Lördag

Igår var det ju friluftsdag, så vi spelade badminton och bowling. Skitkul! Sedan gick jag och Andrea och åt på Pizza Hut. Efter det åkte jag till Uppsala. Vi drog till henne, städade lite, käkade och gjorde oss iordning. Och sedan bar det av till People. Fast på vägen skulle jag ta ut pengar, för studiebidraget kom igår. Men nej, mitt finns inte på kortet. Jag blev så jävla arg! Jag hade bara pengar till garderoben med mig. Men jag fick i alla fall låna lite av Natta och Louise. Sedan hade jag skitkul i alla fall. Speciellt när de öppnade stora dansgolvet, vilket de aldrig gjorde förra gången. Fast det är väl för att alla fick studiebidraget igår, så det var mycket folk? Haha. Och lönen kom ju förra veckan tror jag. Haha. Fanns iaf två strippstänger, som folk gillade. Det var alltid typ två eller tre tjejer som brjade dansa vid dem och två sekunder senare står en hel flock killar där och dansar också. Haha, fast jag avstod.

Vid två typ drog vi till Max och sedan gick vi hem till Natta och sov. Vaknade vid 10, käkade frukost, klädde på mig och så gick jag och Emma in mot centralen. Jag väntade på pappa, och Emma skulle ta en buss till Enköping. Satt i en galleria typ en timme, för vi var tvungna att vänta eftersom vi behövde gå från Natta vid 12 eftersom hon och Louise åkte och kollade på någon fotbollsmatch. Men i alla fall så åkte jag med pappa och Leo till Donken och sedan åkte vi hem.

Nu kommer H om typ en timme, yeeey! Så jag har städat lite haha. Ska bara ut med soporna, haha.
 Puss på er

Torsdag

Tjaba tjena hallå!

Idag har jag vart i skolan och på gymmet. Hade vääärsta träningsvärken från gårdagens bodypump! GOSCH! Haha. När jag kom hem åt jag middag och sedan bakade jag bullar, weeey. Blev massor :D Haha, men de kommer vara slut på måndag, promise. Haha.


Mina fina bullar =)


Imorgon är det friluftsdag, så jag, Sophia, Andrea, Cissi, Pernilla och Emelie ska spela badminton! Yeey, min nya favoritsport, haha. Efter det ska jag, Sophia, Andrea och Cissi bowla (man måste göra två saker) och sedan käka lunch. Sedan bär det av till Uppsala. Ska gå ut med Natta, Emma och Louise. Ska bli skitkul! Vi ska till People igen, vet inte varför, kanske för att ingen har koll? Hahah, nej men det ska bli kul iaf. Det är ändå gratis inträde om vi kommer dit tidigt. Haha. Och bartender är to die for. Haha, usch och fy. Nejmen det ska i alla fall bli SKITKUL!


Louise, jag, Natta, Emma
bilden stulen från Natta


Puss på er

Onsdag

Hej hallå i lingonskogen!

Onsdag idag, en tråkig dag. Hade matteprov, som gick förvånansvärt bra. Höll på att somna på spanskan. Ja, det var väl typ det. Har vart på gymmet också, cyklade i 25 min och var med på bodypumpen som är en timme. Sjukt jobbigt, kommer ha 3764% träningsvärk imorgon. Haha men det gör inget.

Det bästa med idag var i alla fall att vakna bredvid min älskling. Tyvärr var han tvungen att gå direkt när vi vaknade, men han pussade mig hejdå. Han är bäst! Ojoj, nu blev det värsta kärlekförklaringen här. Imorgon ska jag bara ha två lektioner eftersom jag kommer jobba hemma på naturkunskapen imorgon. Ska till blodcentralen dör att kolla om jag får ge blod. JAG VILL JAG VILL. Jag menar, något bra måste man väl göra? Och så blir det gymmet efter det.

Nej, nu ska jag börja läsa på min nya bok, hoppas den är bra. Puss på er


Vecka 5

Måndag:
[ x ] Skola 8.15 - 14.20
[ - ] Gymmet

Tisdag:
[ x ] Skola 9.15 - 16.35
[ x ] Matteprov
- Pernilla 18 år! =)
- Till H

Onsdag:
[ x ] Skola 9.40 - 15.00
[ x ] Gymmet

Torsdag:
[ x ] Skola 8.50 - 13.55
[ - ] Blodcentralen med mamma
[ x ] Gymmet

Fredag:
[ x ] Friluftsdag: Badminton och Bowling
- Till Uppsala =)

Lördag:
Hem igen och så kommer H till mig <3

Söndag:
- Familjedag ^^

Söndag

Hejsan allihopa!

