Måndag

Jag är sjuk. Det är jobbigt och jag vill bara sova tills jag blir frisk, men det går inte tyvärr. Istället har jag legat i sängen och tittat på project runway på youtube hela dagen typ. Förutom vid sex då vi åt tårta eftersom Leo fyller 14 år idag. Tårtan var god iaf. Haha.

Men jag har iaf inte lika ont i halsen längre, men jag hostar lungorna ur mig känns det som och jag har fått feber. Bläää jag vill bli friiisk! Jag kommer inte gå till skolan imorgon om jag inte blir bättre till tvåtiden, då kommer jag gå på indvalet eftersom jag missade första lektionen idag och jag vill inte ligga efter redan första veckan..

Jag hoppas iaf att jag blir så pass frisk att jag kan gå till skolan på onsdag iaf. Ja, det var nog allt, kram på er. (ni får ingen puss idag för då blir ni nog sjuka ni också haha)


Lillebror blir fjortis


Min dag har sett ut såhär typ




Vecka 36

Måndag:
[ - ] Skola 8.15 - 11.00 sjuk.. :(
- Leo 14 år! Yeey.

Tisdag:
[ x ] Skola 15.15 - 16.35

Onsdag:
[ x ] Skola 8.15 - 14.10
- Till H

Torsdag:
[ x ] Skola 8.25 - 15.05
[ x ] Religion: redovisning

Fredag:
[ - ] Skola 9.30 - 12.10
- Till H

Lördag:
- Överraskningsfest för Emelie :)

Ja, sedan ska jag väl antagligen till Hampus någongång i veckan också. Och om jag blir bättre ska jag väl till gymmet också. Och jag ska försöka få tid till att träffa Jackie och Maria eller iaf någon av dom xD Haha. Men det fylls väl på :)

Söndag

Jag är nog sjuk. Jag har skitont i halsen (började i typ fredags) och är täppt i näsan och dessutom väldigt trött. Men jag får se hur jag mår imorgon. Men jag kommer iaf inte åka till gymmet efter skolan imorgon. Vilket är dåligt eftersom mitt gymkort går ut nästa vecka.. Jaja.

I fredags slutade vi iaf mycket tidigare än vi skulle, kl 12, vilket var jätteskönt. Jag åkte hem och läste och kollade på Project Runway (gamla säsonger men jag har fastnat) på Youtube. Vid åtta gick jag till Natta, vi spelade ett tärningsspel, 10000, med hennes mamma och Åke. Det gick inget bra den här gången xD Menmen vem bryr sig typ. Eller aa alla förutom jag bryr sig väldigt mycket... Haha. Gick hem vid tolvtiden.

Igår åkte jag med Natta in till Centralen för att möta upp hennes pojke Dennis. Vi åkte tillbaka till Älta, köpte lite grejer på Ica och så köpte Dennis blommor till Nattas mamma, värsta gulligt :) Sedan gick jag hem, duschade och gjorde typ ingenting innan jag åkte till Hemmesta och träffade Häämpiie. Vi gjorde inte så mycket, men det var bara skönt.

Idag har jag och Lisa lagat hamburgare och så har vi lekt med Valter och Olivia. Fast mest Valter för Olivia var på kalas. Men Olivia fick tatueringar av mig, typ Ice Age. Hon blev glad :) Åkte därifrån så att jag var hemma till middagen klockan 6 och efter maten har jag bara suttit här vid datorn typ. Haha.

Ja det var det det..


Sooova


Lisa, Valter, jag haha.


Lisa och Valter


Valle :)


Bilder från Ilonas party :)




Några från grannarnas kräftskiva kom på besök






Linnea, jag, Love




Love







Danne och Hampus













Haha, självklart :P






Önskar låtar?


Mamma, Sabina, Danne, pappa








Häämpiie




Pappa, Ilona, jag


Ilona försöker sig på att DJa


Finns typ 837354 fler men det orkar jag inte :P


Onsdag

Hej hej i chokladkakan!

