städa städa städa

Jag är så jävla bra! Jag har nämligen städat heeela mitt rum, och rensat ut två soppåsar med skräp, alltså saker jag inte behöver, vill ha eller använder. Det tog några timmar, men nu är det så jävla freeesh här, hihi. Jag har dammtorkat och allt, tillochmed dammsugit på ovansidan av bokhyllan, haha. Och bytt lakan och grejer. Det enda jag inte har städat är mina klädlådor.. men det får bli någon annan dag (läs:månad) haha.

Nu har jag i alla fall varit och köpt mid lite belöning i form av Skittles och glass, mums mums. Så nu ska jag bänka mig framför teven (hoppas det går något bra på ettan, tvåan eller fyran! haha) och svulla :D



Puss på er

23 februari 2011

Hejhejhallojsan i blåbärsskogen!

Kom precis hem från Uppsala, hade föreläsning om barn i välfärdsstaten. Det var inte så intressant, speciellt eftersom föreläsaren pratade skiiitfort vilket gjorde att man typ inte förstod någonting.. menmen. I alla fall så stod det imorse på ULs hemsida(?) att upptåget inte kunde gå mellan Upplands väsby och Arlanda, så jag fick ta regionaltåget. Fast väl i Uppsala fick jag veta att upptåget visst hade gått.. menmen jag är ju student så det blev faktiskt 4 kr billigare att åka tåg än om jag inte hade vart det haha. Och det var ju faktiskt mycket bekvämare att ta tåget.. och konduktoren, eller konduktörinnan faktiskt, sa att jag och tjejen som satt mittemot mig var duktiga som pluggade haha.

Nu är jag i alla fall hemma och tänkte fortsätta rensa lite på mitt rum. Rensade nämligen ett par hyllor i bokhyllan igår för att få plats med kurslitteraturen (plus alla miljoner böcker som ännu inte är lästa) och tänkte nu fortsätta med skrivbordet för att kanske kunna flytta över lite grejer från bokhyllan till skrivbordet.. typ. För min bokhylla är snart fylld, och nej, det är faktiskt dödssynd att slänga böcker (bra böcker i alla fall) haha.

Senare kanske jag ska träffa Natta (och Sebastian såklart, eftersom dom sitter ihop haha), men vi får se. Puss puss

19 februari 2011

Hejhej i stugan !

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Och eftersom mamma (som är den som läser den här gryyymt bra bloggen) tjatar och tjatar på att jag ska skriva något, så kan jag väl göra det.

Sedan sist har jag i alla fall varit i Peru och så har jag börjat plugga på Uppsala Universitet, med allt vad det innebär. Och så har jag varit lite spontan med Natta, en gång tog vi en random tripp till Enköping. Och i onsdags åkte vi och badade på Sydpoolen i Södertälje... Haha. Det är väl det pappa har menat med friheten med körkort? haha. 
 
Snart ska jag i alla fall iväg till Tyresö centrum för att träffa Sophia, Andrea och Pernilla. Vi ska typ kolla runt och så, kanske blir någon fika på Espresso House? Jag har i alla fall fått mitt csnkort nu, så jag har iaf rabatt där ÄNTLIGEN! hahah. Och sedan blir det melodifestivalen hos Andrea :)


Jackie och jag i Peru :)



Jag, Jackie, Mario, Gissela och Sebastian på min födelsedag :)



Jag, Robert och Jackie sista dagen i Peru


Jag och två av faddrarna, Fredrik och Gustav, på nollning :)


Men ska dra nu puss puss


RSS 2.0