyxorna och 10 % på böckerna. Fast alla böcker fanns inte så var tvungen att beställa två av dom från bokus sen. Men iaf.
 
Sedan drog jag hem för att äta, men då sa Sofia att hon skulle sluta snart (en timme innan hon trodde igår) så då blev det att hoppa på cykeln och dra till gymmet snabbt som attan! Självklart blev det att Sofia ändå var där samma tid som vi hade sagt från början, så jag hade ju EGENTLIGEN hunnit äta.. menmen. Sedan gick vi iaf till gymmet och sprang på crosstrainern i 50 min,svettades som fan haha. Men fett skööönt. Sedan gick vi hem och duschade och gick till Ica tillsammans. Så äntligen fick jag äta! Gjorde sallad med kräftstjärtar och vitlökssås, nomnom. Åt sjuukt mycket eftersom jag inte ätit på hela dagen och tränat liksom.. Inte så bra att bara äta ett mål om dagen kanske, men asså, det är ju sjukt jobbigt att gå bort till köket hela tiden! OCH man måste ju liksom diska direkt efter.. Haha.
 
Sedan när vi ätit kom Sofia hit och så kom vi överens (hon övertalade mig) om att vi förtjänade något gott, så vi gick ner till Ica igen och köpte lite glass. (Asså jag tycker ju typ att bara man går till Ica så kan man äta sjuukt mycket, för det är en sjuukt jobbig backe på vägen tillbaka haha) Sedan gick vi hit igen och kollade film. Nu har hon gått, så nu ska jag plugga lite och sedan ska jag sova! Ska ju upp tidigt imorgon.
 
Puss på er

Vecka 36

Måndag:
[ x ] Får in pengar, så ska köpa böcker (köper bara typ hälften nu, så det blir ca 1500 kr.........), fixa träningskläder, betala skulder och köpa mat. Sedan kommer jag vara pank typ, naajs................ 
[ x ] Dra till gymmet med Sofia (gratis provträning i en vecka )
 
Tisdag:
[ - ] 08.00 - 09.00 Kursintroduktion
[ - ] 09.00 - 11.00 Föreläsning
[ x ] Sälja böcker! yeeey
[ x ] Gymmet
[ x ] 17.00 - ????? Nollning
 
Onsdag:
[ x ] 09.00 - 12.00 Föreläsning
[ x ] Gymmet med Sofia
[ x ] 18.00 - ???? PUBRUNDAAAAAAAAAAAA! YEYEYEYEYEYEYEYEYEYE
 
Torsdag:
[ - ] Bakis?!!!
[ x ] 16.30 - 17.25 Spinning med Sofia
 
Fredag:
[ x ] 10.00 - 12.00 Föreläsning
[ x ] 12.15 - 13.00 Spinning med Sofia
[ x ] 14.00 - 16.00 Föreläsning
[ - ] 17.00 - ?? Inspark
 
Lördag:
[ - ] 16.00 - ??? Nollning
 
Söndag:
[ x ] 15.15 - 16.10 Zumba med Sofia
 
Busy little bee (omg i vilken film säger dom såå??!!! (Ååh, jag kom på det nu, Gladiator!))
 

RSS 2.0