Ja, nu har ju skolan börjat på riktigt. Det har gått bra hittills eftersom det varit så lugnt. Dels för att jag inte haft något indval och dels för att vi bara har massa introduktioner hela tiden. Plus att de nya lärarna har presenterat sig och så. Men imorse fick jag typ ångest, för jag kan inte komma på vad mitt projektarbete ska handla om. Men det blir nog bra sedan, jag får snacka med folk och så. Haha.

En rolig sak som har hänt är att Emelie har forlovat sig! Hennes pojkvän kom och hämtade henne från skolan igår, som var deras tvåårsdag, och så åkte de till ett ställe i Örebro där de träffades första gången och så. Och så gick han ner på knä och frågade om hon ville gifta sig med honom. Och hon sa ja såklart :) Så puttinuttigt. Haha. Och jag tjatar om att hon ska bjuda mig på bröllopet, haha.

Jaja, det var allt för nu. Puss på er

Vecka 35

Måndag:
[ x ] Skola 9.40 - 11.00
[ x ] Gymmet

Tisdag:
[ x ] Skola 8.15 - 16.35
- Till Hampus

Onsdag:
[ x ] Skola 8.15 - 14.10
[ x ] Gymmet

Torsdag:
[ x ] Skola 8.25 - 15.05
- Till Hampus

Fredag:
[ x ] Skola 9.30 - 14.30
- Träffa Nisse

Lördag:
- Åker till Hemmesta :)

Det är det enda jag vet just nu, men i helgen kommer Natta till Sthlm så då ska jag antagligen träffa henne =) Men jag ska nog också till Hemmesta och hälsa på Olivia och Valter :)

Söndag

Hej alla småglin!

Imorgon börjar skolan på riktigt igen.. Nu får jag börja kämpa på igen. Och det är bra att jag vaknade tidigt imorse (typ kvart i tio) och är skittrött, för jag måste verkligen komma upp imorgon! Idag har jag btw inte gjort ett jävla skit typ. Jag har legat framför teven typ hela dagen. Och käkat donken, haha. Vilket vi gjorde igår också. Haha, fan vad nyttigt man har ätit i helgen. Haha.

Igår hade ju min syster 20årsfest här hemma. Det var segt i början, men sedan när alla hade kommit blev det skitkul. Några som var hos våra grannar på kräftskiva kom ner till oss och senare gick några stycken upp till dom och hälsade på också. Kvällen slutade för min del vid tre-halv fyra då de sista av oss gick och lade oss. Bilder kommer väl någongång under veckan.

Puss på er

Torsdag

Hejsan alla små barn!

Idag är en sorglig dag. För det första flyttar Cissi till Gotland idag, för att plugga där i tre år. För det andra så är det sista dagen på sommarlovet för min del. Ja, ni fattar rätt; imorgon börjar jag trean! Gaaah! Men det ska iaf bli kul att sitta och snacka skit med Offe på lektionerna, haha. Saknar <3 Och det är ju faktiskt bara 10 månader kvar till studenten och då är ju gymnasiet över, wohooo. Iofs ska jag antagligen plugga vidare sen men iaf. STUDENTEN liksom ;)

Iaf så har de äntligen lagt upp schemat på hemsidan, och det är väl sådär alltså..


Jag har bara två lektioner på måndagen, så då slutar jag 11 tror jag det var. Men på tisdagar kommer vi ha tre timmars håltimme! Jävla indval.. Och jag har bara sovmorgon på fredagar och det kommer bara vara till 9.30 så det räknas knappt. Jag hoppas de gör om schemat!

Såhär ser iaf de närmaste dagarna ut:

Fredag:
- 8.30 ~ 10.30 Skolan börjar
- Hampus kommer till mig.

Lördag: 
- Ilonas 20årsfest

Söndag:
- Ställa om dygnet!

Måndag:
- Första "riktiga" skoldagen.

Ska träffa Natta någongång under helgen också =)

Tisdag

Hejsan hejsan små barn!

