30 juni 2010

Hejsan hejsan!

Dagen började som sagt tidigt för mig idag, klockan åtta imorse faktiskt! Gick upp, klädde på mig, åt frukost och allt vad man gör på morgonen. Strax innan nio gick jag till bussen och tog mig till Skanstull. Var framme på trafikskolan en kvart för tidigt.. men jag ville ju ha tid på mig ifall att jag skulle gå vilse eller något. Haha

Fick i alla fall krypköra och växla och sånt, det gick faktiskt bra :D Tyvärr är ju de borta nästa vecka, så det blir ingen lektion förrän om två veckor. Menmen, jag får väl tvinga någon att köra med mig! haha. Efter lektionen så tog jag mig i alla fall till NK där jag hämtade ut två par skor åt syster min, fan vad snäll jag är! Sedan bar det av hemåt igen.

Och eftersom det var gråa moln på himlen när jag gik hemifrån och det stod i tidningen att det skulle regna hade jag såklart jeans på mig. Men på hemvägen blir det såklart strålande sol och det är en gammal buss som är skitvarm och blöööööööööö! Så när jag kom hem doppade jag mig i poolen, skönt! Sedan har jag typ bara solat med syster min, käkat mat också såklart och bara haft det skönt :)

Nu ska jag väl sova snart, ska åka och bada med Sophia imorgon :D mys mys. Så nu lägger jag mig i sängen med Svindlande höjder tills jag somnar in (haha!). Puss på er

Sovdags?

Alltså, såhär är det va!

Imorgon ska jag upp klockan åtta (!!!), så jag måste ju lägga mig ganska tidigt och så. Och jag är faktiskt ganska trött. MEN, här kommer problemet; Det är ju fan ljust ute! Hur ska man kunna sova då? Det här kommer bli problematiskt känner jag. Menmen jag får väl försöka så gott det går.

Puss på er

29 juni 2010

Hejsan hejsan !

Har precis ätit frukost :)


Visst ser det gott ut? :D

Ska typ lägga mig och sola på altanen nu och senare blir det till att bada med Natta :)
Det händer nog inte så mycket mer idag. Puss på er


28 juni 2010

Hejsan hejsan!

Såhär har helgen sett ut:

Fredag:
- Lugn dag med inget att göra
- Middag hos min faster med halva familjen xD
- Hem till Hampus, gjorde inte mycket. Kollade tv och jag fick ryck och städade haha. (och jag vet att mamma tänker säga: "Varför kan du inte få sådana ryck här hemma?" och då är svaret: INTE FAN VET JAG!" bara så du vet, mamma!)

Lördag:
- Gjorde absolut ingenting. Var hemma hos Hampus och kollade tv typ.

Söndag:
- Vaknade vid elva, då JP ringde hem till Hampus.
- Jag, Hampus och JP gick till Lundsjön, där vi mötte David. Låg och solade och badade :) Efter ett tag kom även Danne, men han vägrade att bada, tråkmåns haha.
- Gick hem vid tre-fyra tror jag. ÅT, äntligen! haha. Sedan kom Linus och Jerrü och så spelade de tevespel. Även JP kom och då spelade de golf.
- Jag, Hampus och JP gick till Nätli för att hon skulle följa med och bada. Men hon stod preis i duschen och skulle sedan fixa sig. Så vi fick.. vänta.. och vänta.. och vänta.. haha ;) Träffade även på Guled en snabbis :) Sedan kom Nätli och då gick vi till Lundsjön och tog ett kvällsdopp.
- Var hemma vid halv elva och då åt vi lite och sedan gick vi och lade oss.


Hampus och JP, i väntan på Nätli.. haha


Vi hade lite tråkigt.. så vi lekte med "näsor" haha.



Idag:
- Jag vaknade vid tolv, då var Hampus på jobbet. Så jag var typ ensam hemma. Eller Linus kan ha varit hemma, men isf sov han fortfarande.
- Vid tre kom Hampus hem och efter en stund kom Fredrik. Då åkte vi till Lunsjön och badade (med ett snabbt stopp vid pizzan innan så att Hampus kunde köpa hamburgare).
- Åkte hem, kollade lite på tv, åt lite glass (eller ganska mycket (: )
- Mötte upp Nätli och så gick vi och spelade kubb.
- Åkte hem till Älta
- Åkte till Godissvampen med Ilona, och mitt kort fungerade inte och jag typ "VADFAN HAR PENGARNA FÖRSVUNNIT?!!!" När vi kom hem visade det sig att jag hade pengar på kortet! Mer än de ynka 70 kronorna som Ilona fick lägga ut! Skumt?!!!!!!

