Yeeey

Idag har jag namnsdag förresten. Wohooo. Hahah. Min mor har också namnsdag, grattis till henne också. Typ. Nejmen aa. Imorgon har min far namnsdag också. Och då har jag och H vart tillsammans i 500 dagar! Det är coolt ;)

Puss igen

36,4 grader i solen

Vaknade för typ en timme sen av att Natta ringde. Nu har vi bestämt att vi ska dra till Strålsjön och bada eftersom det är så varmt. Och så ska vi såklart prata lite, hon har vart på kryssning till Riga sen i tisdags, så vi har inte hörts på ett tag. Och jag ska försöka bli lite brun på köpet.

Hare bra puss puss

När man kan sluta vill man inte. När man vill sluta kan man inte.

Har fått bilder från Island av mamma nu :)

 
Jag sitter och typ äter i dalen vi stannade i under ridturen


Jag och mormor har gegga i ansiktet i Blå Lagunen.


Jag sitter och njuter av blåsten xD

Hahaha jag gillar den nedersta bilden iaf :)
Puss puss

Vi är ganska söta för att vara så fula

Igår var jag, H och David på Gröna Lund. Det var kul, men jag hade gärna velat stanna längre. Menmen vi åkte allt det viktiga i alla fall. Förutom Extreme (det roligaste på hela stället) för den var stängd! JÄVLA SKIT! Hahah. Och David vann en 2kg choklad. Bara för att jag gav honom rätt nummer! VARSÅGOD! Hahaha. Tack H för att du bjöd mig <3<3

 
David med sin vinst :)


Jag och H i kärlekstunneln <3

Idag träffade jag Offe i Slussen, därifrån gick vi till Skeppsholmen och satte oss i skuggan och pratade om ditten och datten och drack saft som H hade blandat till mig. Gullungen <3 Vi satt där ganska länge och vid fem tog vi Djurgårdsfärjan till Slussen. På färjan träffade vi en läskig tysk från Düsseldorf (?) som ville träffa mig imorgon. Men då sa jag att jag skulle till Göteborg. Då frågade han om vi skulle träffas ikväll, då sa jag att jag åkte ikväll. Då fragade han: "Can I have your telephone?" xD Då sa jag nej. Då frågade han om jag var "difficult" Hahah. Jag sa ja. Haha sen sprang vi av för vi var framme. Hahaha


Jag och Offe på färjan haha.

Sedan åkte jag till Älta och träffade Cissi en stund. Hon bjöd mig på en glass och så snackade vi lite. Sen åkte jag hem och åt och har tråkigt. Hahaha. Men imorgon ska jag måla.

Puss på er

yes

Vaknade klockan 12 idag av att David ringde och frågade efter Hampus. Suck haha. Sedan väntade jag på att Natta skulle vakna, vlket hon gjorde typ två eller nåt. Vid tre skulle jag gå till henne, men så kom mamma och sa att vi skulle äta tårta till fika och inte efter middagen. Så jag skulle till Natta efter att vi ätit tårta. Men nu när jag ringde henne fick hon typ inte gå ut och hon ska laga mat åt sin mor. Så nu är jag helt sjääälv och har tråkigt igen.

Men men, det blir väl att jag åker till H redan nu, om jag inte är tvungen att stanna på middagen ikväll, eftersom mamma fyller år (det är därför vi åt tårta), grattis, grattis. För jag har inget att göra och jag ska ändå till honom ikväll, eftersom vi ska se på Saw (22.55 på kanal 5, för er som vill se den). Jag orkar inte sitta här och göra ingenting tills klockan blir sju, då vi ska äta och jag blir typ tvungen att stressa i mig maten eftersom bussen går 20.57, vilket betyder att jag måste gå hemifrån senast 20.45 och vi ska äta typ trerätters. Och det ska ta tid att äta typ.. suck.

Dessutom påmindes jag om en av anledningarna till att jag i princip aldrig är hemma; min familj. Så jag vill bara härifrån och slippa allt skrik och elände. Och inga böcker har jag heller, haha. Eller jo, men ingen som jag får lust att läsa. Men men H's mamma har. Muhahaha.

Nejmen nu har jag inget mer att säga. Puss hej


I'm gonna give you a lick with my razor tongue


Haha, lagom snygg bild på mig och David när vi var i Orminge för några månader sen, hos Elina.
Det var kul haha. asså guuuud vad jag ser ut. Men glad är jag i alla fall.
Och David ser så gullig ut hahaha :D

Nej, jag ville bara visa att jag faktiskt också kan vara ful. Nej jag skoja jag är typ alltid det. Eller asså.. öh jag vet inte. Hahah jag tror jag är lite trött. Bara så alla vet så har jag inte gjort så mycket på senaste.
En sak har jag gjort i alla fall. Jag har förbannat det jävla varma vädret som gör att jag vaknar helt genomblöt av svett och blääää. Usch jag längtar till vintern (eller egentligen inte). Kan inte solen i alla fall börja gå upp lite senare, typ vid 11, så det inte lyser in i sovrummet? Öhm jaa, nu svamlar jag.

Puss puss kära barn.

Iceland


Strokkur, en gejser alltså :p


Mamma rider, Gullfoss och Blå Lagunen (varm källa)

FYFAAN!

Jag hatar hästar mer än nånsin. De lurar en att tro att de är snälla, men sen, då jävlar smäller de tilloch drar iväg i galopp när dom inte får det! Jag kommer aldrig aldrigaldrig i hela mitt liv någonsin sätta mig på en häst igen, speciellt inte en jävla islandshäst som inte kan tölta! (misslyckad islandshäst haha)

GOSHHHHH! imorgon åker vi hem i alla fall det ska bli skönt! Ska fan åka direkt till H om mamma kan åka förbi och lämna mig där jag saknar honom maaaaassa mycket <3<3<3<3<3<3

Puss puss

Blåsigt

Hejsan hoppsan nu sitter jag på hotellet i Reykjavik. Idag har vi vart åkt någon tur som kallas "The golden circle". Vi fick se ett litet vattenfall vid namn Faxi, ett stort (eller inte såå stort, 32 m) vattenfallsom heter Gullfoss, En gejsersom heter Strokkur haha fett fult och så gränsen mellan Nordamerikanska och Eurasiska plattan. Ni vetjordskorpan som rör sig blabla. Hahah. Har tyvärr inte sett något vulkanutbrott, vi skulle åkt om typ 2 år ist. För den största vulkanen, Hekla, har utbrott typ vart tionde år och sist var år 2000. Fett coolt att se haha.

Igår badade vi i en varm källa, den blå lagunen. Det var skönt. Och så hade vi nån smet i ansiktet som skulle varabraför huden.. När det hade torkat (som det skulle göra) var jag helt vit i ansiktet hahaha. Och imorgon ska vi rida islanshäst wooohhooo! Läskigt.. haha

Puss puss på er

Island here I come

Nu har jag vaknat och precis klätt på mig efter en skön dusch. Ska bara äta frukost och hitta de sista grejerna till packningen sen åker jag och mamma mot Arlanda. Där möter vi mormor och så lyfter vi 14.10.

Ha det bra allihop, det ska jag ha! :)

RSS 2.0