Nöj dig inte med smulor, när du kan få hela kakan

Idag har varit en skittråkig dag i skolan. Började med etik, vilket iofs inte var så farligt då vi bara sat och diskuterade, men jag var trött då. Haha. Sedan hade vi engelska som var tråkig som vanligt eftersom vår lärare Birgitta är en senil jävla kärring. Det värsta var att hon började lektionen med att säga att vi "nog skulle tycka det var roligt" när det sedan visade sig vara skittråkigt. Halva klassen skulle till datorsalen och hitta information om McCain och Obama medan de andra skulle typ sätta ord på rätt ställe. Alltså typ om hur amerikanska statsskicket är uppbyggt. Äh, svårt att förklara, det var jättetråkigt i alla fall. Sedan hade vi lunch; köttbullar med potatismos. Sen matte som också var tråkigt som vanligt eftersom vi har världens sämsta mattelärare.

Sen hade vi naturkunskap och vi delades in i två grupper, jag som var med i första gruppen fick jobba med grupparbetet som ska redovisas på måndag. När halva lektionen gått fick vi komma till klassrummet och göra det roligaste men äckligaste på hela dagen; Dissekera fårinälvor! Wohoo typ. Haha nejmen det var lite kul för man slapp sitta och lyssna på Göran, vår lärare, hela lektionen. Och det var massa gojs överallt, eller asså inte överallt men aa. Men det var helt okej. Och Albin och Cecilia typ skar sönder allting. Haha. Och det var ballt när vi blåste upp lungorna med hjälp av en cykelpump, fast jag var rädd att de skulle explodera haha.

Sen slutade vi i alla fall och jag hade sällskap med Sophia på 840, för jag åkte till Sickla och köpte strumpbyxor och lite smink. Hon skulle till jobbet och klaga på att hennes chef att de satt upp henne på schemat de dagarna hon är borta ochhar ansökt om ledighet två gånger redan. Donken alltså >.< Aja, sen åkte jag hem och nu ska jag kolla upp om blodpropp, leukemi och åderförkalkning.

  
Emelie, Michaela, Pernilla och Andrea på matten :) Stor koncentration haha


Sophia och Cecilia innan dissekeringen >.<

Vecka 40

Måndag:
- Skola 8.15 - 14.50

Tisdag:
- Skola 9.25 - 16.35
- Beeptest :S
- Till H

Onsdag:
- Skola 9.40 - 15.00
- Jobba med Nk-arbetet efter skolan med Sophia och Cecilia
- Gymmet

Torsdag:
- Skola 8.40 - 11.00
- Jobba med Nk-arbetet med Sophia och Cecilia
- Till H och tortera honom när jag ska lära mig vad jag ska säga på fredag.

Fredag:
- Skola 8.15 - 13.45
- Historia/svenska redovisning
- Gymmet
- Träffa Nattlush :D
- Till H

Lördag:
- Med H
- Kalas för Nätli som fyller 18 år :)

Söndag:
- Footloose med mamma, Ilona och Love

Brorsor


Häämpiie och Valter, söta :)

I was made for loving you baby

Helgen har varit lugn och skön.

I fredags åkte jag och H till hans pappa i Hemmesta och sa grattis till Valter som fyllde 1 år. Haha, han har nästan lärt sig gå nu. Vi gjorde inget speciellt, lekte med Olivia mest. Igår kom däremot typ 1786345 pers dit. Valters farmor och farfar, mormor och morfar, kusiner och mostrar och hela faderittan. Haha. Vi åt tårta, jättegoda bullar, kakor och kladdkaka. MUMS! Till middag blev det pizza och på det blev det lite godis och läsk till mig och H. Hahah tjockisar, vi åt iofs inte chipsen vi hade köpt men det var bara för att vi gick och lade oss så tidigt. Haha

Imorse vaknade jag 07.40 och vi gick upp vid halv nio. Åt frukost och lekte med Olivia och Valter innan jag åkte iväg till Sickla vid 11 ungefär. Där mötte jag upp my family och så bowlade vi. Jag vann  mot Leo och Love me typ 100 poäng :D Asså vi spelade typ 5 omgångar. Mamma, pappa, Joel och Ilona körde på en annan bana och jag tror mamma vann där. Men jag var bäst i alla fall, fick typ 10 strikes och en gång fick jag tre i rad. DET DU! Muhaha
När vi hade spelat i två timmar och fått skitont i fingrarna åt vi pannkaks och glassbuffé. Jag åt fyra pannkakor och en hel tallrik med glass. Den här helgen har jag ätit såååå nyttigt! Hahah

Ja, nu sitter jag här och har det rätt tråkigt, men har inget speciellt att göra så jag kanske ska läsa lite mer ur engelskaboken nu. Aja puss på er.

Yeey


Bild från förra lördagen, när jag var i Uppsala och kollade på Nattas klass eldshow
Natta är där någonstans i mitten haha.


