Gaaaaah

Okej, nu börjar jag bli orolig :S
Mitt busskort är boooorta! Jag trodde att det var hemma, men så var tydligen inte fallet, så nu börjar jag få halvt panik. Och jag får inte tag i H så att jag kan säga att han ska leta hemma hos sig. Dessutom har han mina hörlurar och jag ska sitta tre timmar på flyget imrgon, jag MÅSTE ha mina hörlurar! Haha

Ååååh vilka bekymmer.

Lumpen

Nu har jag precis gjort en lämplighetsundersökning på pliktverket.se, eftersom jag såklart vill göra lumpen. Jag ser det mest som en utmaning och en chans till lite extrautbildning, eftersom det är just vad lumpen är. Och så måste man ju visa att tjejer också kan, haha. Nejmen det skulle faktiskt vara kul att pressa sig själv och testa hur mycket man klarar av och så. Jag tror inte precis att Sverige kommer hamna i krig på de närmsta åren i alla fall, så det är inget patriotiskt tyå "slåss för landet"-tänk bakom det hela. Hahah.

Men nu har jag packat och är klar för avresan imorgon. Så ska typ träffa Natta om ett tag.

Puss på er

Island



Ja, imorgon åker jag alltså till Island.
Kolla vad fint det ser ut! Det är såhär jag tänker att Blå Lagunen ser ut, fast större.
För så heter nämligen den varma källan vi ska bada i imorgon redan!
Vi åker nämligen dit innan vi åker till hotellet ens. :)

Midsommarpromenad



Jag och H tog en mysig promenad i skogen för att plocka sju olika sorters blommor
som jag skulle ha under kudden, så att jag skulle drömma om min drömprins haha.
Vi såg kossor också, fast de var inte lika läskiga som förra året, som tur var.

Okej

det var typ två veckor sen jag skrev, men jag har vart hos Hampus så mycket och hans dator fungerar inte ens..

Men midsommarhelgen var i alla fall huuur mysig som helst. Vi var i Henninge och hade det allmänt chill med alla vuxna typ. Haha. Jag och Hampus kom på delad första plats med Jonas (?) på tipspromenaden för vuxna, vi hade bara ett fel WOHOOOO! Haha vi vann en handduk haha.
Senare var det femkamp. Vi blev indelade i tre lag och gjorde fem olika "deltävlingar". Den första var att hoppa säck, mitt lag låg ett varv före de andra två. Men sedan var det en jättedålig kvinna i mitt lag som hoppade samtidigt som H hoppade som en galning, så hans lag vann :(
Sen skulle alla i laget ta upp tre ärtor var ur en skål med hjälp av klädnypor. Sedan skulle man ta upp en vattenballong ur en hink med hjälp av tänderna. Sedan skulle tre i varje lag ha en tampong hängandes från ryggen, så skulle man träffa en flaska.  Och i flaskan var det lite vatten. Och då blir tampongen större och då skulle man dra med sig flaskan.. typ haha. Den grenen vann mitt lag! Yeeeey. Och sist skulle man typ skruva av och på muttrar på skruvar eller nåt.
Mitt och H's lag kom i alla fall delad tvåa/sist Haha. Men jag fick såpbubblor. Yeeeey.
Midsommardagen åkte vi till Ljusne och tog det lugnt och så. Och på söndagen åkte vi hem.

Sedan har vi bara tagit det lugnt och haft det mysigt. Och imorgon åker jag till Island med mamma och mormor till på fredag. Det ska bli kul, vi ska rida, bada och kolla på gejsrar och sånt. Haha. Vi ska bo på ett hotell typ mitt i Reykjavik, så vi ska väl shoppa lite också antar jag. Haha om det nu finns nånting där. Haha fördomar. Jag ska i alla fall ta seden dit jag kommer och dricka massa cola. För islänningarna förbrukar mest coca-cola per person i hela världen. Tahaaa.
Men jag kommer sakna H jättemycket. Och jag hoppas jag inte behöver dela säng med någon :S haha.

Puss puss

Yes

Jag har vart seg, jag vet men jag har inte vart hemma på en vecka.

