Torsdag, fast snart fredag

Ändrade planer igen.. Sophia kunde inte träffa mig imorgon, för hon skulle iväg någonstans. Så istället åker jag till Hampus tidigare på dagen. Och på kvällen ska vi ut med Sandra, Nätli, David och JP tror jag. På Harry B James, som jag har hört massa snacka om. Och det är det enda stället som David inte protesterar högt mot (även fast han inte har vart på något av ställena vi snackat om haha). Menmen, jag hoppas det blir kul =)

Och på lördag bär det som planerat av till Hemmesta för att fira Olivia. Fast på söndag blir det inget Tom Tit eftersom Joel har åkt till Finland med pappa och Leo. Så det får bli någon annan gång. Puss på er, nu ska jag sova.

Onsdag

Jajaja, nu har jag ringt Jackie ett par gånger, men hon svarar inte den lilla skiten, haha. Men jag ska försöka med att ringa hem till henne sen. Kanske går bättre då. Har pratat med Nathalie också, hon kommer tydligen hit idag så kanske ska träffa henne idag också, annars blir det väl imorgon eller nåt. Och Sophia har kommit hem nu så ska försöka bestämma någon dag att träffas vi två. =)

Nej nu ska jag ringa Jackie igen. Puss hej på er


Tisdag den 21a juli.

Idag är det exakt en månad kvar till första skoldagen efter sommarlovet. Fattar ni att mer än halva lovet gått nu?? Det är fasansfullt. Haha. Menmen man får väl göra det bästa av den tid som är kvar, eller nåt. Haha.

I lördags var jag iaf med Hampus hos hans pappa i Hemmesta. Där var det fullt med folk. Förutom hans småsyskon Olivia och Valter var deras kusiner Tindra och Engla där. Och deras föräldrar. Ojojoj, det skreks en del, speciellt Engla när hon inte kunde sova.. Jobbigt! Aa, alla är mellan 1,5 och 4 år, så ni förstår liksom. Men det gick bra iaf, jag och Hampus kollade på film mesta tiden vi var där. P.S. I love you, Pocahontas och Transsiberian hann vi med, även fast det var en kvart kvar på den sistnämnda då vi var tvungna att åka. Mysmys iaf.
På söndagen åkte vi till Hampus mamma och gjorde typ ingenting, förutom att vi åkte till David så att Hampus kunde köpa en mobil av honom. Hans gamla gick nämligen sönder förra veckan nångång. Så nu kan jag få tag på honom igen =)
Igår träffade vi David igen, vi satte oss i en park typ och snackade lite om allt möjligt och efter det drog alla hem tills sig. Sedan har jag typ vart hemma och läst och gjort ingenting. Men imorgon ska jag träffa Jackie, det ska bli kul för det var ett tag sen sist.

Jaa, det var typ det som har hänt. Och det händer inte så mycket nu heller. Jag åker till Hampus antingen på torsdag eller fredag och på lördag är det tårtkalas för Olivia som fyller 4 år. Och på söndag ska jag och Hampus åka till Tom Tits med min lillebror. (Joel är mest en täckmantel för att vi ska gå dit haha) Jaja, vi hörs väl snart typ. Puss på er

Fredag, dagen då mamma blir 45 år gammal

Mahah, bara 5 år kvar till 50! :D Hursomhelst så ska vi inte fira henne idag eftersom Ilona jobbar till 16 och mamma börjar jobba 16. Så vi får tårta imorgon istället. Och alltså åker jag inte till Hemmesta förrän imorgon efter det. Ååååh.
Och igår skulle jag egentligen ha träffat tjejorna, men tyvärr kunde inte Jackie för att hennes typ kusin (?) fyllde år, Maria fick vi inte tag på och Cissi var skittrött. Så jag ska ringa Cissi typ nu och se vad hon ska göra idag och om hon har pratat med Jackie eller Maria. Annars kommer jag har skittråkigt idag! Haha. Och jag vill ju träffa dom, Cissi ska plugga på Gotland och Jackie ska plugga i Gävle, så de kommer man ju inte kunna se på ett tag. Jaja, det ordnar sig nog. Haha.