Den här helgen har varit seg, har mest varit hemma och haft skittråkigt. Haha. Igår fyllde ju min lillebror Joel 11 år. Så det blev tårta och sen åt vi middag på Green Hill i centrum. Där stötte jag på Natta, så jag gick till henne när vi ätit klart. Vi tittade på Körslaget (YES MAGNUS CARLSSON ÅKTE UT) och sedan spelade vi tärningsspelet 10000 några gånger med hennes mamma, bror och Åke. Jag var sååå nära att vinna två gånger, sen gick det sämst. Haha. Idag har jag gjort typ ingenting, spelat kort mest haha. Och övningskört lite, det gick bra även fast det var bäckmörkt och dimma. Blev lite läskigt eftersom vi körde på kyrkogården, haha.

Puss

Fredag

Hallå i lingonskogen!
Idag är det fredag och jag har så himlans tråkigt. Och inte har det vart bättre under dagen. Vaknade vid halv sju imorse, åt frukost och åkte till skolan. Började med spanska, sedan samhällsprov och efter det svenskaprov. Det var ju inte så lyckat direkt. Och det gick ju inte sådär jättebra,men jag klarar det nog i alla fall. Det gör jag ju alltid. Haha.

Kom hem vid kvart i två och hade supertråkiiigt, så jag lade mig i kökssoffan och läste ut Svart stig av Åsa Larsson. För nu har jag hållt på med den ett tag, så jag började känna mig seg haha. Sedan kom i alla fall Joel hem och då spelade han, jag och mamma kort ett tag och sedan blev det middag. Grillad kyckling, mums mums. Gick sedan upp och kollade på tv, men somnade i soffan av utmattning, vaknade halv nio och fick panik. Let's Dance började ju åtta!! Haha, men jag missade bara tre par, så det är lugnt. Haha Blondinbella åkte ut, vilket ju var ett plus. Yesyes, man vill liksom inte höra hennes röst. Fast jag tycker i och för sig att Carl Jan skulle ha åkt ut för han är SÄMST. Haha, men det blir nästa vecka ;)

Nu ska jag börja läsa en ny bok. Lyckan säljs separat av Lolly Winston. Hoppas den är bra, den har i alla fall ett fint omslag. Haha. Åh, jag saknar min älskling, jag är så uttråkad. Men han är sjuk, så han kunde inte komma hit. Jag kanske, kanske, kanske åker till honom imorgon efter att vi firat Joels elfte födelsedag.

Puss puss



Torsdag

Usch, vad jag är på tråkhumör just nu. Har inget att göra, förutom att plugga till svenskan och samhällen till imorgon men det är ju såååå tråååååkigt! Ska snart spela kort med mor och bror och efter det tar jag hand om pluggandet. Haha, så har jag alltid varit, plugga kvällen innan = VG. Hahah inte alltid kanske, men för det mesta. G blir det i alla fall.

Nej, nu ska jag gå och koka te till kortspelandet. Puss på er


Skridskor


Skridskogänget: Pernilla, jag och Michaela


Jag vart typ väldigt lång jämfört med Emelie, som inte åkte skridskor.



Tisdag

Hejsan små krokodiler. Vaknade vid sju idag, klädde på mig och åt frukost innan jag gick till tåget. Hade sovit så himla gott hos älsklingen, så jag var glad, och ganska pigg också för den delen, även fast H väckte mig lite snabbt imorse när han gick. Men sedan försämrades mitt humör när det var typ fullt på tåget, och då blev jag dessutom trött. Dessutom är jag ju faktiskt förkyld också, men jag tvingade mig själv till skolan eftersom vi skulle åka skridskor!!! Jag är i och för sig sämst på det, men det är skitkul! Orättvist att musikgruppen ska ha det nästa vecka också, när vi ska ha hjärt- och lungräddning på en äcklig docka. Hujedamej. Haha ni skulle ha sett mig förresten, för stora skridskor och för liten hjälm och vinglar fram på isen. Haha men det var kul i alla fall.

