Söndag

Hejsan hejsan!

Vad ska jag gööra idag då? Jo, eftersom jag inte har några pengar och dessutom är trött som faen så ska jag dega i sängen och/eller sängen :D haha. Så länge kan ni få veta vad som händer i veckan :)

Måndag:
[ x ] 12.00 - 16.00 Jobba

Tisdag:
- Leo 15 år! :)
[ x ] 10.00 - 11.10 Trafikskolan
[ x ] 12.00 Jobba
[ x ] 18.00 TGI
[ x ] 20.00 Tårta

Onsdag:
[ x ] 8.00 - 16 Provjobba i Gurraberg hihi
[ x ] Till Hampus

Torsdag:
[ x ] 08.00 - 16.00 Jobba
[ x ] 17.00 - 21.00 Vernissage

Fredag:
[ x ] 08.00 - 16.00 Jobba
[ x ] Jobba 22.00 - 02.00

Lördag:
[ x ] Jobba 22.00 - 02.00

Söndag:
[ x ] Sova igen haha

Jaa typ något sånt, hittills iaf. Puss på er

29 augusti 2010

Hej hej hallå!

Hade skitkul igår! Full rulle hela dagen liksom :D Först blev det Pizza Hut och Karate Kid med Cissi, Andrea, Sophia, Linnea och Michaela.



Andrea


Sophia och Cecilia


Cecilia och Linnea


Michaela


Jag

Sedanåkte jag till Rågsved där jag träffade Sebbe, Natta, Martin, Emma, Jimmy, Victor och Jonte. Var där ett tag, sedan drog vi till Club 107,5, var där vid elva.


Natta, någon tjej och jag



Martin och Sebbe


Victor, Sebbe, Jonte, Natta och Emma


Emma, jag, Victor och Sebbe


Vid ett drog Natta, Sebbe och Victor hem, medan vi andra drog vidare till Sjätte Tunnan, en medeltidspub i en källare i Gamla Stan. Haha. Vi drack mjöd där.. det smakade nästan exakt som öl, fast luktade piss.. haha. Vid typ två drog även Emma, Jimmy och Jonte hem.


Jonte


Martin


Sen när det stängde klockan tre drog jag vidare till Ett Ställe där Love, Ilona, Sara och Linn var.


Jag och Love


Sara och Love

Åkte hem med Love vid fyra, var hemma strax innan fem. Bums i säng. Snipp snapp snut nu är sagan slut! hihi

Puss på er


28 augusti 2010

Hejsan hoppsan!

Kom precis hem från Ett Ställe. Jobbade en timme extra idag = mer betalt, nice! haha. MEn det var segt idag, eftersom det var så jävla kallt och vi var tvungna att stå i tunnelbaneuppgången för att inte frysa ihjäl. Men det var ganska bra med folk ändå. Och jag hade kul sedan på klubben, även fast vi inte gjorde särskilt mycket. Fick ju en t-shirt också! haha.

men nu ska jag äta lite ostbågar och kolla på tvv tills jag somnar. Ska ju upp två imorgon hahah. Puss på er

25 augusti 2010

Hejsan hejsan!

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Började dagen med att åka till trafikskolan. Det gick bra, väldigt långrandigt dock. Vi åkte upp på motorvägen, av på motorvägen, på motorvägen, av motorvägen.. osv. Haha. Sedan åkte jag hem och åt lite lunch och så.. kollade lite på tv också. Sedan blev det helt plötsligt middag och sedan övningskörde jag med mamma, vi åkte lite här och var, till högdalen och rågsved och ja lite allt möjligt. haha. Nu är jag hemma igen och väntar på att Jackie ska laga och äta mat så att vi kan träffas :) hihi

Aja, vad händer mer i veckan då?

Imorgon:
[ x ] AF 14.00
[ - ] Träffa Natta

Fredag:
[ x ] Jobbintervju
[ x ] Jobba 21 - 02 och sedan blir det party till 03 såklart! ^^

Lördag:
[ x ] Bio med Sophia, Cissi, Linnea, Michaela och Andrea :)
[ x ] Ut med Natta och massa andra

Söndag:
[ x ] Sova, haha

Så, nu har ni koll. Och så vet ni att jag är upptagen typ hela tiden. haha. Puss på er

24 augusti 2010

Tjenahejsan!