I onsdags var jag, Natta, Offe och hennes kompis Amanda på inspelningen av Musikmaskinen som kommer visas i höst på kanal 5. Det var riktigt kul, vi skrek och sjöng och aa. Det var roligt. Sen var det ju ett plus också att man fick Ben och Jerry's, bullar, vatten och kaffe/varm choklad gratis. Tihii, tjoooockis!

I torsdags åkte vi till Orminge på fest för Jackies födelsedag på lördagen. Det var kul även fast vi inte var så många. Jag drack dock för mycket. Haha
I fredags låg jag i soffan och kollade tv hela dagen eftersom jag inte mådde så bra.
I lördags åkte vi till Jackie för att säga grattis. Vi fick lite tilltugg, tårta och cider av hennes föräldrar.
I helgen har jag inte gjort så mycket, sovit mest och kollat tv. Haha

Idag har jag vart i Älta större delen av dagen. Har vart med Natta, vi var ute och gjorde ingenting tills vi bestämde oss för att gå hem till mig och göra rabarberpaj. Den blev jättegod, tihi. Sen satt vi inne på mitt rum och kollade på en film om vårt gamla fotbollslags besök i Gothia. Hahahahahahha. Fyfan jag har svart hår med rosa lugg!! Och jag var smal.. haha. Natta gjorde två inbakade flätor på mig, men sen var hon tvungen att gå hem. Nu sitter jag här och ska snart hoppa i säng.

Puss på er.

Ännu en stålande solig helg

Så här har de senaste dagarna varit för mig:

Onsdag:
- Vi hade typ Jeopardy på Geografin, mitt lag kom sist, haha.
- Fick veta vad jag fick på samhällsdelen av inlämningsarbetet. MVG wohoooo!
- Hade betygssamtal med naturkunskapsläraren Göran. Han sa att jag kunde få allt mellan G och MVG i betyg. Hur man nu ska tolka det? Men VG är ett måste (enligt mig)
- Åkte hem till H och sov där, myyys

Torsdag:
- Ilonas student såklart. Hade allmänt trevligt typ, orkar inte berätta allt hah
- Sov hos H som vanligt, haha

Fredag:
- Gick till H's farmor och farfar på middag för att fira Linus födelsedag som var på torsdagen egentligen. Fick gooood tårta. Lekte med Valter, H's lillebror som är inte ens ett år.
- Träffade David i Gustavsberg. Var ute och gjorde typ ingenting.
- Åkte till Hemmesta, hittade min försvunna klänning i Lisas rum :O

Lördag:
- Åkte och mötte Cissi inne i stan. Hon köpte ett linne, en kofta och en kjol :) Sedan gick vi ner och satte och vid Slussen och bara pratade medan solen stekte. Mysigt mysigt.
- Sen bara det av tillbaka till Hemmesta, där det blev mat.
- Sen åkte Jag och H till David och kollade på "Superbad", dock hann vi inte med att se hela. Den var rolig så länge det varade i alla fall.

Söndag:
- Vaknade, åt frukost. Sedan kom H's farmor och farfar och Olivia och Valters mormor. Åt lunch och sedan jordgubbar med grädde.
- For hem till H's mamma, där det var låst och det tog lång tid innan vi fick tag i nycklar. Sen fick vi även problem med att få upp dörren, men jag fixade det. Wohoo. Hahah
- Sedan åkte jag hem och nu sitter jag här

Jaa, det var det i väldigt korta drag haha.


mästareeeee

Sitter här och äter en god päronsplitt, mums för glass alltså!
Har varit ute och spelat kubb med min lilla bror Joel eftersom han så gärna ville det. Vi spelade två omgångar och jag vann båda, då var han inte så glad längre, haha. Dålig förlorare kanske?!
Nej nu ska jag gå upp och fortsätta kolla på tv med Love och far min.

Sov så gott! Puss puss


Tjolaaaaaahopp!

Idag har jag vunnit två tävlingar! Hahah.
Första på historian då vi körde typ pictionary, en i gruppen ritar och så får resten gissa, ni vet. Min grupp vann med en poäng över den andra. Hahah utklassning, not!
Den andra tävlingen var på spanskan och jag orkar inte förklara för det är jobbigt men jag vann i alla fall typ 11 chokladpengar tror jag. Wohoooo vad duktig jag är.
Dessutom fick jag mitt VG på provet, så jag får VG i historia A. Yeeeeey!