Jaaa, och nu håller jag på att ladda ner tredje avsnittet av True Blood, så ska alldeles snart titta på det :) Imorgon ska jag sooola och söka jobb typ. Puss på er

23 juni 2010

Hejsan allehoppa! HIhi

Började dagen med att ta en sköööönb dusch! Behövdes verkligen, speciellt eftersom jag vaknade i typ 3894 graders instängd värme. Så nu luktar säkert min säng svett, haha! MEn vafan skönt med varmt väder! Sommar in my heart liksom haha. Sedan blev det till att äta frukost och sola lite. Och "bada" i vår lilla poooool. haha. Jag doppade mig till rumpan.. verkligen att bada. Haha. Sedan for jag till Tyresö Centrum för att inköpa lite varor till midsommar. Undra vad?! :O haha

Sedan åkte jag hem och bytte till bikini och så cyklade jag och Jackie till Flaten och solade. Mysigt värre. Jag tror faktiskt jag har bränt mig lite, känns lite svidigt. Haha. Aja nu är jag hemma igen och ska äta en efterlängtad kycklingsallad! mums mums.


Flaten :)



Puss på er

22 juni 2010

Hejsan hallå!

I söndags var jag ju som sagt på bio, såg Sex and the City 2 med Sophia, Cecilia, Mikaela och Linnea. Den var.. helt okej. Inte sådär superdålig som vissa sagt, men inte superbra direkt.. Aja, det var mysigt iaf :)


Sophia, Cecilia, Mikaela, Linnea på bion :)



Efter bion åkte jag hem till Hampus och sov där. Och eftersom jag inte orkade åka hem igår, så stannade jag en extra natt. Och idag var det ju så fiiint väder så jag började dagen med att sola en timme. Sedan gick vi upp till Hampus farmor och farfar och åt mat. Och så fick vi jordgubbar med grädde efter också :D mums! När vi kom hem igen blev de en till timmes solning. Sedan bar det av hemåt.


Hampus och jag :)



Har inte gjort så mycket här hemma, åkte med Ilona till godissvampen. Så nu sitter jag här med massa godis :S haha. Nu försöker jag ladda ner andra avsnittet av True Blood, som gick i söndags i USA. Så ska kolla på den snart förhoppningsvis. Puss på er

20 juni 2010

Hejsan hejsan !

Igår gjorde jag typ ingenting, kollade tv hela dagen. Men idag ska jag i alla fall på bio med Sophia :) Vi ska se Sex and the City 2 klockan kvart i sex! Men vi tänkte möta inne i stan vid fyra så vi kan käka lite innan också, mysigt värre. Men tills dess ska jag sola lite, för det är ju faktiskt soligt ute! och jag måste sola mycket nu, eftersom jag inte kommer kunna göra det efter att jag tatuerat mig.. Eller jo, men det kommer inte bli så snyggt om jag typ täcker över tatueringen och är helt vit där sedan, haha. Men men nu blir det lite solning, sedan duschen och så in till stan :)

Puss på er

En bild på lilla mig


På balen :)


Skitkul igår :)

Vi drog till Nype, fick gratis inträde eftersom Gineon känner Semi som jobbar där. Najs najs. Och en Xide kostade bara  1 kr mer än en öl! Tummen upp! :) Här kommer några bilder :)

 


Gineon och Sebastian




Natta och Semi






Sebastian och Natta




Sebastian, Natta och Gineon som dansar med någon tjej xD

 

Ja, nu ska jag äta "frukost" haha. Puss på er


18 juni

Idag har jag shoppat :D

Haha jag skrev det där för typ 15 minuter sedan.. sprang iväg och fotade allting haha. Men här kommer i alla fall bilder på allt :)


Jeansjacka 399 :- på Kappahl


"skinn"jacka 399 pix från HM


Ring (rosen) 79,50:- från Bijou Brigitte


Armband 59:- och ring 25:- från Indiska


Armband 49:- från Bik Bok


BH 129:- och trosor 79,50:- från HM


Klänning 299:- från HM

 

Jaa, ska ju ha på mig klänningen ikväll, så kommer väl upp en bättre bild där man verkligen ser hur den ser ut typ imorgon eller nåt. Jaa i love it <3 iaf. Och jeansjackan in my heart liksom ! haha

Men nu måste jag hoppa in i duschen och hoppas på att jag hittar ett par någorlunda hela strumpbyxor sedan.. haha puss på er


Trampa trampa

Hejsan hejsan!