Som jag sagt redan så fyller Ilona 20 år idag. Grattis grattis till henne. För att fira det ska vi käka på någon japansk restaurang inne i stan. Ska tydligen vara den bästa i Sthlm eller nåt. Och efter det åker vi hem och käkar tåårta. Mums mums. Men det blir ikväll. Just nu sitter jag hos Hampus och kollar på MTV eftersom det inte finns någonting att kolla på nu på morgonen. Som vanligt.. Haha. Men men det är bara typ (minst) tre timmar kvar tills Hampus kommer hem. Haha.

Nej, nu ska jag försöka hitta någon frukost, min mage kurrar alldeles för högt nu. xD Puss puss

Måndag

Hej hallå!

Helgen har innehållit mycket buss och tågresande. Men annars har den varit rolig. I fredags var jag som sagt hos Natta i Uppsala. Det blev ett ganska lugnt firande av hennes födelsedag och det slutade med film mitt i natten typ. I lördags åkte jag till Hemmesta och stannade till igår. Jag och Hampus busade med Valter och Olivia. :) Vid ett åkte jag till Älta och träffade Cissi och Maria hemma hos Niclas. Vi kollade på Baksmällan och sedan gick vi ut och pratade lite innan Maria skjutsade hem mig. Hihi.

Tyvärr så kom jag inte ihåg att ta några bilder i fredags (piinsamt xD) Men här kommer några från igår.


Olivia


Valter


Hampus och Valter =)


Jaja, nu ska jag snart iväg till gymmet och sedan åker jag därifrån till Hampus. Imorgon blir det restaurang och tårta eftersom Ilona fyller 20 år :) Puss på er så länge.

Fredagen den fjortonde augusti tvåtusennio

Idag fyller Nisse 19 långa år. Haha. Grattis Grattis till henne :)


Gammal bild, tror hon var typ 14 här.. =)


Hursomhelst så ska jag alltså åka till Uppsala idag för att fira henne. Det ska förmodligen grillas och sedan sätter vi väl oss i en park någonstans om det är bra väder. Annars blir vi väl hemma hos henne istället. Hoppas det blir kuligt iaf! Hihiihihihih. Imorgon åker jag antingen hem eller så åker jag till Hampus. Vi får se hur det blir eftersom jag ska träffa Cissi på söndag. Vi får se. Den här gången SKA jag ta kort haha. (vi får väl se med den saken också). Puss på er

Jag orkar inte skriva något speciellt...

.. så jag fördriver tiden med en lista! Woohoo vad kul, tänker ni nu. Haha

Smeknamn: Pelle är väl det enda riktiga..
Födelsedag: 2 januari
Bor: i Älta
Arbete: Inget, börjar trean om en vecka typ


FAVORIT...

Färg: rosa ofc 
Plats: Bredvid Hampus när vi håller på att somna, mysigt värre =)
Drog: alkohol? haha
Fordon: Inte buss iaf, även om jag är tvungen xD
Film: Massor
Djur: Typ små hundvalpar eller några andra söta ungar.. haha
Affär: Jag vet inte typ HM eller Gina eller nåt. Har inga pengar så shoppar typ aldrig
Serie: Big Bang Theory är bäst, men det visas inte längre. SÅ typ How I met your mother och 2½ men.
Café: Öh brukar inte direkt fika, men jag älskar Espresso Houses chailatte :D mumsfilibabba
Skor: Converse <3<3


BRUKAR DU...

Titta på dig själv i spegeln: Ja.. men inte så ofta tror jag xD
Gnälla: Njaae, tror inte det iaf..
Skrika: På Hampus :D haha. När jag blir arg blir jag riktigt arg. Och Hampus är typ den enda jag bråkar med nuförtiden.Haha, sååå romantiskt.
Sova: Ja, varje natt typ. Undantaget om jag är ute hela natten någongång ibland. Då sover jag på dagen.
Drömma mardrömmar: Nej, inte längre.
Försöka vara annorlunda: Nej inte direkt. Men jag försöker inte vara som alla andra heller.. Eller nåt xD
Klä dig i svart: Njaae, ibland.
Hata folk: Nej, inte egentligen.
Lita på folk: Jag har inte problem med att lita på folk, men jag litar inte på alla bara för det..


NÄR...