Träffade Danne och Tobbe igår, var hos Danne till tre typ. Kollade på Alice i Underlandet och SOS. Fast jag somnade när vi tittade på SOS. Haha, så jag var iaf skiiiittrött när jag kom hem sen. Och vaknade vid.. tolv? av att mamma väckte mig. Käkade frukost och sedan övningskörde jag till banken och Tyresö Centrum. Blev en sväng till Trollbäcken också.

Nu ska jag snart äta <3 och sedan ska jag ringa Danne så ska vi nog hitta på något. Puss på er

23 augusti 2010

Hejsan hejsan !

Har inte orkat skriva något på ett tag nu.. Har i alla fall jobbat i helgen, så jag har mest legat hemma på dagarna också. Idag har jag varit på arbetsförmedlingen, väntade i 2,5 timme för att få prata med någon, men i alla fall.. Ska dit på torsdag och jobba min coach iaf. När jag kommit hem "solade" jag lite, det var varmt och skönt, inte för varmt liksom. Klockan var ju ändå fyra så. haha. Sedan blev det mat och målning och så övningskörde jag med mamma. Vi åkte och slängde papper i tyresö och sedan åkte vi ut till Tyresö slott och sedan tillbaka till Älta. Sedan blev det Fångarna på fortet för hela slanten. Haha.

Nu ska jag typ.. kolla tv och läsa hela kvällen tills jag somnar. Puss på er

19 augusti 2010

Hejsan svejsan!

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid elva, kollade på ett avsnitt av Weeds, målade lite och sedan blev det typ brunch. Våfflor :D haha. Efter det hoppade jag i duschen och sedan har jag övningskört till Sickla och tillbaka. Snart ska Danne komma och vi ska hitta på något, sedan åker jag till Hampus :)

Puss på er

17 augusti 2010

Hejsan svejsan!

Begav mig till Hampus igår, vi gjorde inte så mycket, som vanligt. Haha. Satt mest och kollade på tv, läste lite också. Vaknade vid halv tolv imorse och vid halv ett åkte jag till Forum där jag köpte en ny mascara (äntligen!!). Stötte på mamma och Joel, så följde med dem på några ärenden haha och sedan åkte vi hem. Väl hemma käkade jag lunch, sedan duschade jag. Därefter behövde Leo hämtas, så jag övningskörde till Solberga och tillbaka. Nu är jag hemma igen och ska bege mig mot Tyresö om ett tag. Ska äta tacos med Maria, Cissi, Alexandra och kanske Andrea. Trevligt värre. Får dock inte bli för länge eftersom jag ska upp vid halv åtta imorgon.. haha. Puss på er

15 augusti 2010

Hejsan svejsan i lingonskogen :D

Orkar inte skriva så mycket, men NattaPie fyllde ju år igår och jag gick till hennes kalas. Haha. Det var skiiiitvarmt, men skiiiiitgod mat :D och aa.. haha sedan jobbade jag och sedan blev det party en timme. Sedan blev det lite segt, så vi tog bussen fem i fyra från gullmars, men ilona orkade inte hålla sig för hon var så kissnödig, såvi gick av vid ältasjön. haha, sedan tog vi en taxi hem.. haha.

idag har jag inte gjort så mycket, vaknade halv fem, var med danne och kollade på film, sedan åkte vi till godissvampen och köpte godis och nu är jag hemma. Ska kolla på Änglavakt nu. Puss på er

hej igen

Åkte ju och övningskörde idag, det gick bra, förutom när jag höll på att köra på bussen (eller om det var den som höll på att köra på mig?) eftersom den inte blinkade, idijuuut! Haha. När jag kom hem blev det lunch och sedan övningskörde jag med mamma till banken (som är skitjobbig, så jag måste dit imorgon igen) och sedan till tyresö centrum. Vi var på ica, synsam (som är skitjobbig, så jag måste dit imorgon igen), apoteket och kicks. Det gick i alla fall ganska snabbt. och körningen gick bra trots att gamla bettan inte går så bra.. haha

Nu ska jag.. sova tror jag, är skittrött.. haha puss på er


11 augusti 2010

Godmorgon!

Jag är trööööööööööööööööööööööööööööött. Men jag måste gå till bussen snart.. ååååh, jag vill bara sova igen.. men vafan måste ju övningsköra :) PUss på er

10 augusti 2010

Tjenahejsan!