Det blev en "cykeltur" med Jackie. Mötte upp henne vid centrum och sedan cyklade vi till Älta IP där vi satte oss på bryggan och snackade massor. Sedan blev vi för rädda för fåglarna haha, så vi cyklade till Konsum och köpte en cola, för jag var törstig xD Sedan cyklade vi upp till strålsjövägen och runt hela det området typ. Sedan åkte vi till Siggan för vi ville åka linbana, men den var borta :O dumma! Så vi cyklade lite i cirklar haha, sedan satte vi oss på en bänk och snackade om gamla tider haha. Men efter ett tag blev det kallt så vi cyklade hem igen.

Nu ska jag typ sova snart, är trött och ska upp tidigt. Plus att jag har ont i huvudet :( Puss puss på er

17 juni 2010

Hejsan hejsan!

Sökte ju några jobb i tisdags. Igår fick jag samtal från ett av dom. Så idag har jag varit på utbildning för att lära mig att vara telfonförsäljare, haha. Det var lite kul, men lite tråkigt. Och ärligt så vill jag ju inte riktigt vara telfonförsäljare. Men men, nu ska jag iaf ha prövotid i två veckor och om jag säljer minst 7 abbonemang så kommer jag få lön, minst 8800. Menmen, vi får se hur det går med det. Och det är bara ett sommarjobb, så jag söker nya jobb samtidigt! Men i alla fall så fick jag avboka körlektionen jag skulle ha haft imorgon.. synd :(

Aja vad ska jag göra nu då? Först och främst ska jag duscha! svett i överflöd ;) hahaha Sedan ska jag väl.. ta det lugnt eller nåt. Börjar ju halv nio imorgon.. suck haha. Aja men sedan blir det paaaaaaaaaaaarty i alla fall! :D

puss på er

16 juni 2010

Hejsan hejsan !

Idag är det fiint väder :) <3 Eftersom Hampus har tjatat så mycket på mig så ska jag åka till honom idag. Men jag tänker ju såklart inte åka buss i det här fina vädret, så jag har tvingat honom att häta mig muhahahaha. xD Men han kommer om ett tag så nu : frukost och sedan sola :D Puss på er

Tyresö slott :)

Hejsan hejsan!

Cyklade till Andrea vid elva, där var även Sophia och vi gick direkt till Lidl och köpte vispgrädde och kakor och lite choklad. Sedan for vi till Tyresö centrum där vi köpte jordgubbar och läsk på konsum och xide på systemet :O haha Två var.. fast vi drack bara en var i alla fall haha.

Aja sedan tog vi i alla fall bussen till Tyresö kyrka och gick till slottsparken och satte oss. Direkt kom en katt som ville mysa med oss, Babban heter den nu haha. Vi bjöd den på lite grädde medan vi åt jordgubbar och choklad och gjorde typ ingenting. Eftersom Andrea och Sophia hade med sig sina kameror så hoppade vi runt och fjantade oss också haha. (det är också därför jag inte tog några foton.. min mobilkamera känns ju lite överflödig..? haha)

Efter att vi suttit där ett tag gick vi vidare till Notholmen och satte oss på bryggan där och tog kort och fjantade och åt lite kakor. haha Men efter ett tag blev det lite kallt eftersom det blåste och Andrea behövde åka hem för att hon skulle vidare så vi åkte tillbaka till centrum igen. Där sa jag och Andrea hejdå till Sophia och så åkte vi till henne. Jag tog min cykel och trampade hem igen. Och nu ska jag.. göra något.. haha. Jag ringde Hampus, men han var upptagen så han skulle ringa upp.. men så länge tänkte jag väl kolla om det finns lite jobb att söka haha. :)

Puss på er

15 juni 2010

Hejsan hejsan!