När jag kom hem från skolan följde jag med mamma och handlade på ica maxi. vi köpte maaaaaassoor, då Ilona tar studenten på torsdag. Vi fick gå ut och lämna grejer och gå in igen en gång eftersom allt inte fick plats i vagnen. Hahah. Jag fick en root beer, den var inte särskilt god, smakade typ tuggummi. Uäck!
Sen blev det en sväng förbi systemet, än en gång pga Ilonas student. Jaa, det tog typ tre timmar totalt att handla mat och allt. Ojoj, men det är alltid lite trevligt att köpa mat och jag hade ändå inget att göra.

Nej, nu ska jag hitta på något att göra. Puss på er små barn :)

Snyft

Nu har jag så jävla ont i foten att jag bara kan hoppa på ett ben för att komma fram. FYFAN vad jobbigt! Är det någon som har några kryckor att låna ut? Haha jag har liksom ingen lust att hoppa på ett ben i skolan imorgon.. Aja det blir ingen idrott för mig i alla fall. Jävla hål i marken alltså! Bläää.

Puss

Helgen har varit underbar

I fredags var jag som sagt på Carros studentmottagning och det var trevligt, drack lite, pratade med folk och fick höra några gulliga tal. Jättegod mat också! Mums mums. Sedan åkte jag för att träffade Jackie och Cissi i Stensö och där var även Soffi, Pokis, Kim, Fluff och ett par till tror jag. Vi gick till Flaten och snackade massa på vägen. När vi väl var framme på typ klippan mitt i skogen gjorde vi inte så mycket, vi var bara där typ 20 minuter kanske, sen drog vi tillbaka och jag tog bussen till Sickla där H kom och hämtade mig. Somnade typ direkt när vi hade lagt oss i sängen för att kolla på Surf's up, så jag missade hela filmen. Ska kolla på den ikväll istället. Hihi

Igår vaknade jag och H vid halv två kanske och gjorde typ inte mycket, då vi var jättetrötta. Sen ringde David och så åkte vi med honom till Lundsjön. H och David badade och jag kollade på, badkruka som jag är. Jag väntar tills det blir typ minst 20 grader i vattnet haha, varmt ska det vara i alla fall. Sen åkte David hem till sig och vi åkte till H. Tog det lugnt och myste. Så somnade vi så sött. Haha

Idag vaknade vi också ganska sent, vid halv tolv tror jag, sen lade vi oss på H's baksida och solade, men det blev så varmt och svettigt så vi bestämde oss för att dra till Lundsjön igen. Jag ville dock inte bada, men det blåser så skönt vi sjöar och sånt. Vi fick gå jäääättelångt tills vi hittade en ledig plats och sista biten fick vi typ klättra över stenblock, men det blev bra det med. Sedan ringde David och så kom han också. Så var vi där ett tag, denna gång var det bara H som badade. När vi gick därifrån lyckades jag typ hoppa på ett ställe där det är liksom som en håla under marken, så marken bara försvann under min fot och jag fick panik, trodde att det var typ något läskigt djur som skulle äta upp mitt ben. Hahah. Så drog upp foten skitfort och stod och skakade och märkte att det sved som fan på benet och gjorde skitont i foten. På foten har jag nu typ en blandning mellan ett blåmärke och en bula och på benet har jag ett antal skrapsår. Mitt ben kommer vara sååå snyggt, typ massa blåmärken. Men aja, jag är ju så snygg ändå. *blink blink* Haha.. Sedan drog vi hem till H och gjorde typ ingenting, satt och snackade och hade det allmänt bra. Haha. Så åkte David hem och efter att ha ätit en korv (som jag normalt inte äter eftersom jag inte tycker om det, men jag var skithungrig!) åkte även jag hem.

Nu sitter jag här och skriver och ska rensa upp mitt skrivbord tror jag.. Om jag orkar Haha
Puss puss

RSS 2.0