Imorgon bär det av till solen


Det här är jag


Full koncentration på naturkunskapen..


En liten plutt


Haha, det där var en bra beskrivning av mig tycker jag.. not. Men i alla fall. Jag gillar den nedersta bilden. :)

Torsdag

Hejsan hoppsan!
Har inte skrivit på ett tag, har ju bott hos H sen i tisdags. Det har varit jättemysigt, såklart! Vi har tittat på tv, busat, skrattat och myst. Aa, allt det där som är så bra med oss, haha. Igår träffade vi David också. Det var trevligt ^^
Idag har jag vart i skolan, haft histora, geografi (som var skittråkig som vanligt) och naturkunskap.PÅ naturkunskapen fick vi ha muntlig redovisning i en liten grupp, det gick bra. Jag fick G+, vilket var det högsta man kunde få. Så jag är nöjd. Efter skolan åkte jag hem och nu har jag packat klart förutom typ tandborste och ett par shorts som är i tvätten just nu.
 Imorgon åker vi! Yeeeeey!

Tisdag

Idag vaknade jag upp och var jättetrött! Men jag kom i alla fall iväg. Första lektionen var engelska, där vi skrev om en dag "at the Globe". Det var ganska kul ändå, även fast Biggan är knäpp och börjar prata om massa annat. Haha. Sedan var det matte, lika tråkigt som vanligt. Sedan vart det nk, vi läste igenom om varandras arbeten och så. Sedan var det fiskpinnar till lunch, mums! Haha, det är gott om man jämför med skolans andra mat. Sedan vart det idrott och det var skitkul. Eftersom de andra två klasserna inte var där fick vi göra typ vad vi ville. Jag var med dem som spelade fotboll, basket och innebandy. Tjejerna mot killarna, det var jävligt jämt kan jag säga. Haha. Fotboll vann vi, basket vann killarna och innebandy blev lika tror jag. Askul och skitjobbigt. Haha. Sedan for jag, Cecilia och Sophia till ålderdomshemmet vid Tyresö Centrum och kollade lite, men vi fick bara ett telefonnummer som vi ska ringa imorgon. Så vi åkte hem

Nu ska jag möta Natta i Älta centrum och sedan ska jag åka tillbaka till skolan för att kolla på Michaelas teateruppvisning. Efter det åker jag till H och myser, hoppas att jag hinner dit till Andra Avenyn, haha.

Puss på er

Vecka 8

Måndag:
[ x ] Skola 8.15 - 14.20

Tisdag:
[ x ] Skola 9.15 - 16.35
[ x ] HLR-prov
[ x ] Sv/eng Shakepeare
[ x ] Kolla på Michaelas teater
- Till H

Onsdag:
[ x ] Skola 9.40 - 15.00
[ x ] Gymmet
- Till H

Torsdag:
[ x ] Skola 8.50 - 13.55
[ x ] Nk: muntligt
[ x ] Samhällsinlämning

Fredag:
- Åker på kryssning i Karibien, tillbaka 3/3

Söndag

Idag har jag varit med Natta, käkat middag och övningskört. Jag är fett duktig på att köra, haha. Snart så ska ni se att jag räääjsaar på motorvägen ;) Haha. Nej, nu ska jag hitta på något innan Beck. Kanske ska träffa Natta en snabbis, vem vet.

Puss

Jävla idioter


Håll er till tunnelbanan.

Gårdagens bilder


Cecilia, Michaela, Emelie


Pernilla ska öppna sina presenter


Sophia och jag kurade ner oss under en filt


Pernilla och Andrea också ^^

Lördag

Hejsan allihopaaa!

Igår var jag ju på begravning, ångrar det. Alltså jag grät inte, för det är typ omöjligt. Men typ massa andra grät, typ vuxna män som storbölar, DET är sorgligt! Alltså jag fattar ju att killar kan gråta också, men de gråter ju inte floder inför folk liksom. Medan vissa tjejer kan börja storböla för ingenting. Aa, så om killar storbölar, då ör det liksom allvarligt. Om ni förstår..