Igår fick vi tillbaka matteprovet och jag fick då alla rätt (19 av 19) vilket resulterade i ett VG. Vi får så lätta prov så att man inte ens kan få MVG på dem. Skitnöjd i alla fall. Haha. Åkte inte till gymmet igår eftersom mina kläder var i tvätten, men mamma trodde att hon hade tvättat dem i helgen så vi trodde någon hade tagit dem. Haha. Gjorde så att jag inte hade några kläder på idrotten idag heller, men det gjorde inget jag och Michaela kunde gå de 4 kilometrarna man skulle springa. Och nästa vecka har vi hälsotester, dvs situps, rygglyft och kondition. Kommer gå skit med konditionen såklart, men men G ska jag klara i alla fall.

Idag på Etik och livsfrågor såg vi klart på The last king of Scotland och sedan diskuterade vi lite om vad som var ont och så. Den var väl inte så bra den filmen men den var intressant på sina håll, lite rolig ibland och äcklig när de hänger upp honom i krokar. Gjäää! Hahah

Nej, nu ska jag sova Puss på er.

Jag vet jag vet

I torsdags hade vi orientering med skolan. Jag, Andrea och Emelie tog bana 4, vilket var den svåraste förutom mästerskapsbanan. Vi satsade på VG och skulle då fixa banan på 1.45, MVG var på 1.15 och vi klarade det såklart på 1.10 så vi fick MVG! Wohoo, vi var skitduktiga. Eller jag var typ helt slut och sprang ikapp dem lite då och då men i alla fall. Jag hjälpte till med att läsa kartan också.

I helgen har jag tagit det lugnt. I fredags sov H hos mig. Vi var ute och gick med Natta ett tag och sen gick vi hem och sov typ. Igår åkte vi hem till H och tog det lugnt, tittade mest på tv. Var ute med David ett tag och sen var vi uppe typ heeeela natten. Eller jag var uppe till typ 4.00 - 4.30 han var vaken till minst 7. Han hade druckit för mycket kaffe tror jag.  Men vi hade i alla fall tittat lite på Lilja 4-ever, sen var vi ute ett tag, sen badade vi jättelänge. Och så drack vi massa te och så var vi på hans vind och snokade bland massa påsar typ. Vi hittade lite barnböcker vi tog ner för att dom är så gulliga. Haha.

Idag vaknade vi vid halv två, åt "frukost", tittade lite på tv och sen åkte jag hem för att äta middag. Nu har jag precis kollat klart på Skicka vidare på kanal 5. Den är jättebra och jättesorglig! Den som missade den är olycklig haha. Nej men den är jättegullig. Nu ska jag duscha och sedan ska jag titta på Andra Avenyn på datorn, eftersom det började idag men jag tittade på Skicka vidare istället.



Denna vecka:

Måndag:
- Skola 8.15 - 14.50
- Gymmet

Tisdag:
- Skola 9.25 - 16.35

Onsdag:
- Skola 9.40 - 15.00
- Gymmet
- Träffa H

Torsdag:
- Skola 8.40 - 11.00
- Hem till H

Fredag:
- Skola 8.15 - 13.45
- Gymmet
- Valter 1 år!
- Till Hemmesta med H

Lördag:
- Hos H

Söndag:
- Bowling med familjen i Sickla

Inte så mycket planerat alltså, men det kanske kommer in något under veckan.
Puss på er

På G

Ska snart iväg till gymmet och träna. Sen ska jag plugga lite matte tills imorgon. Eller plugga och plugga förresten, jag ska bara kolla så att jag kan allt, haha. Vi har prov i sannolikhetslära, vilket är superlätt! Så jag behöver nog inte oroa mig. Yeeey.

Idag ska jag i alla fall komma ihåg att ta med mig vattenflaska, eftersom jag ska vara där 1½ timme. Jag glömmer alltid det, haha.

Imorgon slutar jag tidigare eftersom vi får jobba hemma på Etik och livsfrågoruppgiften vi fick imorse. Vi ska skriva en berättelse om varför fyra personer slog sönder Peter, 14 år. Jag har redan börjat och tycker att det har gått bra. Så jag känner mig lugn. Och det är bra eftersom jag då har idrott som sista lektion! Wohoo. Sen ska jag hem till H och ha det mysigt eftersom jag har sovmorgon till 11.40 på onsdag.

Puss puss


Ny vecka..

Imorgon är det måndag igen, vilket innebär skola igen. Blää, men det är bara att stå ut som vanligt.

Igår åkte jag tll H vid ett-tiden och var där tills vid sju då Nathalies pappa, Anders hämtade mig. Sen åkte vi till Uppsala, tog typ 2 timmar, eftersom vi mötte två andra bilar typ halvvägs och den ena bilen var ganska seg, haha. Vi var framme typ kvart i nio, alltså en kvart innan hela showen började. Och det var typ ganska mycket folk så man såg typ ingenting, men jag såg Nathalie typ två-tre gånger. Tyvärr brände hon handen för någon hade tydligen dränkt en pinne i bensin, när de bara skulle dränka bomullen. Men det gick bra med henne. Sen var vi typ där en halvtimme eller nåt, fick ingen chans att prata med henne typ innan hon skulle iväg med sina polers eftersom det var Kulturnatten och det är typ värsta supardagen i Uppsala. Kändes liiiite onödigt att åka två timmar dit och en timme tillbaka för att först inte se någonting typ och sedan knappt kunna prata med henne. Jag gör inte om det nästa år kan jag säga.