Åt du senast: Nachochips för typ 2 timmar sedan. Det var goott
Läste du en bok senast: Igår, ska fortsätta snart.
Var du på konsert senast: Simple Plan 2006. Första och enda gången (hittills hoppas jag)
Köpte du något senast: Igår, fast det var Hampus som betalade.. xD Haha, så det kanske inte räknas?
Kysste du någon senast: Typ 5-6 timmar sedan
Svor du senast: Jag vet inte, för någon timme sedan kanske..
Sjöng du senast: Efter att jag kollat på Family Guy sjöng jag introt xD
Klagade du senast: Vet inte..
Är det sommar: Nu


VEM...

Saknar du: Hampus alltid <3 Och några kompisar jag inte träffat på länge :(
Rörde dig sist: Hampus
Kysste dig sist: Hampus såklart.. Annars hade det blivit lite pinsamt.. :P
Gjorde dig riktigt glad senast: Hampus säkert xD
Fick du sms från senast: Natta


HAR DU...

För många vänner: Nej det tror jag inte, snarare för få. Men jag är faktiskt nöjd med mina få kompisar :D <3 
Tvångstankar: Inga.
Någon annan psykisk sjukdom: Nej, bara lite vanligt knäpp =)
Färgat håret: Jag har färgat det rosa, svart/rosa, svart, brunt.
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Bara 4 hål i öronen
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: Haha ja!
Bra självförtroende: Kan jag inte påstå
Kysst någon: Duuh
Sagt jag älskar dig till någon idag: ja
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Nej inte så det räknas
Blivit dumpad: Nej inte så det räknas
Velat vara otrogen: Nej? :O


HUR....

Går du: Normalt..? Snabbt när jag går själv, långsamt när jag går med andra.
Fördriver du tiden: Läser, sitter vid datorn, smsar, äter :D
Mycket pengar har du: Just nu har jag 9 kronor
Tjänar du pengar: Nej, men jag skaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ofta diskar du: aldrig
Ofta städar du: När jag blir fööör uttråkad xD
Ofta träffar du din familj: Öhm träffar de flesta iaf några dagar i veckan. Men ilona träffar jag inte så ofta nuförtiin
Mycket äter du: För mycket när jag är hemma


ÄR DU..

Förstående: Nja... ibland, ibland inte
Osäker: Ja
Blyg: Ja i början
Smart: Ja, det sa de iaf när jag var på mönstringen :D
Sentimental: Nej inte direkt. Kanske ibland
Pratglad: Jaa, verkligen. Haha,


Tisdagen den elfte augusti tvåtusennio

Jaa, nu har jag väntat och väntat sedan jag vaknade halv tio imorse. Och nu är det bara en timme kvar tills bussen går! Äntligen, haha. Jag ska som sagt till Hampus och ska vara där tills på torsdag. Så jag kommer antagligen inte skriva något förrän då. Ja, det var nog allt, haha. Ni får ha det så bra puss puss


Söndag, eller egentligen måndag nu..

Hejsan hoppsan i kalashuset!

Denna helg har gått snabbt men jag har ändå hunnit med en del.. I fredags var det ju som sagt fest hos Sophia, igår gick jag och Nisse till Micke som fyllde 20 år för att fira honom lite snabbt. Vi stannade inte länge, eftersom vi (läs: jag) inte direkt känner hans kompisar. Jag gick hem vi halv tolv typ och hon gick tydligen hem typ en halvtimme senare. Men jag hann iaf med en öl och ett glas rosé xD Idag har jag inte gjort så mycket, jag träffade Nisse en snabbis innan hon åkte tillbaka till Uppsala och sedan har jag typ kollat på tv.

Jaja, imorgon ska jag försöka sola lite, eftersom det tydligen ska regna på tisdag :S Jag måste ju jobba vidare på min bränna, haha. Jag åker till Hampus på tisdag och kommer hem igen på torsdag. Och på fredag fyller Nisse 19 år, så vi åker till Uppsala för att fira hemma hos henne, då alla hennes vänner inte fyllt 18 än. Det blir nog roligt iaf =) Kommer hem på lördagen igen antagligen. Och sedan får jag se vad jag gör dagarna innan skolan börjar.. Läskigt att sommarlovet gått så fort utan att man gjort något egentligen.. Haha.

