Yeey


Blommig klänning #1 HM 149 :-



Blommig klänning #2 HM 149 :-



Blommig klänning nr 3 HM 99 :-


Blommig klänning #4 New Yorker 319 :-


Blommig klänning #5 HM 249:-


Och så skorna Din Sko 299:-

Sommar, sommar, sommaaaaar! (8)


25 april 2012

Tjolahopp!

Min garderob börjar bli överfull.. Och har inga galgar kvar och då hänger jag ändå flera klänningar på vissa galgar. Jag tror att på en av dom är det fem stycken typ.. Fattar inte, jag har ju asmånga klänningar men ändå har jag aldrig något att ha på mig? Hahaha men idag köpte jag iaf två blommiga klänningar till :) Har ju köpt tre redan senaste veckan typ. Haha men man hoppas ju att det blir sommar snart så man kan använda dom. Dom är så söööta!

Och så köpte jag ett par turkosa klackar på Din Sko. Kostade 299 från början, men fick dom och sånadär silikoninlägg eller vad det är för 263 eller nåt. Assåå ibland lönar det sig att vara medlem på grejer. Fick 20 % rabatt och så hade jag 50 kronor rabatt också som jag inte hade någon aning om haha. Men det är najs det :)

Jaja sedan har jag pluggelipluggat och varit ner till Ica. Nu ska jag fortsätta plugga och sedan tro jag att jag ska vara töntig och se Miss secret agent 2 om en knapp timme. Känner att jag borde kolla på något töntigt och totalt ointellektuellt!

Längtar till helgen! Valborg och allt! Egentligen börjar det ju redan på fredag med Svalborg och sedan är det skvalborg, kvalborg, valborg, finalborg och festivalborg. Men För mig blir det nog att det börjar på lördag, skvalborg alltså med kanske ett par öl bara, sedan kvalborg på söndag kväll och sen valborg på måndag, börjar väl typ 10 på morgonen skulle jag tro :) Hoppas att det blir ASFINT väder så jag kan ha någon av mina fina blommiga klänningar och så vi kan sitta i Ekoparken hela dagenoch kvällen! :D:D Och så kör vi varannan vatten så vi orkar hela dagen! Som tur är brukar dom ju dela ut gratis vattenflaskor, så slipper man släpa med det dit liksom. Haha

Jaja, Puss på er

24 april 2012

Idag är det… 24 april
Idag tycker jag om… att det snart är valborg, och kvalborg, och skvalborg och aa xD
Idag har jag… seminarium
Idag borde jag… plugga såklart
Idag tycker jag… att jag förtjänar lasagne :)

Förra veckan med ett ord: Plugg
Veckans bästa: Natta kom hit :)
Veckans värsta: Vädret såklart
Gårdagens värsta känsla… trött
Gårdagens bästa händelse… Öh typ.. mat? xD
Gårdagens hiss... Inget regn!
Gårdagens diss… Domslut -_-

Idag är jag nöjd med… att det inte är såååå kallt
Idag är jag missnöjd med… att dygnet har för få timmar
Idag saknar jag… Solen såklart
Idag avskyr jag… Att jag skaha redovisning :S
Idag älskar jag… Lasagne, längtar!
Just nu ska jag… Sova


Hmm..

"Dina möjligheter till framgång står i direkt proportion till hur mycket glädje du får ut av det du gör"

Känner på mig att jag kommer bli en misslyckad person.. med tanke på att allt jag gör är extremt tråkigt och jag gör det bara för att jag är tvungen till det.. Asså förutom det roliga då, men jag tror inte jag vill satsa på att bli typ alkis.. haha.

Och sen tycker ju alla att jag är så jäääävla duktig och blääää! Jag skulle ha satsat på att gå om typ.. femman eller nåt. Så hade alla tyckt det var ett mirakel att jag ens gick ut högstadiet liksom. Inga krav och förväntningar måste ju vara det bästa som finns! Varför föddes man inte till kille?! En KORKAD kille!

Vecka 17

Måndag:
[ x ] 10.00 - ? Grupparbete
[ x ] Plugga

Tisdag:
[ x ] 10.00 - 12.00 Seminarium
[ x ] Plugga

Onsdag:
[ x ] Plugga

Torsdag:
[ x ] 08.00 - 10.00 Föreläsning
[ x ] Plugga

Fredag:
[ x ] 10.00 - 12.00 Föreläsning
[ x ] PLUGGA

Lördag:
[ x ] 09.00 - 13.00 Omtenta
[ x ] Natta och Jackie kommer hit :)
[ - ] SKVALBORG = SUPA!