Puss puss

Måndag



JAG HATAR ALL JÄVLA KOLLEKTIVTRAFIK SOM FINNS!
SPECIELLT BUSSAR! KAN INTE KOMMA I TID EN ENDASTE JÄVLA GÅNG!
NÄR MAN KOMMER TYP 1 MINUT FÖR SENT TILL BUSSHÅLLSPLATSEN KOM DEN 5 MINUTER INNAN. OM MAN KOMMER 10 MINUTER TIDIGARE FÖR ATT VERKLIGEN VERKLIGEN HINNA MED DEN KOMMER DEN 10 MINUTER FÖR SENT!

SNÄLLA BUSSCHAUFFÖRER, KAN NI INTE HÄNGA ER??!! ELLER ÅTMINSTONE LÄRA ER HÅLLA TIDERNA!! DET BORDE INGÅ I UTBILDNINGEN!


Vecka 4

Måndag:
[ x ] Skola 8.15 - 14.20
- Till H
Elin <3 Hampus 22 månader

Tisdag:
[ x ] Skola 9.15 - 16.35

Onsdag:
[ x ] Skola 9.40 - 15.00
[ - ] Gymmet SJUK

Torsdag:
[ - ] Skola 8.50 - 13.55
[ x ] Nk inlämning
[ - ] Gymmet SJUK

Fredag:
[ x ] Skola 8.15 - 13.50
[ x ] Svenskaprov Medeltiden
- Till H antagligen

Lördag:
- Lillebror Joel fyller 11 år


Bilder från i fredags


Jag


Natta


Emma


Natta, Emil, jag


Niklas, Natta

Helgen

Fredags:
Kom till skolan vid åtta, visade sig att vi inte hade någon spanska, typ somnade medans jag väntade på att samhällen skulle börja. Samhällsläraren var borta, kom bara i slutet av lektionen och vi fick sluta tidigare. Svenskaläraren sjuk, så jag slutade tidigare. Hade egentligen stannat hemma.. Åkte i alla fall till Uppsala. Där träffade jag Natta och Emma inne i stan. Emma köpte lite grejer, sen åkte jag och Natta hem till henne och åt mat, tog ut pengar och fixade oss. Vid fem gick vi till bion och kollade på Benjamin Buttons otroliga liv, den var bra men lite väääl lång. Skitsorglig i slutet. Sen bar det av till Hemköp där vi åt muffins till middag och sedan gick vi till People. Efter ett tag kom även Emma och Folke. Sedan kom Lollo och Bella och sedan även Niklas och Emil. Vi hade skitkul, haha efter ett tag drog vi till O'Learys (eller hur det stavas) och när det stängde for vi till Baren Baren. Sedan bar det hem till Natta och sen tog det slut. Hahah

Lördag:
Vaknade vid två, käkade frukost, åkte hem och sedan till Michaela. Vi pratade massa konstiga saker. Och Emelies pojkvän Simon, som var ensam kille, måste ha tyckt att vi var sjuka i huvudet. Vi åt i alla fall mat och sen blev det Med andra ord. Det var skitkul. Åkte hem vid tolv, och fick åka runt hela skiten eftersom bussarna till Älta slutat gå.

Idag:
Vaknade, åt pannkakor, spelade kort och sedan övningskörning. Första gången för mig. Gick helt okej, det var inte så farligt. Men sen dog bilen och vi fick gå hem hahah.

Pusspuss

Torsdag

Tjenare fiskar! :D

Idag har vart en låååång dag. Började med att mobilen ringde kvart över sju, snoozade en halvtimme innan jag gick upp. Käkade frukost, halvsprang till bussen i minusgrader. Skolan börjar med historia och efter genomgången kollade vi på film. Jag kände att jag inte kunde hålla ögonen öppna, så jag lade mig helt enkelt på bordet och vilade huvudet lite. Tänkte precis att jag skulle somna när David (läraren) sa att vi skulle slå upp sidan 266 i boken och svara på frågor. Så jag tvingade mig upp ur min halvsömn. Sedan var det lunch och efter det geografi. Och där händer samma sak, fast vid genomgången. Jag lyssnade iofs, men ändå om jag bara hade struntat i allt hade jag kunna somna på två sekunder. På naturkunskapen klarade jag mig i alla fall, men jag fick huvudvärk istället, haha. Efter skolan åkte jag till gymmet, där vart jag lite piggare men nu är jag såååååå trött! Så nu ska jag kolla på Breakfast at Tiffany's och sedan blir det sömn, äntligen!