Puss på er

Torsdag

OMG vad jag har väntat! Idag ska jag äntligen få se Harry Potter och Halvblodsprinsen! Åhh, det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på det. Jag tror att jag har blivit värsta HP-nörden! Haha, jag bara måste se filmerna och jag vet vad alla handlar om och gaaah. ÅÅh, men nu är det bara typ 4 timmar kvar tills jag får se den! Yeeey, Efter det blir det sushi och sedan ska jag träffa det gamla gänget som inte har setts alla tillsammans på typ JÄTTELÄNGE! Så jag hoppas verkligen att alla kan komma.

Nu ska jag iaf ta ett sköönt bad och sedan härda ut till två, då jag ska ta tåget till Sickla. Puss på er

Coming up

Idag åker jag till Hampus och stannar till på torsdag.
På torsdag går jag på Harry Potter och halvblodsprinsen med största delen av familjen. Äntligen! Jag har längtat sååå! Haha. Efter det blir det sushi och sedan ska jag träffa Jackie, Cissi och Maria och ha tjejkväll typ.
På fredag fyller mamma år, så då blir det tårtkalas. Efter det åker jag till Hemmesta med Hampus och stannar där över helgen. Jag måste hinna leka med Olivia, hon har saknat mig. När jag var i Göteborg var Hampus i Hemmesta och då sa Olivia att jag MÅSTE förlja med nästa gång! Haha sötunge <3

Ja, så ser min vecka ut. Ni får ha det så bra nu, för det ska jag. Puss på er

Lördag

Hejsan svejsan.
Nu är jag hemma igen. Eller jag kom hem vid halv tre tror jag och jag har fortfarande inte gjort ett enda skit typ. Jag har läst, suttit här och druckit lite juice. Har med andra ord förfärligt tråkigt! Och Natta och Fannt kommer jag inte träffa förrän imorgon, om vi inte orkar ses vid elva ikväll/natt. Men jag fick inte stanna kvar hos Hampus för han och hans bror skulle till Jerrü. De skulle typ spela.. killar!

Aja, snart är det mat iaf och det är bra för jag är skithungrig! Så jag hoppas den är klar typ.. NU! Haha. Men iaf, vill ni veta något bra? Jag såg i tidningen att det kommer bli fint väder igen nästa vecka! Wohoo! Då ska jag fortsätta jobba på brännan!

Puss puss

Fredag.. tror jag hahah

Man förlorar verkligen tidsuppfattningen på sommarlovet om man inte jobbar eller nåt. Ganska skönt iofs, att bara chilla utan att behöva bekymra sig om sånt. Haha. Jag är iaf hos Hampus, men han kommer inte tillbaka förrän vid två, så jag har tråkigt. Jag har nämligen varit uppe sen 8 imorse, jag tror att det var för att Hampus väckte mig när han gick, men jag kommer inte ihåg, haha. Jag har iaf inte haft något att göra förutom att kolla på tv och ta ett bad. Haha.

Igår kollade vi på Ocean's twelve, äntligen! Jag har velat se den skitlänge, men det har inte blivit så. Den var iaf ganska bra, det var roligt när Julia Roberts rollfigur Tess skulle låtsas vara Julia Roberts haha. Efter filmen gick jag upp och lade mig bredvid Hampus som redan hade gått och lagt sig, men jag kunde inte somna så efter ett tag gick jag ner och lade mig i soffan och "kollade" på MTV tills jag somnade vid typ 2-3. Ååååh jag är så trött.

Det blåser som fan ute, visste ni det? haha. Det är typ storm fan. Lite scary för man hör i typ ventilationen så det låter som typ spöken haha. Aja, imorgon kommer iaf Nathalie och Fanny till Stockholm, då ska jag träffa dem. Jag tror att de ska ha en eldshow imorgon också, men är inte säker. Menmen puss på er så länge