Söndag:
[ x ] Kvalborg = SUPA

20 april 2012

Hejsan

Jaa, nu är man ensam igen då haha. Jaja, gör absolut ingenting eftersom jag måste plugga :) Natta kom i onsdags i alla fall, jag mötte henne på stationen och så käkade vi sushiii :) Sedan gick vi runt på stan ett tag, jag köpte en blommig klänning, en kjol och ett linne. Nice :) Sedan gick vi hem och käkade och kollade på tv typ.

Igår vaknade jag vid nio och cyklade iväg till Eko eftersom vi hade seminarium. Sedan satt vi i gruppen ett tag och gick igenom nästa seminarium. Mötte Natta och så gick vi till stan och kollade runt lite. Käkade på Max också. Sedan kom Oskar och så gick vi och fika. Åt världens godaste cheesecake! Asså om ni är i Uppsala och ska fika så rekommenderar jag verkligen Storken på stora torget! Asgod cheesecake, asgod citron och marängpaj, asgod hallon och kokospaj. Osv osv. Gå inte vid tretiden dock, är vääldigt hög risk för att det är fullt då.. Men bara så ni vet liksom, mums mums!

Jaja, sedan följde vi med Oskar, som bara hade druckit kaffe, till BK och gav honom sällskap när han käkade. Och sedan gick vi hem och så käkade vi mat och kollade på tv typ. Japp det var typ det.

Idag vaknade vi vid elva, fixade oss och sedan följde jag Natta till bussen typ halv två. Och nu ska jag pluggelipluggish! Wooohooo! ....

Puss på er

Mumsi!

mms_img27654 (MMS)

Mumsi!


Gratisprodukter? Ja tack

mms_img18285 (MMS)

Kolla vad man hittade i cykelkorgen utanför eko, tillsammans med en lapp där det stod "lycka till med studierna". Bra att vara student ibland :-) Och så kommer man hem och upptäcker att man helt plötsligt har två kanaler till! Haha, får se hur länge det stannar.. menmen kul iaf :)


17 april 2012

Godmorgon!

Jaa, vaknad för typ en timme sen, och hade då sovit sedan 17 typ.. Så fick ju typ åtta timmars sömn. Tror alltså inte att jag kommer sova särskilt mycket mer den här natten.. ska ju ändå upp vid nio så.. Haha. Igår vaknade jag typ 5 i tio efter att ha sovit typ 3,5 timme.. Haha Så var ju alltså skiittrött! Gick upp, klädde på mig och cyklade till Eko. Så satt vi till typ tre med seminarieuppgiften, sedan var vi äntligen klara.

Cyklade hem, käkade frukost, haha. Och sedan somnade jag alltså vid typ fem tror jag. Japp så jag har ju ställt om dygnet liiiitegrann.. Haha. Nu har jag käkat frukost (eller om det räknas som middag kanske?) och jaaa.. ska fortsätta ligga här i sängen och hoppas på att somna om. Blir ju lite tråkigt att vara upp vid den här tiden när ingen skriver något på facebook eller något ju haha.

Jaja, puss på er


Vecka 16

Måndag:
[ x ] 10.00 - ? Grupparbete

Tisdag:
[ x ] 10.00 - 12.00 Seminarium
[ - ] 18.00 - 21.00 Spanska

Onsdag:
[ x ] 11.00 - ? Grupparbete
[ x ] Natta kommer hit

Torsdag:
[ x ] 10.00 - 12.00 Seminarium
[ x ] Grupparbete
[ x ] Fika med Natta och Oskar

Fredag:
[ x ] Plugga

Lördag:
[ x ] Pluggish

Söndag:
[ x ] Pluggeliplugga


Jaa, så kommer det vara mer grupparbete och så ska jag ju plugga till omtentan nästa vecka och såå


14 april 2012

Jaa.. det var ju lyckat som sagt, att glömma plånboken hemma. Är så van vid att den ligger i väskan så antog att den var där. Sedan när jag märkte att den inte var där kom jag ju självklart på att jag hade lagt den i en annan väska när jag var till Ica i torsdags. Gaaaah. Jaja, kommer fler tillfällen.. OM ETT ÅR! hahaha

Aja, har sovit ett tag nu, gick ju ändå upp sju imorse. Och jag hade ju faktiskt suttit uppe ganska länge och pluggelipluggat. I ONÖDAN. Men nu har jag tagit igen lite sömn. Och så käkade jag massa pannkakor också, mummsi!

