Äntligen

Nu är jag klar med gräset, har duschat och klätt på mig också. Ska bara sminka mig och så, sen bär det av till Carro och efter det åker jag hem till H. Ska bli skönt att bara ta det lugnt i helgen och kanske passa på att bli lite brunare?!

Nej nu ska jag ställa mig framför spegeln innan jag tar på mig mina pilotisar och går ut i sköna vädret igen,
puss på er


Nu kan man pusta ut!

Idag hade vi det sista provet innan lovet, och det gick skitbra! Har aldrig gått så bra på historiaprov som idag! Så nu hoppas jag att det räcker till ett VG på provet, vilket krävs för att jag ska få VG på kursen. HOPPAS!
Nu kan man bara ta det lugnt ända tills augusti när skolan börjar igen. Men det är lååååångt kvar. Hihi

Aja, nu ska jag klippa gräset så att jag kommer i tid till Carros studentmottagning eller vad det nu heter.
Studentmottagning låter så fel.. typ ungdomsmottagning Haha.

Puss puss

Hej mamma..

..du får inte läsa min blogg.
Så nu är det sagt


Idag är det sjukt bra väder så jag kan bara inte koncentrera mig på historiaprovet imorgon. Jag vill sitta ute i solen, men då blir det så varmt och jag blir tom i huvudet. Men jag har i alla fall pluggat litegranna.

Igår var jag och Offe i stan och shoppade lite.
Jag köpte ett par pilotsolisar från Prestige och två par ballerina (likadana fast olika färger) på Skopunkten.
Offe haffade sin efterlängtade klänning och ett par kilklackar på skopunkten.
Det var mysigt haha.

Jag hatar sista dagarna i skolan, lektionerna är tråkigare än vanligt då man märker att lärarna bara hittar på saker för att fylla ut tiden. Kan man inte bara få ledigt istället?! Aja, det är i alla fall skönt att det är sista grejen imorgon och sen är det bara fyra skoldagar kvar innan skolavslutningen.

Öhm jaa, det var nog det puss på er

LÄS!

Hej alla föräldrar och alla andra som bryr sig om alla barn och ungdomar.

Enligt polis och sjukhus blev en kvinna kidnappad från en nattklubb och våldtagen flera gånger sedan övergiven. Hon kom inte ihåg vad som hände men försöker fortfarande avslöja våldtäktsmännen. Tillsammans med våldtäktsdrogen Rohypnol fanns spår av Progesterex, som är ett litet steriliserings-piller. Preparatet används nu av våldtäktsmän i samband med fester, för att våldta och sterilisera sina offer. Progesterex fås hos veterinär för att sterilisera större djur. Ryktet säger att progesterex som används med Rohypnol kallas för 'date rape drug'. Det som gäller för progesterex är samma som för Rohypnol, den ska ner i tjejens drink. Hon kommer därefter att vara i ett sådant tillstånd att hon inte kommer att minnas någonting av det som hänt kvällen innan.

Progesterex löses snabbt upp i drinken och försäkrar att offret inte kommer att bli gravid efter våldtäkten. Därför behöver inte förbrytaren bekymra sig om eventuellt faderskap flera månader senare. Preparatets verkan är inte tillfällig utan permanent! Progesterex är utvecklat för sterilisering av hästar Den kvinna eller hona som tar preparatet kommer aldrig att kunna få barn!

Förövaren kan få preparatet från alla veterinärer. Det är ofattbart lätt att få tag i och progesterex kan vara nästa preparat som slår igenom i 'nattlivet'. Hur otroligt det än låter så finns det internetsidor som beskriver hur du använder preparatet. Sänd det här till alla du känner - speciellt tjejer. Akta dig när du är ute - låt inte din drink stå utan att du håller ett öga på den.

Gör en ansträngning och vidarebefordra detta meddelande till alla du känner. Och killar, berätta historien för de tjejer som du känner.


Birgitta Olofsson
Sjuksköterska, doktorand
Umeå Universitet.

Kärleksmums

Det blev inget gymmande idag, istället tvingade Joel mig att baka kärleksmums med honom. Sedan satte vi oss framför teven och kollade på Förtrollad, den filmen är sååå söt. Man blir så glad av den på något sätt, med allt tjat om kärlekens kyss och happily ever after och allt. Men ekorren, Pip, är bäst haha.