Puss puss

Onsdag kväll

Blev tyvärr inget gym idag, eftersom jag åkte hem till Pernilla och kollade på Girl with a pearl earring, eftersom man ska jämföra boken med filmen. Och idag kunde alla förutom Andrea se den, så det fick bli idag. Sjukt dålig film, säger jag bara, i alla fall om man läst boken. Själva boken är inte sådär skitbra direkt, men filmen förstörde den helt. De hade gjort om typ allting kändes det som. Hoppade över både början och slutet bland annat. Eller asså gjort om det typ. Och sen gjorde de saker helt annorlunda och personerna var konstiga med tanke på hur man föreställde sig dem. Gaaaah!

Menmen, nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det till att sova. Puss på er

Onsdag

Godmorgon! Sitter hos H och gäspar lite, ska snart äta frukost och sedan gå till tåget. H åkte till sitt nya jobb klockan kvart över sex i morse. Känns lite konstigt att han drar innan jag gör det. Igår var en riktigt mysig dag. Vi låg framför teven ett tag, såg bl.a Andra Avenyn som började igen igår. När vi skulle sova låg vi och kollade på Babas Bilar. Haha den var helt konstig.

Puss hej

Zzz

Hejsan hoppsan små barn! =)
Har precis tagit en lååång dusch, såg till att jag blev riktigt fräsch. Haha. Nu ska jag hoppa i säng, antar att jag kommer somna direkt. Har vart trött hela dagen med tanke på att jag sov typ 3 timmar förra natten. Jag måste fan se till att komma upp tidigt på helgerna också framöver, så jag inte är helt död när skolan börjar igen.

Och vet ni? Idag är det bara 39 dagar kvar tills jag åker och hälsar på värmen! Åååh, vill dit NUU! Även fast det har blivit varmare nu, så vill jag ju faktiskt ha soool och kunna bada och bli brun!

Hursomhelst, godnatt mina kaksmulor! =)

Måndag

Idag fick jag äntligen ett brev från pliktverket. Wohoo! Men tyvärr hade de ju prickat in mönstringen just när jag kommer vara bortrest. Åh herregud, tänkte jag. Jag fick ju inte tag i dem förra gängen jag ringde, så jag kommer behöva försöka hela dagen igen. Men nej, jag kom fram direkt. Så nu är det 6 mars som gäller! Yeey.

Puss på er

23.27

Ja, nu blir det nog sängen. Är inte särskilt trött, men ska ju upp halv sju imorgon. Dessutom har jag skittråkigt, har kollat alla jävla sidor på internet känns det som. Men jag lägger mig i sängen och läser tills jag blir trött. Jag måste upp imorgon! Hahah


Pusspuss

Vecka 3

Måndag:
[ x ] Skola 8.15 - 14.20

Tisdag:
[ x ] Skola 9.15 - 14.55
- Till H

Onsdag:
[ x ] Skola 9.40 - 13.30
[ - ] Gymmet   Blev till att kolla på filmen Girl with a pearl earring hos Pernilla

Torsdag:
[ x ] Skola 8.50 - 13.55
[ x ] Gymmet
- Andrea 19 år! =)

Fredag:
[ x ] Skola 8.15 - 13.50
[ x ] Till Uppsala, gå på bio och ut med Natta, sover där =)

Lördag:
[ x ] Kalas hos Michaela, som fyllde 17 år på nyår.

Ja, så ser det ut än så länge. Jag hoppas i alla fall att jag är frisk till på onsdag så jag kan börja träna igen.

Igår

Jag och Natta tog en sväng förbi Ältaträffen ^^


Natta =)


Mums ^^


Jag

Tidsfördriv

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
    "Folket må döma henne!" sade han, och folket dömde: "Hon skall brännas å flammande bål!"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
 Min vägg

3. Vad var det senaste du såg på tv?
     lite från Sdrapheap eller vad det heter, fett tråkigt iaf xD

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
     tio över fem

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
     Don't cha med Pussycat dolls xD
 
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? 
    typ 10 min sen, gick hem från bussen
 
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? 
    Sandras blogg ^^
 
8. Vad har du på dig? 
    Jeans och BH

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
    Nej,inte vad jag kommer ihåg

10. När skrattade du senast? 
      idag säkert =)
 
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
       foton och teckningar, stjärnor och vykort typ
 
12. Har du sett något konstigt på sistone? 
       nää

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
       Ähh.. bra tidsfördriv
 
14. Vilken var den senaste film du såg?
       Sex and the City: The Movie
 
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
       Ett STORT hus och bil och massa kläder och resor :D

Fredag, eller ska jag säga lördag?