Sedan åkte vi i alla fall hem igen, jag åkte då tillbaka till H, var hemma typ halv tolv. Sen satt vi och kolla på en film om vampyfladdermöss, hua! Haha, men jag klarade mig utan mardrömmar. Haha. Idag åkte jag hem igen och nu ska jag läsa klart de där förbenade 4 kapitln i den förbenade boken. Sen blir det duschen och hopp i säng.

Denna vecka:

Måndag:
- Skola 8.15 - 14.50
- Gymmet

Tisdag:
- Skola 9.25 - 14.55
- Matteprov
- Sova hos H

Onsdag:
- Skola 11.40 - 15.00
- Stavantrofén 18.30

Torsdag:
- Orienteringsdag i Alby 10.30 - ca 13.00

Fredag:
- Skola 8.15 - 13.45
- Fotografering
- Gymmet
- Träffa Nathalie
- Jag och H har vart tillsammans i 1½ år.
- H sover hos mig

Puss puss

Bläää

Vad ska jag göööööra? Jag har jättetråkigt. Som vanligt. Jag kanske kan läsa den där tråkiga engelskaboken? Fast jag orkar inte. Haha, det är ju fredag för fasiken, då ska man ha kul ju! Jag har redan vart och tränat, kom precis hem typ. Äh, får se hur det blir.

Imorgon ska jag i alla fall till Uppsala och tittat på Nathalie och hennes eldlekande (borde fråga henne om hon vet att man kissar i sängen om man leker med elden), det ska bli kuul. Fast jobbigt, det är lååångt dit haha. Nejmen det blir nog kul :)

Nej nu ska jag hitta på nåt. Puss på er


Du spelar hård, låtsas att du behöver vård fastän du fortfarande får bokmärken hos tandläkaren

Ska snart iväg till gymmet och träna. Ska gå på abs och sedan springa och köra lite maskiner hade jag tänkt. Får se hur det går med den saken. Haha.

Jaa, imorgon har jag ättekort dag, kortare än vanligt till och med eftersom jag börjar 9.25 istället för 8.40. Har samhälle där vi ska ha seminarium om olika ideologier. Jag har om nazism/fascim, min vanliga tur haha. Sen har jag matte och slutar 11.00. Sedan begär jag mig hem till H och myser hela dagen, tihi.

Nej, ni får ha det så bra puss på er


This week

Onsdag:
- Skola 9.40-15.00
- Gymma

Torsdag:
- Skola 9.25-11.00
- Seminarium om ideologier på samhällen
- Till H

Fredag:
- Skola 8.15-13.45
- Gymma
- Till H antagligen

Lördag:
- Till Uppsala på kulturnatten där Nathalie ska uppträda typ

Söndag:
- Läsa min engelskabok som är trååååkig

Ja, det är det jag vet hittills ha det bra puss

For tonight I'll sleep on a bed of nails


Japp, såhär såg alltså min dag ut denna tisdag. Hade läxförhör på engelskan och jag glömde glosorna i skolan igår när jag fick så bråttom hem eftersom jag hade ont i magen. Men det gick bra i alla fall, för jag är ju så jävla bra! Haha. Jag kom ihåg de flesta orden i alla fall. Sen hade vi cptråkig matte och på naturkunskapen gick vi igenom vita blodkroppar, lymfkörtlar och immunförsvar typ.

Efter en jätteäcklig lunch var det dags för en liten orienteringsrunda. Jag gick med Anna och Kajsa och det gick ganska bra, vi hann i alla fall med alla kontroller och slutade ändå tidigare. Sen vart det etik och livsfrågor och då fick man berätta om antingen en ond eller en god person. Jag berättade om Josef Fritzl, han som stängde in sin dotter i källaren och våldtog henne och så födde hon 7 barn som var hans. Aa, ni vet.

Sen var det bara att åka hem och nu ska jag läsa igenom historian och sedan skriva om "min dag" på spanska.
Puss puss

Utmattad

Kom hem från gymmet för en halvtimme sen ungefär. Var där i en och en halv timme. Första halvtimmen sprang/gick jag 5 km, sen tränade jag lite ben och armar i ca 20 minuter och sen var jag på ett 30 minuter långt abs-pass. Fan vad duktig jag är. Wohoo.

Förövrigt fick jag jätteont i magen i skolan idag, försökte stå ut matten, men blev tvungen att gå mitt i lektionen. Blev bättre efter att jag kommit hem och sovit 2-3 timmar. Därför kunde jag alltså åka till gymmet, men tyvärr inte vara med efter skolan och plugga samhälle med Sophia, så jag får göra det ensam nu och sen ska vi kolla igenom det tillsammans imorgon.

Nej , nu ska jag duscha och plugga Puss puss


RSS 2.0