Jaja, nu ska jag förhöra migsjälv på naturkunskapen så att jag kan allt till imorgon.
Puss på er.

plugg i solen

Ända sen jag kom hem vid två har jag suttit och pluggat ute i solen, vilket har resluterat i ett lagomt snyggt BH band-streck. Men men det är mysigt. Skulle ju egentlgen ha åkt till gymmet, men kände verkligen att jag måste plugga. Har en till chans vid sju om jag känner mig mer förberedd för seminariet då. Men vi får se med det.

Lite ändringar i schemat också:

Onsdag:
- Seminarium i naturkunskap om energikällor
- Inlämningsarbete i samhälle/geografi
- Följa med Offe till stan efter skolan
- Sova hos H

 Torsdag:
- Träffa Natta efter skolan.

Fredag:
- Historiaprov
- Klippa gräset
- Carros studentmottagning kl. 18
- MEN MÅSTE SE OCEAN'S TWELVE kl. 21!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha
- Åka till Fisksätra för en helg hos H

Hahah vad rolig jag är, nu ska jag plugga lite mer. Puss puss


Ojoj

Okej, jag vet inte varför jag kom att tänka på det här, men i alla fall..

Asså jag brukar gå in och kolla på BlondinBellas blogg, aa alla vet ju vem det är, bara för att det står så många helt sjuka och korkade saker där. Man bara: DU ÄR JU INTE KLOK! Jag menar, bara en sån sak som att kalla sig blondinbella?!!! Och man kan ju bara inte ta henne seriöst när man ser henne. Haha asså man ska inte döma folk för utseendet, blaha blaha, men hon är ju verkligen inte snygg! Hon ser ut som en blandning mellan en katt och Dolly Parton! HAHAHA. Man kan hur som helst inte läsa hennes blogg utan att tänka "hur kan så många vilja läsa den här bloggen och bidra till hennes "företag""? Så kom jag på att det är ju preis det jag gör och säkert ett antal fler, när jag bara vill skratta för en stund. Så nu har jag bestämt mig för att inte kolla på den bloggen mer!

Idag hade jag debatt på svenskan om prostitution. Ja, Jenni och Henrik var för legalisering av prostitution och vi vann! Woohooo! Fast jag fick inte säga så mycket för varje gång jag skulle säga nåt började Jenni prata. Haha, men det var lite kul ändå. Tihiii.
På idrotten hade vi golf och jag blev fett varm! Hahaha, fast det var för att det var så varmt. Tråkigt var det i alla fall.

Aja, puss puss på er små barn


Okej..

.. jag kanske inte är så duktig iallafall.
Jag gjorde faktiskt lite på arbetet, men sedan fastnade jag och jag hade tråkigt och blev okoncentrerad. Men jag får jobba imorgon, då har vi två lektioner i rad att plugga på. Så jag hoppas jag blir klar med det då, så jag slipper tänka på det mer.

Men nu ska jag lägga mig och läsa Gossip Girl - det finns bara en av mig, så att jag blir pömsig haha.
Apropå Gossip Girl, så hatar jag tv-serien! Asså kolla bara Jenny till exempel, hon ska vara brunett, mullig och ha big boobs.. Hon är precis tvärtom! Och Nate ska vara skitsnygg, men nej nej. Och Daniel ska vara typ emo, och han och Jenny och farsan ska bo i värsta rucklet. Och aa, allt är fel helt enkelt!

Men aja, ni får väl kolla på den fejkkopierade serien om ni vill. haha Puss puss =)

Yes

Juste, jag måste bara säga att jag är jävligt bra!
I fredags fick vi reda på vad vi fick på nationella proven i engelska och vad vi kommer få för betyg på kursen Engelska A.
Jag fick MVG på alla delar i nationella, förutom muntligt där jag fick VG. Totalt fick jag iallafall MVG. Duktigt av mig!
Och jag kommer få MVG i kursen också, eftersom jag har fått MVG på nästan alla saker vi gjort under året.
Sedan fick vi också reda på att vi ska byta lärare i engelska. Till min spanskalärare, och mentor, Birgitta, som är en senil kvinna som påminner om min mormor. Haha. Aja, hon tycker ju om mig eftersom jag har MVG i spanska också. Tihi. Men alla i klassen stönade när vi fick veta det. Hahah. Nej nu ska jag inte vara elak.