Nu sitter jag här igen. Idag har vart en ganska bra dag trots allt. Lite bättre att vakna upp till 2 plusgrader än till 11 minus som det var igår, brr. I alla fall så var det ju meningen att jag och Natta skulle gå på bio idag, men det passade inte så bra idag. Det blir nästa fredag istället, då åker jag till henne i Uppsala och så sover jag där. Myspys hihi. Istället blev det Let's Dance, som jag ändå hade ångest för att jag skulle missa, haha. Sedan har jag suttit och spelat kort med min family tills nu. Nu hoppas jag att jag orkar vänta tills Love sett klart på Sex and the City, så att jag kan ligga och titta på den och käka popcorn. Haha.

Imorgon bär det av till H igen, vi ska mysa framför någon film eller nåt. Innan kanske jag försöker övertala Natta att vara med mig. Haha. Jaja, vi får se hur det blir. Nu ska jag läsa lite i Girl with a Pearl Earring, som ska vara utläst till nästa måndag. Plus att jag då ska ha sett filmen och börjat jämföra lite. Sen hoppas jag att Love blir klar snart.

Puss på er

Yeey

Jag är tillräckligt frisk nu för att jag ska våga säga att det med största sannolikhet blir skola imorgon i alla fall. Ingen mönstring, men i alla fall. På tal om det, så försökte jag ringa dom typ tuuusen gånger idag, men det tutade hela tiden upptaget. Förutom två gånger, men då bröts samtalet istället. Så det blev till att skicka iväg ett mail och hoppas att de ser det. Annars får de fan skylla sig själva! haha

Puss på er, nu ska jag förberede mig på att bli trött xD

Changes

Ja, man förändras en hel del genom åren..

2004:


Haha snygging eller vad? xD


Svart hår med rosa lugg, Gothia

2005:


Haha Natta och jag, småpluttar xD


Fjortispose på Cypern

2006:


Fuck it.. den texten var på min hand jävligt länge kan jag säga, svarta naglar också.


Miami, med Simple Plan tröjan som skulle bli väldigt använd..


Sedan blev det svart hår också :)


Maria och jag, rasterna spenderades med att ta kort, is varta kläder xD


Natta och jag, bästa kortet jaoo


Mitt långa, svarta hår.. jag saknar det =(


Sedan blev det mörkbrunt istället..


Och klipptes av..


Åkte in och träffade Natta i stan istället för att gå i cp-samskolan


Ny favorittröja.. Som hittades i killarnas omklädningsrum xD


Jag blev stooor tönt


Och klippte undercut.. eller rakade kanske man ska säga?


Palestinsjal blev min stora kärlek haha

2007:


Betydligt smalare ögonbryn.. haha


Min björnpäls, efter att min undercut växt ut en bit.. inte snyggt alltså xD


Sedan kom Hampus haha


På hösten började jag i Tyresö Gymnasium och gick runt såhär.. i Hampus kläder xD

2008:


Tjockis med knut i håret..


Som skulle stanna kvar på huvet så länge..

Att jag ofta fick höra att jag såg ut som Lilla My

 
Men ljusare blev håret i alla fall.


Och sedan klipptes halva håret av :P


Och jag hade alla möjliga färger i håret

2009:


Och nu är jag en ännu större tönt ån någonsin :D

Ta mig inte på allvar, ta mig på snoppen

Nej usch, jag har så jävla tråkigt. Jag vill bara snabbspola fram tills jag blir frisk så jag kan gööööra något. Här kan jag ju inte sitta hela tiden liksom. Dessutom får jag ont i nacken och ryggen när jag sitter vid datorn. Och det är ju inte speciellt kul med tanke på att jag redan har ont i hela jävla kroppen. Ååååh, nu ska jag nog lägga mig i soffan framför teven och hoppas att det är något roligt. Annars får jag väl sätta på en film eller nåt.