Aja, efter begravningen åkte jag och mötte H i Slussen och så åkte vi till hans far i Hemmesta. Tittade på Let's Dance, Kitty åkte. Jag ville att hon skulle vara kvar, för hon har så fina klänningar hela tiden. Jag tycker att Carl Jan ska åka, för han är sämst! haha. Sedan gick vi och lade oss och vaknade för typ en timme sen. Nu ska vi ta det lugnt tills vid fyra, då ska jag åka till Pernilla på kalas.

Puss på er

Ingen återvändo

Nu har jag gjort det! Jag har skickat in nk-arbetet. Nu är det bara att vänta (säkert till i typ april eller nåt) tills Göran har kollat igenom det och satt betyg på det. Fast iofs ska jag ha något jävla muntligt på tisdag också. Och skriva ett jävla abstract på måndag, men i alla fall. Åh, det var läskigt att skicka. Haha

Nej usch, nu är jag sådär jobbigt

Dagens bilder ^^


Sophia på historian


Hitler var ful, kolla vilken ond blick han hade. Och ingen hals alls.
Asså fatta att han typ var en sexsymbol, helt absurt. Haha ful var han iaf.

Torsdag

Hejsan i jordgubbslandet!

Idag känner jag mig glad, vet inte riktigt varför, men i alla fall. Började dagen med att larmet satte igång vid sju och jag tänkte "neeeej, det är så sköööönt att sova" men pallrade mig upp i alla fall. Åt lite gröt och packade ner allt jag skulle ha, sen lade jag mig i sängen igen till åtta. Då gick jag upp, fixade mig och gick till bussen. Sen vart det geografi, historia och nk i skolan innan jag for till gymmet. Körde stenhårt (NOT!) haha. Hade träningsvärk sen igår, så tog det lite lugnt så jag inte typ bröt en muskel eller nåt. Haha, jag vet att man inte kan bryta n muskel, men ni fattar. Sedan satt jag typ tio minuter, en kvart i bastun innan jag klädde på mig och åkte hem. Väl hemma blev det maaaat, ÄNTLIGEN, var skithungrig haha. Och sedan har jag bara haft tråkigt, skrivit den där jävla dikten och spelat lite plockepinn med lillebror.

Nu ska jag skriva lite på mitt nk-arbete och sedan lägga mig och läsa tills 22.30 då jag ska se Jag är inte rädd på tvåan. Jag har nämligen läst den boken för typ 738392 år sedan. Haha. Sedan blir det i alla fall bums i säng. Puss på er


Good evening

Tjenare tjenare!

Hemma från gymmet nu, ska precis gå och duscha innan jag går och lägger mig i min varma säng. Tyvätt jävligt liten, men i alla fall. Haha. Ni får ha en natt fylld av skönhetssömn med drömmar om drömprinsen/prinsessan. Haha igen. Nej oj, nu är jag på sådant där trött-så-jag-skrattar-åt-allt-humör. Så nu går jag innan jag förstör allt haha.

Puss puss och sov sött

Onsdag

Tjenamors!

Ja, vad ska man skriva idag då? Hmm.. jo att jag var jätteglad imorse när jag vaknade, även fast H inte var kvar bredvid mig då. Det kändes mysigt även fast bara hans sovvärme och lukt var kvar i sängen. Men jag kom i alla fall upp i tid, skippade frukosten då det inte fanns något gott att äta. Kan liksom inte tvinga i mig frukost om det inte är gott.. Och dessutom hade vi lunch efer första lektionen. Men när vi väl hade lunch märkte jag att det var äckelmat.. så jag åt inte särskilt mycket i alla fall. Och de klagar på att vi slängermat för 40000 pix varje månad. Inte konstigt när maten smakar skit. Vårskola var tydligen med på tv i typ lördags pga det här. Och då var det någon puckoelev som sa att det berodde på att luncherna var för korta så man inte hann äta upp typ. Men hallå? Visst, ibland är det ganska kort lunch, men huvudorsaken är ju för att det är skitmat! Jag menar, det slängs ju inte särskilt mycket när det är typ pannkakor eller hamburgare! Det roligaste med det är också att vi får biff minst en gång i veckan, bara att de kallar det olika varje gång. Biff, tacobiff, och något mer.. Samma sak med pyttipanna. Pyttipanna, oxpytt, tacopytt, kebabpytt. Fast egentligen är det samma sak varje gång. Och nu ska tydligen skolan göra något åt att vi slösar 40000 spänn varje månad genom att engagera oss i vad man kan göra för dessa pengar istället. Och jag har en skitbra idé. Vi kan köpa bättre mat, låter det bra?