Aja det var allt skryt från mig just nu, nu måste jag verkligen plugga på inlämningsuppgiften. Puss puss

This week's to do-list

Måndag:
- Debatt på svenskan om prostitution.
- Ska sova hos H

Tisdag:
- Gymma efter skolan eftersom jag slutar 12.25

Onsdag:
- Seminarium i naturkunskap om Energikällor
- Inlämning av samhålls/geografi-uppgift om Botswana
- Sova hos H

Torsdag:
- Träffa Nathalie efter skolan

Fredag:
- Prov i historia om 1600-1700 talet
- Åka till H

Lördag-Söndag:
- Slappa hos H, mer än någonsin eftersom det inte är något skolarbete kvar. Wohooo!
Det måste nog firas på något sätt!
- Köpa studentpresent till min syster Ilona.
- Köpa skor

Tillbaka efter en helg i Hemmesta

Kom hem för ungefär en timme sen, efter att ha cyklat från Fisksätra genom Erstaviksskogen. Det var väldigt jobbigt med massor av uppförbackar, men nu i efterhand är det väldigt skönt. Känner mig väldigt duktig!
Idag har jag art på sightseeing i vår kära huvudstad Stockholm. Och nej, jag betalade inte för det! Skulle aldrig betala för sightseeing i staden där jag bor. Det var så att jag åkte in till stan och mötte Nathalie och så mötte i hennes pappa, Anders (eller han har bytt namn till Lillen eftersom alla kallar honom det, men för mig är han Anders) och som är kapten på båten. Så vi fick åka med gratis och det var mysigt i det sköna vädret. Tog massa kort och så fick vi en varsin cola. Så det var kul.

Jaa, annars har jag vart i Hemmesta i helgen. Har inte gjort något speciellt. I fredags kollade vi på Ocean's eleven, som jag tycker är skitbra! Och igår kollade vi på ESC, som jag tycker att det är helt onödigt att Sverige ens är med i. Ingen röstar någonsin på oss. Eller några få, men ni vet nog vad jag menar. Fast iofs tycker jag att Charlotte kunde ha gjort mycket bättre ifrån sig än vad hon gjorde igår, det var ganska lam show från hennes sida. Menmen.

Ja, nu ska jag plugga lite på mitt samhälle/geografi-inlämning. Suck. haha

Puss på er

Söta små saker

Ååh, ni bara måste se det här!
En emofilm om tre små figurer som åker skräcktunneln typ, haha.
Jättegullig iallafall.

http://youtube.com/watch?v=pdZlm2yjWjo&feature=related

Så söööööta<3

yeeey

Idag:
- Började skolan med matte 10.55
- Sen hade jag spanskaprov och det gick skitbra. Slutade efter det (ca 12.15)
- Skulle skicka mitt jävla inlämningsarbete till mig själv, så att jag kan skriva på det nu i helgen, men så funkar inte datorerna jävla baaaajs. Såklart var det bara så för mig! Gaaaaah! Jag har ju förfan gjort halva arbetet redan och nu är det BORTA! bläää. aja får försöka hitta datateknikerna imorgon om det inte funkar då heller.
- Efter skolan drog jag in till stan och träffade Natta. Vi gjorde inte så mycket, chillade typ. Haha
- När jag kom hem gjorde jag klart spanskaläxan till på tisdag och letade reda på fakta om prostitution, eftersom jag ska ha debatt om det på svenskan på måndag.
- Nu har jag absolut ingenting att göra.

Imorgon:
- Börjar jag 8.15 med engelska, ska då få reda på vad jag fick på nationella proven. Håll tummarna! Haha
- Sedan har jag historia och då ska jag, Sophia och Emelie bli klara med vår serie om franska revolutionen. Jag är dålig på att rita så jag har ritat streckgubbar. Tihi.
- Sedan slutar jag 11.10, då ska jag se om mitt konto på datorerna fungerar.
- Efter det drar jag hem och klipper gräset.
- Sedan drar jag till Hemmesta med H <3

Puss puss har inget att tillägga.


God morgon allihopa

Igår somnade jag typ.. tidigt. sju kanske? eller tillochmed sex?
Skitsamma, det resulterade iallafall i att jag vaknade halv två i natt och inte kunde somna om.
Så nu har jag alltså varit vaken i 5 och en halv timme.. och klockan är bara sju!
Aja, inga problem att somna ikväll antar jag, vilket betyder att jaginte kommer försova mig imorgon.