Gårdagen började med en körlektion som gick bra. Åkte mycket i rondeller (eller cirkulationsplatser som det faktiskt heter! Även fast typ INGEN säger det.. haha) och så åkte jag motorväg hihi. Jaja, efter det åkte jag i alla fall till Hampus där jag typ sov i ett par timmar eller så. Efter att jag tagit ett varmt bad och ska börja bli social med Hampus (som inte tyckte om att jag sov) ringer Andrea och erbjuder gratis bio som börjar en knapp timme senare. Man kan ju inte säga nej till gratisbio, så jag typ stressar in till stan (får skjuts av Hampus till Forum för att det skulle gå fortare) och kommer typ precis i tid. Tyvärr väldigt hunrig eftersom jag inte ätit sedan frukost eftersom jag sovit.. haha. Så jag, Andrea, Sophia och Cecilia ser i alla fall Trollkarlens lärling. Den var helt okej, tycker dock att slutet var för smörigt.. haha. Efter det går vi till Donken och jag får ÄNTLIGEN mat! mumsfillibaba. Sedan åker jag hem till Hampus och sover igen.



Idag vaknade jag vid halv ett, en minut innan alarmet skulle ha gått igång. Gick upp och klädde på mig och så innan jag åkte till Forum och träffade Natta. Där hjälper jag henne att hitta lite grejer till på lördag och sedan åker vi in till Kungsan (vad var det för speciellt där idag btw) för att gå på Max. Sedan möter vi upp hennes mamma och sedan bar det av hemåt. Sedan har jag kollat på True Blood och käkat på min polkagris jag fick av Cecilia igår. Fast min brorsa fick det sista för det blev jobbigt i magen och ont i munnen haha.




Puss på er



Vecka trettiotvå

Måndag:
[ x ] Trafikskola 12.15 - 13.10
[ x ] Till Hampus

Tisdag:
[ x ] Leka med Natta :)

Onsdag:
[ x ] Trafikskola 11.00 - 11.55

Torsdag:
[ x ] Synsam 15.00

Fredag:
[ x ] Jobba 22-02

Lördag:
[ x ] Kalas hos NattaPie som fyller 20 år!! :D:D
[ x ] Jobba 22 - 02

Söndag:
???

8 augusti 2010

Tjenamors alla små barn!

Idag har det inte hänt särskilt mycket. Vaknade vid två, cyklade och köpte cola och sedan har jag typ suttit på altanen och läst till sjutiden. Då åkte vi till Tyresö och åt kinamat. Vår enda riktiga måltid under hela helgen? haha. Men det var gott i alla fall. Jag och Love åt fyrarätters och då ingick det friterad banan med glass också! mumsigt värre!! hihihih

Aja, snart kommer mamma, pappa och Joel hem så det blir ordning och reda här hahah. Nu ska jag nog fortsätta läsa tror jag. Puss på er

7 augusti 2010

Tjohejsan!

Idag vaknade jag typ tre.. åt lite fruktsallad och sedan träffade jag Danne. Vi gjorde inte så mycket, jag var så jävla trött. Men ett snabbt besök på Donken blev det i alla fall. Sedan bar det va hemåt igen och jag kollade på tv med Ilona och Leo. Och jaa, nu har jag gjort mig i ordning inför kvällen och jag och Ilona ska gå till bussen om typ 10-15 minuter nu. Hatar att det regnar.. :S men men vi får väl stå i tunnelbaneuppgången hela natten haha.

Puss på er

6 augusti 2010

Tjenare tjenare! Har ju varit i Rågsved med Natta ett par dagar. Har inte gjort så värst mycket, mest suttit vid teven. Kollade bland annat på Coyote Ugly. Visste ni att Tyra Banks är med i den? Och hon som spelar Rose i 2½ män? Haha nu vet ni det i alla fall. Igår åkte vi i alla fall in till fridhemsplan och spelade biljard med Sebastian. Det var kul, fast svettigt för det var skitvarmt därinne :S Haha


Jag i Råggan



Natta i Råggan haha



Fruktsallad med vaniljsås som jag gjorde när jag kom hem



Nu är jag i alla fall hemma, har precis duschat och ska snart börja göra mig iordning inför kvällens hårda arbete haha. Puss på er

3 augusti 2010

HEjsan hejsan!