Nu ska jag äta, så att jag blir lite positivare haha. Puss puss

My heart is bursting out my chest

Varför varför varför varför?
Du kunde lika gärna vara i Kina,
så långt känns det som
när du inte är med mig.
När du inte gosar ner dig
under täcket med mig
när vi ska sova.
När du inte finns inom räckhåll
för en endaste liten puss
eller ens en kram.
När du inte kan viska
i mitt öra
att du älskar mig
mer än allt du någonsin sett.
Varför är du så långt bort?


Today

Dagens bästa: Mitt betyg på engelskagrejen vi skrev för typ en månad sen haha. 
Dagens roliga: "spelet om världshandeln" på samhällen
Dagens skämmiga: Inget speciellt tror jag.
Dagens nedräkning: 11 dagar kvar till kryssning i Karibien
Dagens smink: Foundation
Dagens humör: Trött och skrattig
Dagens lustiga: Jag och Andrea på bussen från skolan "The american way is not up for negotiation" på amerikanska, engelska, finlandsengelska och indienengelska. Haha.
Dagens sämsta: Att man måste halka fram på gatorna.
Dagens väder: Soligt, men kallt som fan

Såhär kul har man i skolan en måndag..


Andrea och Michaela på engelskalektioner, Biggan i bakgrunden..


Andrea, Pernilla och Emelie i väntan på matten.

Bilder från i lördags


Pernilla och Michaela


Galenpanna :D haha


Andrea och jag i köket =)


Vi kollade på melodifestivalen..


Jag blev förbannad.. Haha


Andrea med det finna kortet jag köpt till henne haha.


Sophia och jag ^^


En bild haha


Vi spelade Lika som bär :D

Alla bilder snodda från Sophia ^^

Måndag

Hejsan hoppsan alla kalaspinglor!

Idag har jag varit i skolan. Punkt. Haha, kom hem vid tre och har gjort min engelskaläxa nu. Den var iofs väldigt lätt men i alla fall. Ska äta snart och senare ska jag träffa Maria och gå på en liten (eller stor haha) promenix. Sedan blir det till att plugga på genetikskiten. Hade inte så mycket att säga med andra ord.

Puss


Vecka 7

Måndag:
[ x ] Skola 8.15 - 14.20
[ x ] Träffa Maria

Tisdag:
[ x ] Skola 9.15 - 14.55
[ - ] Prov på HLR Hann inte den här gången heller.. :O
- Till H

Onsdag:
[ x ] Skola 9.40 - 15.00
[ x ] Gymmet

Torsdag:
[ x ] Skola 8.50 - 13.55
[ x ] Gymmet

Fredag:
[ x ] Skola 8.15 - ca.13.10
[ x ] Nk-inlämning genetik
[ x ] Svenskainlämning, dikt
haha
[ x ] Begravning 14.00
- Till H

Lördag:
[ x ] Kalas hos Pernilla som fyllde 18 år den 27de =)

Det var allt jag vet nu i alla fall =)

Söndag

Hej hallå!

Igår var jag hos Andrea på kalas. Det var typ middag, melodifestivalen och spelet Lika som bär. Det var trevligt, förutom att Caroline af Ugglas vägrade försvinna i melodifestivalen. Plus att Petra Mede var programledare, asså jag hatar den tjejen. Fast inte lika mycket som ugglan. Haha.

Kom i alla fall hem vid halv två eftersom jag var tvungen att ta första nattbussen då jag missade sista bussen från tyresö till älta. menmen, jag kom hem i alla fall. Idag har min lillebror kalas och jag vill gärna komma härifrån innan huset blir fullt av 11-åringar. ska nog ringa Maria eller Natta om Maria inte svarar. Sedan vid tre när kalaset är slut ska Olivia klippa mig :D

Puss

Torsdag

Tjolaaaaahopp!