Men iallafall nu ska jag se till så att mor min gör gröt till mig!

Puss puss

Ojojoj vad jag är duktig

Igår cyklade jag från Tyresö till Fisksätra på en och en halv timme, den långa vägen.
Inte genom Erstavikskogen utan på vägen, förbi Hellas, Sickla, Lillaängen, Saltsjö-Duvnäs och allt det där.
FYFAN vad jag är bra. Dessutom klarade jag alla backar utan att behöva gå av cykeln och leda den. Starkt av mig!

Idag ska jag plugga lite spanska, kan det mesta men ska kolla så att jag inte har glömt något. Måste plugga in lite glosor också. Sen jaa, finns det inte så mycket att göra.

Puss puss

Ett teckan på att jag har tråkigt..

..är att jag skriver massa i min kära blogg. Haha.

Har nyss kollat på The Shining med mamma, syster Love och bror Joel.
Den är för härlig, Jack Nicholson är på sitt bästa "hej-jag-ser-ut-som-ett-psycho-humör". Haha, kärlek.
Jack är verkligen bäst på att se helt galen och läskig ut, vilket har gjort att jag är smått rädd för honom.
Fast jag hoppas att det bara är att han verkligen är en bra skådespelare och inte att han är sådär läskig på riktigt.

Aja, det var iallafall ett riktigt bra tidsfördriv, för det enda jag har att göra är att sitta vid datorn annars.
Och det är verkligen supertråkigt efter typ 20 minuter. Förut tyckte jag det var helt okej att sitta vid datorn flera timmar i sträck (med förut menar jag förra "skolåret" då jag inte gick i skolan och inte hade något att göra), men nu är det hur tråkigt som helst. Man går bara in på samma sidor hela tiden och det händer ingenting. Vad bra att jag har H så att jag har någonting att göra med min tid efter skolan och på helgerna <3

Snart ska jag och Love ta vår fina moped till Godissvampen i Tyresö och köpa godis. Ilona och Carro ska bara komma hem därifrån först, för de tog moppen. Godissvampen är bäst, massor av godis (vilket iofs resulterar i en och annan ny bilring, blink blink) och så är det relativt billigt. Kärlek där med, haha.

Ett kramkalas till er från mig :)

I am the greatest

I fredags hade jag seminarium i naturkunskap om typ växthuseffekt och massa grejer.
Och jag fick MVG! Okejdå, jag fick MVG minus, men iaf MVG! Wohoooo! Jag ägde skiten ur alla!
Jag är stolt, okej?!!!

Igår var jag och H på bio, såg What happens in Vegas.
Det var ingen höjdarfilm direkt, men den var rolig, vilket jag antar är det som räknas när det är en komedi.
Det var jättemysigt iallafall.

Jaa, annars har det inte hänt något speciellt antar jag.

Så puss puss <3


<3

Veckans att göra:

Måndag:
- Min och älsklingens 14-månadersdag.
Ska inte göra något speciellt, bara mysa och ta det lugnt.
- Ska hämta ut mammas cykel, så jag kan cykla till skolan när det är fint väder.
Dessutom ska jag inviga den genom att cykla till Hampus denna dag. Jag ska bli sjukt snygg.

Tisdag:
- Matteprov i funktioner. Kommer säkert gå skitbra.
- Måste köpa saker till Kaveln, typ blommig kjol/shorts och sånt där blomhalsband. Haha

Onsdag:
- Kaveln i skolan. (Typ stafett) Jag och Offe ska köra trebenslöpning.
Vår klass ska klä ut oss till Hawaii-typer. Min idé att vara fågelskrämmor var 2784 gånger bättre! Haha

Torsdag:
- Spanskaprov, kommer säkert gå skitbra det med.

Fredag:
- Nu bär det av till Hemmesta med älskling där helgen ska spenderas.

Lördag-söndag:
- Ska förhoppningsvis hinna träffa Nattlush en stund eftersom vi inte setts de senaste två helgerna på grund av olika förhinder.
- Måste plugga som satan också. Har en inlämning, ett seminarium, ett prov och en debatt. Uscha! haha

Folk är då roliga

Hornsgatan, Södermalm


En kvinna i ~50 står vid ett övergångsställe och äter en banan. En äldre rätt tjock man närmar sig henne bakifrån. Plötsligt, från ingenstans, vrålar han i hennes ena öra.