Helgen i Göteborg

I lördags tog vi tåget från Sthlm Central klockan 07.07, vilket var gaaaanska tidigt xD Vi var framme i Gbg typ 20 över 12, ca 20 minuter försenade alltså.. Sedan irrade vi runt lite innan vi hittade hotellet, där man intehade incheckning förrän klockan tre. Så vi bytte kläder inne på en toalett och fick ställa undan bagaget så länge.
   Sedan gick vi till Liseberg, där det var typ 15-25 min kö på allt, men det var ju stekhett så det var nästan outhärdligt att stå i kö! Men efter att först ha åkte Kanonen, den bästa helt klart, bestämde vi oss för att åka Kållerado för att bli lite blöta, så att det inte var lika varmt. Men tyvärr blev vi inte så blöta. Sedan åkte vi Balder, Lisebergsbanan, Uppskjutet och till slut Flume Ride. Och då blev vi ganska blöta. Men vi blev inte ordentligt blöta förrän när det började bli kyligt så att man frös. Haha. Men det var kul iaf.
   Vi gick tillbaka till hotellet ganska tidigt, vid nio typ. Då duschade vi av oss, vilket verkligen behövdes, och satte på oss nya kläder. Vid elva var vi på en sugig krog, men vi stannade iaf bara till typ 1 för vi var så jävla trötta. Haha. Och vi träffade värsta knäppa människorna.. Haha.
    På söndagen vaknade vi vid halv elva, gick och åt frukost på hotellet och klädde på oss. Vid tolv gick vi till bussterminalen och klockan ett åkte vi iväg. Vid tre var vi i Jönköping, där passade vi på att äta lite och vid fyra åkte vi mot Sthlm. Tyvärr var bussen typ proppfull nu och de framför oss var dumma i huvet xD Men vi kom iaf fram, i tid också! Haha


På tåget mot Göteborg


Liseberg - kön till Kållerado






Natta är liiiten haha


Flume ride


Efter Flume Ride


Blött xD


Vårt hotell






Ute haha, jag hatar blixten xD


Jönköping typ xD

Coming up

Imorgon klockan 07.07 går mitt och Nattas tåg till Göteborg. Vi är framme 12 och å går vi till hotellet och lämnar av packning och sedan går vi till Liseberg. Efter Liseberg kommer vi antagligen gå ut och röja lite. Och på söndag går bussen klockan 1 och vi är hemma igen 21.00. Så ser min helg ut, och jag hoppas hoppas verkligen att väderprognosen för imorgon stämmer, då jag verkligen vill ha sol när vi är på Liseberg. Skulle vara ganska surt med regn liksom. Aja, det blir vad man gör det till. Ciao så länge


Kanonen på Liseberg =)


Göteborg

Bilder från Uppsala i onsdags


Från vänster: Petter, någon, någon, Dennis, Nathalie


Nathalie


Petter till vänster, resten vet jag inte xD


Natta och jag haha


Christian


Ankor :D


Dennis


Nathalie


Anton


Linus med sin skateboard


Natta och Dennis


David


Sötungen min <3



I tisdags kväll när vi satt ute i sex timmar och läste. Söötis <3

Mer bilder

Förra onsdagen åkte jag till Uppsala där vi grillade med några av hennes kompisar typ. Det var jättesmaskigt med grillad kyckling, champinjoner och sallad till det. Mums mums. Efter det gick jag, Natta och Fanny och köpte lite öl och satte oss i stadsparken. Men efter ett tag var Fanny tvungen att cykla hem och då satte jag och Natta oss på brygan vid Fyrisån. Vi kom hem vid 3 kanske. =)


Fanny och Natta


SÄLBILDEN :D Haha


Haha bästa bilden :D


I söndags träffade jag Cissi. Vi åkte till henne där hon åt brunch, fixade smörgåsar och saft. Sedan gick vi ner till Strandbadet och lade oss på en klippa och solade. Tyvärr hade jag bränt mig dagen innan och kunde inte ligga så länge eftersom solen var på fel ställe haha. Men vi var där ett par timmar iaf. =)


Jag är brunare egentligen! haha


Cissi, lite konstig ställning kanske men iaf :P


Havet, med Solsidan på andra sidan =)

Bättre sent än aldrig

Bilder från Midsommar


Hampus i bilen påväg till Ljusne


Hampus i Henninge

Henninge


Snapsvisor


Jag och Hampus <3


Blommor som jag glömde lägga under kudden


Rebecka, som föddes förra midsommar, sötunge


Cornelia


Tilda


RSS 2.0