Här sitter jag och ugglar, har tråkigt haha. Men jag ska väl snart lägga mig för att sova, så det löser sig haha. Idag hade jag i alla fall Historiaprov, som gick bättre än förväntat, fick skitont i handen av allt skrivande. Haha. Efter skolan åkte jag till blodcentralen och gav lite blodprov haha. "Du kan kolla på tv så länge jag tappar ut blod" Och vad är det på tv då? Jo, reklam förståss, haha. Men det gick bra i alla fall. Hoppas att de inte hittar nägot dåligt i blodet, som typ HIV eller nåt haha. Fast det tror jag inte. Sedan blev det gymmet, hem och käka och så. Vid sju ringde jag Maria för att se om hon ville gå på en liten promenix, men hon svarade inte =( Men jag gick ut en stund med Natta vid nio i alla fall.

Imorgon bär det i alla fall av till H efter skolan. Saknar honom :( Vi ska titta på Let's Dance har jag bestämt, kanske köper lite chips också :D Vi ska ha såååå mysigt haha. Nu ska jag till sängen med min bok. Puss

Onsdag

yo bro! Haha

Började dagen med att tvinga upp H ur sängen, han var trötter, haha. Låg sedan kvar i två timmar tills jag skulle upp vid halv åtta. Käkade och åkte till skolan. Efter skolan satt jag och Sophia i Tyresö Bibliotek och pluggade lite historia till provet imorgon. Sedan bar det hemåt, käkade och drog till gymmet. Var på bodypumpen, jobbigt i axlarna! Haha

Nu är jag hemma och ska plugga histora.. Ååååh. Haha. Och imorgon ska jag till blodcentralen, wohoo. Haha.


Måndag

SKITSKITSKITSKIT. Jag hatar skolan! Sitter här och översätter bitar ur en 22 sidor lång artikel eller nåt om ADHD, typ genetikskit, som är på engelska. Det går seeeeeeeeeeeeeegt eftersom typ hälften av orden är skitkomplicerade. Men jag måste måste måste. USCH USCH USCH

Nej nu måste jag fortsätta. Puss

Roosa



Hade inte Kitty Jutbring typ världens sötaste klänning på sig i fredagens Let's Dance? Åh, jag vill SÅÅ ha den. Bara så ni vet så får ni gärna fixa en till mig. Haha.

Vecka 6

Måndag:
[ x ] Skola 8.15 - 14.20
[ - ] Gymmet   Måste.. plugga.. bläää... måste..

Tisdag:
[ x ] Skola 8.00 - 14.55
[ x ] Nk inlämning
[ - ] Idrott: prov på HLR haha Hann inte, får göra nästa vecka

- Till H

Onsdag:
[ x ] Skola 9.40 - 15.00
[ x ] Gymmet

Torsdag:
[ x ] Skola 8.50 - 13.55
[ x ] Historiaprov
[ x ] Till blodcentralen
[ x ] Gymmet

Fredag:
[ x ] Skola 8.15 - 13.50
- Till H

Lördag:
[ x ] Kalas hos Andrea som fyllde 19 år den 15de =)

Söndag:
[ x ] Syrrans kompis Olivia ska klippa mitt hår, yeey. ÄNTLIGEN! :D

Skogen


Drevan


Leo tar sönder isen


Kööörv


Love, Leo, mamma, Joel

Nu ska jag kolla på Get smart, och sedan blir det Snillen snackar och Beck. Puss puss

Bilder från bowlingen


Sophia


Andrea


Cecilia


Andrea


Nu ska jag kolla på Let's Dance från i fredags. Puss

Söndag

Hallojski!

Igår kom H till mig vid sex, jag åt (han hade redan ätit) och sedan åkte jag till Godissvampen i Tyresö och köpte godis till oss. Hemma kollade vi på Tropic Thunder som vi hyrde. Den var.. sådär. Sedan kollade vi på En ängels tålamod på youtube. Gabriel är såå gullig, hihi. Sedan blev det till att sova relativt tidigt. Båda var trötta, så vi vaknade vid 9 imorse. Låg kvar i sängen och myste medan vi kollade på En ängels tålamod lite till. Vid tolv åkte H hem och jag med family gick på en skogspromenad. Det var kul, men kallt om rumpan och periodvis ganska jobbigt. Typ när vi klättrade upp för berg haha. Bilder kommer sedan. Puss

Bilder från fredagen


Bella, Patricia, Max


Emma, jag, Natta


Natta med någon kille vid strippstången, hihi. You go girl ;)


Emma och Louise


Emma, Louise, Natta, jag


Slut haha

RSS 2.0