Mannen: DON'T EAT BANANAS! YOU'LL GET FAT!
Kvinnan hoppar till, vänder sig om och bara stirrar på mannen, men säger inget utan skyndar sig över gatan. Strax därefter smyger sig mannen närmare en kvinna med en cigarett i handen...

www.tjuvlyssnat.se


är du ett dåligt inflytande?

1. Rökt [x]
2. Druckit alkohol [x]
3. Sovit i samma säng som någon av det motsatta könet [x]
4. Sovit i samma säng som någon av samma kön [x]
5. Kysst någon av samma kön [x]
6. Haft sex [x]
7. Haft någon i ditt rum förutom familjemedlemmar [x]
8. Tittat på porr [x]
9. Köpt porr [ ]
10. Tagit droger [ ]
TOTALT: 9

1. Tagit smärtstillande [x]
2. Tagit någon annans receptbelagda medicin [ ]
3. Ljugit för dina föräldrar [x]
4. Ljugit för en vän [x]
5. Smygit ut ur huset [x]
6. Gjort något olagligt [x]
7. Skurit dig själv [ ]
8. Skadat/sårat nån [x]
9. Önskat att någon ska dö [x]
10. Sett någon dö [x]
TOTALT: 8

1. Varit ute längre än du var tillåten [x]
2. Varit ute hela natten [x]
3. Ätit ett helt glasspaket själv [x]
4. Varit hos en teraput [ ]
5. Varit på avvärjning [ ]
6. Färgat ditt hår [x]
7. Fått böter [ ]
8. Varit med om en olycka [ ]
9. Varit på en klubb [x]
10. Varit på en pub [x]
TOTALT: 6

1. Varit på ett vilt party [x]
2. Sett Mardi Gras [ ]
3. Druckit mer än fyra öl på en kväll [x]
4. Spenderat vårlovet i Florida. [x]
5.Sniffat någonting [ ]
6. Använt svart nagellack [x]
7. Haft på dig armband [x]
8. Haft på dig en T-shirt med ett bands namn på [x]
9. Lyssnat på rapp [x]
10. Äger/Ägt en 50 Cent CD. [ ]
TOTALT: 7

1. Klätt dig som en gothare [ ]
2. Klätt dig som en plugghäst [ ]
3. Klätt dig som en punkare [ ]
4. Klätt dig som en grunge [ ]
5. Stulit något [x]
6. Varit för full för att minnas något [x]
7. Drabbats av en minneslucka [x]
8. Svimmat [x]
9. Varit förälskad i en granne [x]
10. Fått någon att smyga in i ditt rum [ ]
TOTALT: 5

1. Smygit in i någon annans rum [x]
2. Varit förälskad i din bästa vän [ ]
3. Varit på en konsert [x]
4. (hon som hade listan tog bort frågan?)
5. Blivit kallad för slampa [x]
6. Kallat någon för slampa [x]
7. Installerat högtalare i din bil [ ]
8. Haft sönder en spegel [ ]
9. Duschat i någon av det motsatta könets hus [x]
10. Borstat dina tänder med någon annan tandborste [ ]
TOTALT: 5

1. Ludacris har varit/är din favorit rappare [ ]
2. Sett en p-rulle på bio [ ]
3. Hängt i ett köpcentrum [x]
4. Skolkat från skolan [x]
5. Haft en operation [x]
6. Haft en skada [x]
7. Hamnat i en rättegång [ ]
8. Smitit från notan [/]
9. Satt eld på något [x]
10. Ljugit om din ålder [x]
TOTALT: 6,5

1. Ägt/Hyrt en lägenhet [ ]
2. Brytit mot lagen då en polis varit i närheten [ ]
3. Varit otrogen [ ]
4. Hamnat i trubbel med polisen [ ]
5. Pratat med en främling [x]
6. Kramat en främling [x]
7. Kysst en främling [x]
8. Åkt bil med en främling [x]
9. Blivit trakasserad [ ]
10. Blivit verbalt trakasserad [ ]
TOTALT: 4

1. Träffat någon ansikte till ansikte som du träffat på internet [x]
2. Varit inne på internet 12 timmar i sträck [ ]
3. Pratat i telefonen i mer än 4 timmar i sträck [x]
4. Tittat på TV i 12 timmar sträck [x]
5. Varit på en loppmarknad [x]
6. Blivit kallad för ett dåligt inflytande [ ]
7. Druckit och kört bil [ ]
8. Busringt någon [x]
9. Legat i en soffa med någon av det motsatta könet [x]
10. Fuskat på ett test [x]
TOTALT: 7

Om du har över 45 är du ett dåligt inflytande.
Om du har under 15 så finns det risk att du bor under en sten och inte har något liv.

totalt; 57,5

snart 14 månader ..