Puss på er så länge

Bilder från Sophias fest i fredags (de flesta har Jackie tagit)


JP och Hampus i väntan på tåget


David och Jackie


Hampus


JP


Tim, jag, Viking, Hannes och typ andra xD


Sofia och David


Folk


David, Hampus, jag


Jackie, David, Cissi

Bilder från i onsdags


Kungsan


Offe :)



Fredag kväll

Hejsan hejsan igen!

Filmen var bättre än jag trodde att den skulle vara, och de tre små dinosaurieungarna var ju såååå söta! Gosigoos! Hahaha. Helt klart värd att se iaf! Juste, när vi ändå var där köptes det ett block och en kalender inför skolstarten. Nu är det gjort också, även om jag tror att jag kanske kommer bli tvungen att köpa ett eller två block till. Åhh vad deprimerande, skolan börjar om exakt två veckor. Buhhää! Hahah.



Jag är hungrig och borde nog äta lite. Men Hampus är hos Daniel och gör något som jag inte får vara med på hahah. Och jag vill äta med honom, naaw haha. Vi ska åka till Sophia vid tio, så det är lugnt än så länge. Speciellt eftersom jag har duschat redan, *duktig Elin*. Och det är liksom typ 3 timmar kvar tills vi ska vara där och det tar typ en halvtimme att ta sig till henne härifrån. Så nu har jag tråååkigt eftersom jag inte har något att göra då Hampus är hos Daniel. Gaaah.

Puss på er =)

Fredag

Hejsan alla små hallon!

Jag vet att jag har varit sjukt seeeeg på att skriva, men jag har varit hos Hampus hela veckan och jag har helt enkelt inte orkat skriva. Det enda jag har gjort den här veckan, förutom att sola, sova, läsa och ta det lugnt, har varit att tröffa Sophia i onsdags. Vi åkte in till stan så hon kunde köpa ett skärp och sedan satte vi oss i Kungsan och snackade skit i skuggan av ett träd. För det var så jäkla varmt! Det har det faktiskt varit hela veckan, vilket ör både skönt och jobbigt. Menmen. Just igår åkte jag och Hampus och badade med David också, det var skönt!

Snart ska jag åka iväg till Sickla för att kolla på Ice Age 3 med mamma och syskon, efter det åker jag hem till Hampus igen för ikväll ska vi på fest hos Sophia. Det är en typ avskedsfest för hon ska flytta till Umeå för att plugga. Men det ska nog bli kul iaf! Ska försöka komma ihåg att ta massa bilder :) Imorgon bär det av hemåt igen, vi kanske hörs då?

Puss på er

Söndag

Tjenare tjenare!

Idag är det fiiint väder, wooohooo! Jag vaknade vid två idag, eftersom jag var med Nisse till fyra imorse, haha. Sedan har jag käkat frukost och solat lite. Nu ska jag sola lite till och sedan ställa mig i duschen. Sen ska jag träffa Nisse igen. Yeey, jag vet att hon längtar ;) haha.

Nej det var allt för nu, ska försöka komma ihåg att ta kort idag =) Puss på er


Lördag

Jag vet att jag inte har skrivit på över en vecka, men jag har inte orkat. När jag kom hem i söndags var jag helt slut efter utgången på lördagen och sedan satt jag och kolla på film ett par dagar. Efter det åkte jag hem till Hampus och så blev jag sjuk och aa. Men nu har jag så tråkigt så nu skriver jag äntligen xD haha. Nu när jag har skrivit allt som hänt sen sist typ, så ska jag lägga upp bilder från utgången förra helgen.



















Ja, det var inte alla, men jag orkar inte. Och dessutom är de flesta bilder jag tog helt misslyckade.. Haha. Jaja, om ett par timmar ska jag träffa Nisse, för hon kommer hit från Uppsala. Jag ska tvinga med henne till pizzan så att jag kan käka lite, hihi. Och jag orkar inte gå fram och tillbaka massa gånger xD Puss på er nu

RSS 2.0