Jag är väldigt hungrig faktiskt, fast jag hittar inget intressant i kylskåpet / skafferiet :( Men men jag får väl tvinga i mig något för om en timme ska jag cyla iväg till Andrea dit även Sophia ska komma :) Sedan åker/går vi antagligen vidare någonannanstans. Ttill något mysigt ställe :) Puss på er

14 juni 2010

Hejsan hejsan!

Dagen började med att Natta ringde mig och sa att klockan var halv tolv.. vi skulle egentligen mötas hos henne vid elva.. haha. Vi försov oss. Hursomhelst tog vi bussen typ fem i ett, och så åkte vi till Kummelnäs i Saltsjö-Boo där Natta ska sommarjobba på ett dagis. Hon ville bara kolla så att hon hittar.. och jag måste ju såklart med ;) haha Efter att vi hittat dagiset på fem minuter åkte vi hem igen. Eller aa vi åkte till centrum och köpte pizza för vi var såhääääääääääääääär hungriga! Sedan hem till Natta och äta. Sedan gjorde Natta sig iordning och jag cyklade till Andrea i Tyresö.

Vi började med att gå till Godissvampen eftersom hon skulle lämna tillbaka några hyrfilmer. Sedan gick vi till Tyresö Centrum och satte oss på en bänk utanför och pratade. När det började bli lite kallt gick vi in och kollade runt i lite affärer. Slutade med att jag köpte två ringar på Glitter och sista Twilight-boken på bokhandeln. Sedan gick vi ut och satte oss på en gunga i närheten. Vi satt där och fjantade oss och sedan fick vi skjuts av Andreas pappa tillbaka. Väl där ville vi ha något att äta, eftersom vi började bli hungriga och eftersom Andrea bor typ granne med Lidl gick vi dit.. och kom typ 5 min efter stängning haha. Istället gick vi tillbaka till Andrea igen och åt yoghurt med havrefras. Och till efterrätt blev det en liten liten glass :) Sedan var vi trötta och fantasilösa så jag cyklade hem på min fina rosa cykel.


Lite suddigt.. 80 :-


80 :-


miniglass :)


Typ fem minuter efter att jag kommit hem skriver Natta på msn att hon vill ha godis och frågar om jag vill följa med. Så det är bara att hoppa upp på cykeln igen och trampa ner till henne. Sedan går vi till konsum och hon köper godis och frukost till imorgon och jag köper en cola innan vi går tillbaka till Natta och så cyklar jag hem igen.

Ojojoj vad jag har cyklat! Hahah, jag får ju träningsvärk haha. För asså till Natta är det jättelätt att cykla, nerförsbacke hela vägen.. men det betyder ju också att det är uppförsbacke på tillbakavägen.. Och till Andrea är det tvärtom; uppförsbacke dit och nerförsbacke tillbaka. Haha. Men när jag har cyklat ett tag kommer det vara superenkelt! :D

NU ska jag lägga mig i sängen och läsa lite sedan blir det godnatt, för jag är så trött efter allt cyklande, haha. Puss på er

Vecka tjugofyra

Måndag:
[ x ] Åka med Natta för att kolla var hon ska jobba nånstans
[ x ] Leka med Andrea
- Jackie fyller 20 långa år :)

Tisdag:
[ x ] Leka med Andrea och Sophia i Tyresö

Onsdag:
[ x ] Till Hampus

Torsdag:
[ x ] Utbildningsdag typ xD

Fredag:
[ - ] 12.45 Trafikskola
[ / ] 8.30 - 17.00 (?) Jobba
[ x ] PARTY!!!! med Natta, Sebastian, Gineon och kanske Jackie. typ xD

Söndag:
[ x ] Sex and the city 2 med Sophia och Andrea
[ x ] Till Hampus

Jaa, något sånt blir det väl. Ska söka jobb ockå såklart. haha puss puss

Okej en sak till

GRATTIS JACKIE PÅ 20ÅRSDAGEN IDAG! VÄRSTA GAMLINGEN NUUUU! MAHAHAHAHAHA HOPPAS DU FÅR DET SKIIIIIITBRA IDAG OCH ATT VI GÅR UT NÅGONGÅNG I HELGEN OCH FIRAR!!! :D

HIPP HIPP HURRA!

Bilder från i onsdags

Jga skojade bara, ska sova alldeles strax, ska bara lägga upp bilderna från i onsdags så jag inte glömmer haha.

 


Jag och Hiwa



Erik och Hiwa



Daniel (dyyyyng) och Hiwa

 

Puss puss


Söndag

eller egentligen måndag nu...