.. och jag älskar dig mer än nånsin.


Rymden är så stor att vi inte kan förstå det.

På samma sätt älskar jag dig så jävla mycket

att ingen kan förstå att det ens går att göra det


Jag älskar dig Häämpiie <3


jasså jasså

Resten av veckan:

Onsdag:
Göra klart nk-arbetet; Människan på Mars.
Göra kamratrespons till svenskan.

Torsdag:
Sovmorgon till 9.30
Nationella prov i engelska, muntligt. (lycka till)

Fredag:
Sovmorgon till 12.00
Nk-seminarium om typ växthuseffekt och grejs.
Träffa Nattlush efter skolan :D
Dra till Hampus för att stanna där i helgen!

Öhm typ.. ska försöka dra med älsklingen på bio också (men säg inget) haha
Puss på er små barn


måste

bara skryta lite.
jag har FYRA läsare , yeah ;)

i'm so popular tihiiiiiii

mysigt värre

Den här helgen har vart hel super !
Började med att jag och Offe tog ledigt från vår enda lektion (språk) i fredags och åkte in till stan.
Vi klev av tunnelbanan i Gamla stan och gick upp till Västerlånggatan. Tittade mest på massa grejer i skyltfönstrena, men gick såklart in på "Theodore's home", som är fullt med massa gosedjur. Kärlek till den affären!
Sen fortsatte vi en bit och kom till någon godisaffär, där det hänger polkagrisar i fönstret. Jag var tvungen att köpa.
Sen gick vi vidare till Kungliga Slottet. Där vi försökte hitta ett museum, men när vi hittade det, hade det inte öppnat än. Aja, jag posade lite framför dörren, inte så snyggt, haha. Sen gick vi och satte och på en bänk i Kungsträdgården, för vi var trötta eftersom det var så varmt och skönt. Plus att det gjorde ont i mitt armveck eftersom jag bar min fina rosa väska. Jaja.
Sen beslöt vi oss för att gå längs Strandvägen mot Djurgården. Kollade på massa båtar och grejer, Offe tog massa kort (vilket hon iofs gjorde heeeeela tiden). Sen satte vi oss en stund vid kajen eller vad det heter och Offe såg ett moln som hon tyckte såg ut som ett tåg. Det tyckte inte jag. Haha, sen kom vi fram till att det såg ut som ett vikingaskepp. Yes, bra fantasi eller nåt. Sedan gick vi vidare och kom tillslut till Djurgården, men jag blev kissnödig som vanligt. Jag kom på den smarta idén att gå på toa på Vasamuseet, och då ville Offe gå runt och kolla också. Så då gjorde vi det. Hon var helt fascinerad eftersom hon tycker det är sååååå intressant med historia. Vilket var kul, för hon sa lite saker man inte tänkte på. Tihiii. Och vi såg skelett, ruggigt HAHA. Sen när vi gått igenom hela skiten gick vi ut och då! Då såg vi den underbara ängen som badade i sol! Så vi satte oss på våra tröjor och bara satt och stekte och skrattade åt typ.. ingenting haha. Och jag köpte en 33cl Cola för 15 kr! Hahah det är ju förfan rån! Men vad gör man inte, det var skitvarmt och det fanns ingen annanstans att köpa. Det var iallafall mysigt mysigt. Sen skulle jag möta Hampus i Slussen klockan tre, så vi tog Djurgårdsfärjan dit. Vi märkte även att vi hade blivit lite röda.. Men vad gör det? Vi blev ju bruna sen! Wohoo. Sen satte vi oss på Donken och tog en glass var och delade på en Cola. Och Offe tog en cheeseburgare. (Tillägas kan att jag bjöd på ALLT denna underbara dag! haha) Sen gick Offe iväg till tunnelbanan, för hon skulle iväg och ett par minuter senare kom Häämpie liten. Han var jättetrött, eftersom jag väck honom, muahaha, men jag såg faktiskt bara till så att han kom i tid. Sen satte vi oss på 474an till Hemmesta, eftersom vi skulle spendera helgen hos far hans. När vi kom fram vilade vi ett tag sen åt vi, mums. Sedan gick jag, Hampus och hans lillasyster Lisa och hyrde film "Fullt hus" och köpte godis. Gick hem och kollade på den, den var lite rolig, men mest söt för ungarna var så knasiga, men smarta. Sedan gick vi och lade oss och sov till nästa dag då det var STEKHETT i rummet, eftersom solen ligger på som fan på Hampus fönster på mornarna.