Jaja, puss på er


Jahapp Smart att glömma leget så man inte ...

Jahapp Smart att glömma leget så man inte kan skriva tentan. Duktigt Elin, duktigt!


Jädrans massa köttfärssås. Mumsi!

mms_img12319 (MMS)

Jädrans massa köttfärssås. Mumsi!


Okeeeej?

Jag fattar iiinte! Haha

Fråga 9:
AvtLs regler om slutande av avtal är inte alltid aktuell att tillämpa. HUR TROR VI ATT VI VET när andra regler eller tankemodeller ska tillämpas? Att frågan är kryptiskt formulerad följer av att de båda alternativen till avtalsslut vid sidan av anbud-acceptmodellen är relativt oklara när det gäller fakta som konstituerar avtal.

Kan någon förklara frågan elleeeeer?! :O haha "hur tror vi att vi vet"? asså vaa?

DÖÖÖÖÖÖ!

vecka 15

Måndag:
[ x ] Plugga

Tisdag:
[ x ] Grupparbete

Onsdag:
[ x ] Grupparbete
[ x ] Till Sthlm

Torsdag:
[ x ] 10.30 Tatuera mig :)
[ x ] Till Uppis, pluggish

Fredag:
[ x ] Plugga

Lördag:
[ - ] Omtenta spanska

Söndag:
[ x ] pluggish

3 april 2012

Trööött! Kommer somna närsomhelst känns det som. Så kommer inte bli någon spanska idag, orkar verkligen inte. Ska käka lite mat nu och sedan ska jag ligga här i min varma sköna säng och bara ååååh. Haha. Tänkte ta tåget till Sthlm som går elva imorgon, så det är ju skönt att jag antagligen komemr vakna av mig själv tidigt imorgon. Eller i alla fall kunna gå upp klockan 10 utan problemo.

Men nej, nu blir det mat, puss puss

2 april 2012

Hej och hallå!

Vaknade halv elva idag. Tog en dusch, drog på mig kläder och cyklade sedan ner på stan. Började med lunch: sushiii! Nomnomnom. Sedan gick jag runt på stan och kollade kläder. Slutade med att jag köpte tre klänningar och strumpor. Bland annat köpte jag den där klänningen från Gina, en svart och en marinblå. Och så en blommig klänning från HM. Alla klänningar kostade 149:- Det är nice! Haha

Sedan cyklade jag till Ekonomikum där vi hade föreläsning, som gick ut på att vi gick igenom Plan och bygglagen, så jääääääävlaaaaa kuuuuuuuuuuuuul!! Not. Haha, sedan cyklade jag hem i alla fall. Har käkat lite typ mellis och nu ska jag rensa undan för Åke Huss, haha. Asså företaget som ska kolla ventilationen heter så.. Dom ska iaf komma mellan 7.30 - 15.30 imorgon, och jag har ju föreläsning hela dagen imorgon, så måst städa undan idag typ. Det är ju inte mycket liksom, ska plocka undan allt på diskbänken och typ ta ut handdukar från badrummet.

Jaja, puss på er

Klänning



Vill ha! Ska till Gina tricot imorgon och kolla om den finns/passar. Skitsöt ju, och billigt som alltid på Gina. 149 kr tror jag. Nicenice, dom har flera färger också så hoppas på att bli iaf två klänningar rikare :D haha


Vecka 14

Måndag:
[ x ] 14.00 - 16.00 Föreläsning

Tisdag:
[ x ] 08.00 - 12.00 Föreläsning
[ x ] 13.00 - 15.00 Föreläsning
[ - ] 18.00 - 21.00 Spanska

Onsdag:
[ x ] Till Sthlm

Torsdag:
[ x ] I Sthlm

Fredag:
[ x ] Kryssning med Natta, Simon och Tomas

Lördag:
[ x ] Sthlm

Söndag:
[ x ] Till Uppis

1 april 2012

Hej hallå

Fan vad länge jag sov idag! Typ 11 timmar eller nåt, sjukt! Som tur var har jag inte föreläsning förrän klockan två imorgon. Men på tisdag har jag föreläsning klockan 8. Och sedan slutar jag inte förrän tre tror jag. Så dåå blir det jäkligt jobbigt känner jag. Får se om jag orkar med spanskan på tisdag..

Jaja, idag händer inget särskilt. Ska plugga lite spanskaglosor och googla runt lite om Hyllie(?) som vi ska ha projektarbete om. Jaaaa det var väl typ allt. Kommer upp med en veckoplanering alldeles strax. Puss puss

RSS 2.0