Puss på er


Lista

10 favoriter:
Färg: Rosa
Mat: KÖTT
Band: Öhm.. vet inte 
Film: Ja, typ alla 
Bok: MASSOR
Sport: Fotboll
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: vanilj typ 
Tid på dygnet: kvällen

9 för tillfället:
Humör: arg
Smak: feber
Kläder: Mjukisbyxor, t-shirt
Bakgrund: kudden
Nagellack: inget
Tid: 12.54
Omgivning: rummets väggar xD 
Irritationsobjekt: Att jag är sjuk 

8 första:
Bästa vän: Typ Linn och Nicole eller nåt xD
Screen name: jaadu, ingen aning
Husdjur: Katt
Piercing: Öronen när jag var 10 år 
Förälskelse: vet ej, jag älskade alla :D haha 
Musik: Aqua kanske ;)
Bil: Öhm, typ blå??
Ord : Vet inte, fråga mamma xD 

7 senaste:
Cigarett: inatt
Mat: glass
Dryck: vatten
Biltur: Mamma skjutsade hem mig igår 
Tv-program: typ How I met your mother
Spelad låt: Chris Brown - Superhuman 
Köpta klädesplagg: För små strumpbyxor

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej
Brutit mot lagen: ja
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: Högklackat 
Mat: Vet inte, äter det mesta
Musik: Klassisk
Dryck: Kaffe
Personlighetsdrag: Elak

4 saker:
Du gjorde igår kväll: spelade kort, läste, kollade på Transformers, låg i sängen 
Du kan höra just nu: Radion
Du inte kan leva utan: syre och mat xD
Du gör när du har tråkigt: Läser, sitter vid datorn 

3 personer:
Du kan berätta allt för: Nattlushen
Du tycker om: Häämpiie
Du inte gillar: jag vet inte, äckel

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Vår

1 önskan:
Att jag ska bli frisk såklart!!!

Helvetes jävla skit

Jag HATAR verkligen att vara sjuk. Bara att sitta hemma och glo hela dagarna liksom. Baaaaaah! Men men, jag hoppas att jag i alla fall kan komma till skolan någon dag den här veckan, typ på fredag. För jag vill inte få massa frånvaro.

Aja, jag orkar inte skriva mer. puss hej

<3


Haha, min söta älskling för typ två år sedan.

"Things were very hot that year. All the wax was melting in the trees.
He would climb balconies, climb everywhere, do anything for her, oh Danny boy.
Thousands of birds, the tiniest birds, adorned her hair. Everything was gold.
One night the bed caught fire. He was handsome and a very good criminal.
We lived on sunlight and chocolate bars."

Lite blaj

Idag är det verkligen en sådan där "jag-hatar-Sverige-och-vill-åka-bort-hårifrån-dag". Jag är sjuk, det har vart svinkallt i typ en vecka eller nåt och alla går typ runt och snörvlar. Men som tur är åker jag iväg om exakt 45 dagar, alltså om typ 6 veckor. Då åker jag med min lilla family till.... *trumvirvel*... Karibien! Förvånad, någon? Haha, vi åker alltid dit.

Det blir i alla fall den här rutten:
Miami - Labadee, Haiti - Montego Bay, Jamaica - George Town, Grand Cayman - Cozumel, Mexico - Miami


Labadee


Montego Bay


George Town

Cozumel

Totalt 7 nätter eftersom det är några dagar på havet också.


Om man har tråkigt på båten kan man alltid surfa lite.. haha


Eller bada, fast det här är nog för barn, men what the hell.. haha

Och sedan stannar vi i Miami i 2 dagar efteråt och då ska vi typ kolla in Everglades, typ träskområde med typ krokodiler och grejer xD Och kanske ta färjan till Bahamas och vara där över en dag. Najsigt, eller hur?? haha. Och så blir det Victoria's Secret förståss :D:D


Morgon på Miami Beach - 06


Everglades.. mjau ;)


Bahamas, ser ganska skönt ut.. xD

Oj vad jag är jobbig xD

I lördags kom "gänget" hem till mig för att käka lite tacos och fira mig. Jag mötte Sophia vid halv sex eftersom hon hade vart på jobbet och inte skulle hinna hem emellan. Vi gick till Konsum och köpte lite läsk och godis. Gick sedan hem till mig och skar upp grönsakerna och så vid sju mötte vi upp resten. Vi gick hem till mig där de fick en liten rundtur och sedan stekte jag köttfärsen innan vi satte oss för att äta. Jag åt helt klart mest eftersom jag var skithungrig, hade inte ätit något på hela dagen nästan. Och Michaela åt minst eftersom hon inte trodde att jag skulle bjuda på mat så hon hade ätit typ 20 minuter innan haha. Efter maten blev det presentöppning. Detta var vad jag fick:

   

Av Sophia:
- Hello Kitty-necessäre
- Hello Kitty-Shower Gel och Body Lotion
- Hello Kitty-Body Splash
- Hello Kitty-ögonskugga
- Hello Kitty-nagelfilar
- Hello Kitty-lip balm

Av Cecilia:
- Body Lotion
- Tvål
- Shower Gel
- Typ ansiktshandduk
Allt från Body Shop

Av Pernilla:
- Hello Kitty-Body Lotion
- 2 par Hello Kitty-strumpor
- Snobben-spegel

Av Michaela:
- Presentkort på 100 kr på Espresso House

Av Andrea:
- Hon ska bjuda mig på middag och "kanske en drink" nån dag :)

Mycket Hello Kitty, rosa och typ rengöringsgrejer. Men jag älskar det :D:D
Sedan blev det i alla fall Stockholmsspelet, tills alla åkte hem vid elva och jag åkte till H.

Tuesday

Ja, idag mår jag ju inte bättre kan jag ju säga. Har ont i halsen, ont i huvudet till och från och antagligen feber också. Hade det i natt så jag kunde inte somna eftersom det gjorde så jäkla ont i hela kroppen, fick två ibumetin för att jag skulle kunna sova. Nu är jag i alla fall hemma och är ändå ganska glad eftersom det kom perfekt till skolan börjar, haha. Jag menar, hellre sjuk när det är skola, än när det är helg/lov. Aja, blir nog ingen möntring på torsdag i alla fall. Får ringa dom imorgon, så jag får ny tid eller vad man säger.

Nej, nu ska jag knarka lite halstabletter. Puss på er

Måndag

Jag är sjuk, och jag är ganska orolig för att jag ska missa massor under veckan, men såhär är det i alla fall meningen att min vecka ska se ut:

Måndag:
- Emily fyller 18 år weeey
- Sova hos H

Tisdag:
- Sova hemma, tidigt

Onsdag:
[ - ] Skola 9.40 - 15,00 SJUK

Torsdag:
[ - ] Mönstra
[ x ] Skola 8.40 - 11.00

Fredag:
[ x ] Skola 8.15 - 13.45
[ - ] Bio med Natta (plus utgång?) Blir nästa fredag istället, i Uppsala =)

Ja, det var väl typ det haha.

Lista haha

Sitter hos H just nu, han är nere och fixar mat till sig, så jag har ganska tråkigt för tillfället. Haha

vilket är ditt livsmål: Hmm.. att ha kul kanske
vad har du för puder: har inte puder
har du använt någon hårprodukt idag: Shampoo och balsam..
vad använder du för parfym: En kokosparfym från The Body Shop
hur många speglar finns i det rum du är i nu:  Inga
var är du nu: I Hampus rum
har du bråkat med någon idag: Nej
saknar du någon nu: Njae, det gör jag väl inte
dricker du alkohol: Ja
tar du droger: Nej!!
vad köpte du senast: Läsk, godis och chips
har du åkt fast för snatteri någon gång: Ja
när var du i en affär senast: Idag
mötte du någon du kände då: Njae, jag var med Sophia och jag såg en som jag gick i lågstadiet med xD
tycker du om dina grannar: Ja typ
använder du icq eller msn:  MSN
hur många datorer finns i ditt hus: sex stycken
när fick du senast en present: Idag :D
när gjorde du senast något riktigt dumt: Ingen aning
umgås du med dina klasskamrater efter skoltid: Inte så mycket, men ja lite
har du några högklackade skor: Nej, som om jag behöver det liksom..
vilken är din favoritfärg: Rosa
har du blivit hotad via telefon: Nej
goth eller pop: Pop.
vad har du för planer till helgen: Nästa helg ska jag på bio med Natta och sen kanske ut.
har du en hårborste i din väska: Nej för den är boooorta
har du stadigt sällskap: ja
hur många lampor har du i ditt rum: 9, fast två funkar inte
varför är alltid tak vita: För att det skulle se konstigt ut annars
vill du ha barn: JA
vilken färg har du på dina underkläder nu: grå
gillar du dokumentärer:  ibland.
längtar du till din nästa födelsedag: Ehm, njaee.. med tanke på att jag fyllde år igår..
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: ibland, fast mer förut
har du rakat dina ben någon gång: JA??!!!!
vilka språk kan du prata: Svenska, typ engelska, lite spanska och typ några ord på lite språk
skulle du kunna ha silikonbröst:  Ja, men inte bomber om man säger så
vilken åldersgräns tycker du det ska vara på att köpa alkohol: 18
cigaretter då: 18
borde man få röka på pubar: Bara ute!
när fikade du senast: ingen aning, tusen år sen
har du kvar dina barndomsskivor: Jag vet inte..
hur många hål har du i öronen: 4, fast använder bara 2 just nu
vem pratade du med senast: Hampus
vad pratade ni om: Att han skulle äta xD