På lördagen gjorde vi inte så mycket, var mest ute och tog det lugnt. Lekte lite med hans 2-åriga syster Olivia och så. Hon lekte doktor med mig, haha asså inte den snuskiga varianten. Hon hade en sådan där grej man lyssnar på hjärtat med och spruta och termometer och sånt. Jag hade tydligen feber och fick en spruta, sen började det blöda och då fick jag ett plåster och en puss, tihii. Och sen gifte jag mig med Olivia, väldigt vacker ceremoni. Och så brottades jag med Hampus, jag vann! (Fast enligt honom vann han, men han har fel. Sen fick jag en sjukt äcklig insekt på mig. USCH! Sen blev det jättegod mat, lax och revbensspjäll med potatis, morot, lök och båtsås. Och sallad förståss. Jag satt kvar längre bara för att jag skulle orka äta mer! hihi. Och Olivia var skitsöt! -"Elin?" -"Aa?" -"Jag älskar dig". Maaaah, jag dog. Sen gick jag och Hampus på promenix till ett dagis och gjorde ingenting i det svala vädret. Satt bara och njöt. När vi kom hem igen satte vi på "Tsatziki - vänner för alltid", den är jättebra! Han är så söööööööööt, jag är kär i honom. Haha. Sen kom Hampus bror Linus, så vi gick ut med honom en stund. När vi kom in igen satte vi oss och kollade på "Toy Story", haha. Den är rolig! Sen lade vi oss för att sova.

Igår vaknade vi vid tolv och gick ner för att äta frukost, och då var Hampus farmor och farfar där. De hade vart i Budapest och hade köpt tröjor till Hampus, Linus, Lisa och MIG! Jag blev lite chockad men glad, de är så gulliga. Olivia fick lite "smycken" i plast. haha. Fast hon kunde inte ha på sig örhängena för de gjorde ont i öronen, så då fick Hampus och Angelica (Olivias mamma) ha dom på sig. Snyggt snyggt. Sen åt vi och sen åkte vi till Fiskis. Sen var vi lite med David och så. Tittade på Hip Hip Hora. Sen åkte David hem och vi 22 åkte även jag hem.

Och nu är det måndag och helgen sköna väder är bortblåst. Jaja, det kommer igen säkert.

Ha det bra puss puss.

lalala

Hej jag har ett totalt misslyckat liv och behöver fanimej skaffa nya vänner.
Jag har en bekantskapskrets på typ .. 4 pers.
1 är min pojkvän.
1 bor i uppsala föruom på helgerna.
3 svarar knappt i telefon eller har inte tid.

och ja, det ska stå tre på sista.
pusshej nu ska jag ta och tröstäta som jag gjorde förut innan jag träffade hampus och inte hade något att göra på dagarna när alla var i skolan = gå upp i vikt.


PUSS PUSS HELVETES JÄVLA SKITUNGAR !

lalal jag har tråkigt

Ta upp din kontaktlista och tryck neråt så det går fort, räkna till fem och se vad det kommer på!


1) Jag heter
: Kalle
2) Jag gillar: Thomas
3) Jag hatar: Kim
4) Jag är kåt på: ältapraktiken
5) Jag är verkligen super kär i: Hubert
6) Snyggast i världen: Love
7) Fulast i världen:  Sebbe
8) Äckligast i världen: Elin
9) Muppigast i världen: Jerrü
10) Tråkigast i världen:  mormor
11) Jag ska satsa på: Bami
12) Bästis:  Danne
13) Jag vill ha sex med: Louise
14) Hatar jag mest:Sharif
15) Jag har en hemlighet med: Catherine
16) Jag skäms över : Fredde

RSS 2.0