DAgen började hos Hampus. Kollade lite på teve innan jag åkte till Tyresö för att träffa Andrea vid halv tre - tre tiden. Eftersom vi båda var trötta (mest hon) så gjorde vi inte så mycket, satt och snackade och gick lite i affärer och sånt typ. Träffade även på Emelie som gick i samma skola som oss förut. Så vi pratade med henne ett par minuter också. Vid femtiden tog jag iallafall bussen tillbaka till Ältiiiisch. Och på bussen träffade jag ingen mindre än Natta :O:O:O:O:O Surprise surprise eller vaddå??!! Eller inte.. jag visste att hon skulle ta den bussen så jag tog den också. hahaha. Aja, sedan gick jag i alla fall hem till mig och åt och sedan har jag typ.. tittat på teve. Såg The wedding singer nyss. :)

7.png The Wedding Singer image by roilos89

Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, för jag ska upp vid tio imorgon haha. Puss på er


trööööött

Såå nu tycker jag att det börjar bli lite sent. Och jag har ju redan ätit lite av Leos specialitet, hallonkräm. Varm och mumsig :D Så nu ska jag lägga mig och läsa tills jag somnar, ska ju faktiskt upp så tidigt som HALV TIO! haha. Puss på er


Lillebrors hallonkräm :)


Vecka 31

Har ingen kalender så måste skriva upp vad jag ska göra i veckan haha. Ska köpa en ny imorgon i alla fall :)

Måndag:
[ x ] Trafikskola 11.30 - 12.25
[ x ] Till Forum
[ x ] Till Hampus

Tisdag:
[ x ] Leka med Andrea

Onsdag:
[ x ] Trafikskola 12.15 - 13.05
[ x ] Till Forum med Natta
[ x ] Till Råggan med Natta

Torsdag:
[ x ] Biljard med Natta

Fredag:
[ x ] Jobba 22 - 02

Lördag:
[ x ] Jobba 22 - 02

Söndag:
Dunno


Hejsan svejsan i lingonskogen hihi

Jaaa, jag har ju typ inte gjort nåååågonting idag. Förutom att cykla till Konsum förstås. Har läst och suttit här och jaa. Och nu ska jag upp till teven och kolla på Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö. Har inte sett den förut.. sååå känner att jag måste det ;) haha

Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö filmaffisch poster

Får se om den är bra då. Puss på er


1 augusti 2010

Hejsan hejsan !

Jobbade ju som sagt igår, det gick så bra så vi fick sluta en halvtimme tidigare, yeeeey! Så = en halvtimmes mer partyyyyyy! hahaha. Aja, det var kul i alla fall, även om Ilona inte ville dansa typ :( haha. Kom i alla fall hem vid kvart över fyra. DÅ gick jag in i köket och BLEV HELT BLÖT OM FÖTTERNA! Så skulle jag tända lampan för att se var det var, men hade händerna fulla så skulle lägga mobil och sånt på bordet och BLEV BLÖT OM HÄNDERNA! och mobilen och sånt! Men i alla fall så tänder jag till slut. Då ser jag att någon har glömt en ispåse framme på bordet och det har legat och smält, såklart! Och det är en pöl på bordet såklart och så har det droppat ner på golvet där det är en ännu större pöl. Sååå jag får torka upp MITT I NATTEN med handdukar och skit. Och flytta bordet för att kunna torka under och bllaaaaaaaaaaj.

Aja, sedan gick jag i alla fall och la mig och sov. Idag har jag faktiskt städat lite på mitt rum. Nu tror jag att jag ska äta bågot och sedan cykla och köpa cooola <3 Puss på er

bilder från i onsdags

Jag och Natta började föra med vin i bilen till Uppsala haha

 


Natta och jag



Natta
Sedan bar det av till VIP och Kalas, skitlite folk btw. Men jag och Natta var så fulla så det gjorde typ inget hahahahahahahahahahahah! Aja, JAG hade iaf skitkul! :D



Tom och Erik



Natta, Sebbe och Tom


Jag och Natta


Natta


Så fulla var vi alltså.. skulle aldrig tagit någon sådanhär bild annars! Upp med händerna fjooooooooooortiiiiiizzzzzzzzzzzz! hihihi


Jag dansar väldigt snyggt ;)


Natta och jag


Jag dansar lite mer ;)

Jaa, skitkul hae jag i alla fall som sagt! :D


RSS 2.0