Lte bilder från igår :)


Jag och Natta =)


Älsklingen <3


Jag och Nätli =)


Natta, någon snubbe, Sandra, jag och Nätli ^^


Sandra dansar järnet :)


Nicole och jag ^^

Nej, nu ska jag duscha och sedan blir det till att städa lite eftersom "gänget" ska komma ikväll. Tyvärr kan ju inte Emelie komma för hon är hos sin boyfriend i Eskilstuna och Andrea har blivit sjuk. Men vi blir i alla fall fem stycken. Puss puss

I'm hoooome

.. eller jag har varit det ett tag nu men i alla fall.

Hade sjuuukt kul! Det blev till slut jag, Hampus, Natta, Nätli (måste skilja på dem förstår ni xD) och Sandra som drog till Huset. I början satt vi vid borden och drack lite, sen gick vi runt helt förvirrade. "Vi ska dansa nu". "Okej visst, jag ska bara dricka upp min öl." Klunk klunk klunk. "nu då?" Då var det någon annan som hade öl som skulle drickas upp och så vidare och så vidare. Haha men till slut blev det dans i alla fall! Jag vart fett på haha. Efter lite alkohol. Hihi.

Träffade även på Linn och Nicole, som jag var kompis med för typ hundra år sen xD och som jag och Natta spelat i samma fotbollslag som. Hur som helst, så var det skitkul. Fast Hampus drog vid typ..halv ett för att hinna med sista tåget. Nätli och Sandra drog vi typ halv två kanske. Och jag och Natta stannade till halv tre. Och då hade vi ont i fötterna! Jag hade liksom inte världens bästa dansskor om man säger så haha. Men jag är i alla fall sjukt nöjd över min artonårsdag!

Tack alla för det <3<3<3<3

2 januari

Nu är jag 18 åååår! Yeeeeeey. Nu kan jag göra vad jag har lust till typ. Haha

Puss på er


Jiiihaaa

Det blir av trots allt. Haha. Huset i gamla stan blev det. Än så länge har bara 3 svarat att de kommer. Men det är ju trots allt inte förrän imorgon. Så det är lugnt. Imorgon ska det även bli tårta med familjen och så ska jag försöka hinna träffa Cissi, eftersom hon inte är tillräckligt gammal för att följa med ut.

Puss puss

Hat

Allting känns blää nu, vet inte om något blir av imorgon då typ hälften av de jag vill ska komma inte kan. Bortresta, för unga eller helt enkelt dumma. Men H är i alla fall bäst <3

Puss hej

2009

Ja, igår var det nyårsafton. Firandet började hemma hos mig, där jag, Love, mamma och pappa år middag i typ 2 timmar haha. Sedan bar det av mot H vid halv tio. När jag väl sitter på bussen och är vid Hellasgården messar såklart Natta att jag kan komma på den fest hon är på. Och den var i Älta. Vilken timing säger jag bara, om hon messat typ 15 minuter innan hade jag lätt gått dit. Men nu orkade jag inte vända. Speciellt eftersom jag då hade vart tvungen att gå hem emellan och lämna grejer och stuff. Så aa. Kom till H vid kvart över tio. Gjorde inte så mycket, vid tio i tolv gick vi ut och upp på det lilla berget vid H's område. Fett läskigt! Det var någon som sköt fyrverkerier typ några meter bort. Och dom åkte hela tiden mot vårt håll. Fast som tur var kom de iaf en bit upp i luften. haha.

Vi kollade i alla fall fyrverkerier över Fiskis och på andra sidan vattnet ett tag. Sedan gick vi in och gjorde inte så mycket. Somnade vid tre någongång skulle jag tro, och vaknade vid tre också. Haha. Nej, nu ska jag bada sedan bär det av hem till mig. Puss på er

RSS 2.0