Aja åkte hem till Hampus igår, gjorde inte så mycket på dagen. Tog det lugnt typ. Sedan vid sju tiden gjorde vi räksallad, fast det blev bara sallad för räkorna var skumma.. som papper typ. Sedan gjorde vi oss iordning och åkte till Sophia. Hade väl en helt okej kväll, men det var inte lika mycket folk som det brukar vara så det var inte lika party party som vanligt. Kom hem till två iaf. Åt eftersom vi var skithungriga och gick sedan och lade oss.

Idag vaknade jag vid tolv och så satt jag framför teven ett tag, tills Hampus gjorde så att jag spillde helt nykokt te i knät. Sjuuuuuukt ont gjorde det. Så fick skölja av med kallt vatten. Sved ett tag, men det gick över som tur var :) Hampus gick iaf och köpte glass och cola till mig! mums. Sen gick vi up till hans rum och lade oss i sängen och så läste Hampus för mig, mysigt. Vid fyra blev det maaat, grillat kött och klyftpotatis, yummie.


Hampus ligger och läser Althis för mig :)




Vid fem åkte jag hemåt. Åt lite igen haha. Och sedan gick jag till Natta som hade bestämt att vi skulle göra något. Vi bestämde oss för att åka in till stan och spela biljard, sjuuukt kul. Vi äger ju verkligen! naaat. haha


Lite svårt att ta en skarp bild när Natta skrattar för att hon typ missat den vita eller nåt xD


Väldigt seriöst här.. haha



Spanar in målet typ.. haha

 

Jaaa, och sedan ville vi inte åka hem än, så vi tog oss efter lite omvägar till Nivå 22 och tog en öl/cider :)


NattaPiiie



Jaaaaag


VAD hände här? :O haha

Jaa, vi drog därifrån vid tolv så han med halv ett bussen hem. Nu ska jag typ soova :) Puss på er


HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Pussy


Några bilder från studenten


Michaela, Emelie, Pernilla @ champagnefrukost hos Kajsa



Jag, haha


Biggan och Johan sjöng väldigt fint om oss xD


Lagerbäck (till vänster) , skolans cooling ? haha


Utspringet



Jag och Andrea i Porschen xD


Mormor håller tal på mottagningen

Jaa, alla bilder är tagna från lite olika personers faaaacebook. :)

Asssåååå jag orkar liksom inte skriva.

Jag är alldeles för upptagen! Hahhaa

Men jaa,jag var ju i Uppsala tisdag - torsdag. Vi kom väl fram dit typ.. sex? Gjorde inte så mycket, kollade runt lite i staden efter att vi tagit oss en hamburgare på Donken. Frågade typ alla om de ville leka, men icke. Alla var upptagna typ. Så vi gick hem. Och då fick vi tag i Humla, eller Niklas som han faktiskt heter (har jag fattat äntligen haha). Så vi mötte upp honom och Oscar och så mötte vi upp två av deras polare. Satt på bryggan och pratade typ. Och kliade mig på benen eftersom jag och Natta hade fått för oss att byta tröja på vägen in till stan. Eftersom vi inte ville vända så ställde vi oss mellan två buskar och bytte. Sedan kliade det som fan på våra ben. Skumt som faaan. haha

Aja, hursomhelst slutade det i alla fall med att jag och Natta följde med Humla och Mattias och Johan till någon krog, terrassen tror jag den hette. Vi tog typ en öl och så kom deras kompis Johanna. Men jag och Natta var så gryyymt trötta så vi drog hem vid typ elva - halv tolv. Sedan kollade vi lite på Avatar sedan sov vi.

På onsdagen åkte i till ÖB och köpte en 500 grams chipspåse! 20 kr, sjukt värt! Och lite godis. haha. Sedan åkte vi till stan och gick in på Indiska där Natta köpte lite grejer till Sebastian. Och jag köpte den fulaste lilla höna som någonsin funnits!! hahahahaha. Också den är till Sebastian, haha. Som han ska ha framme väldigt synligt i hans lägenhet, very important! hahaha

Aja, sedan bar det av hem för att duscha och så. Vid sex kom Daniel, Erik, Emma, Max och Madde och förade lite och snyggade upp sig. Och vid kvart över åtta gick vi mot stan, jag, Erik och Natta till VIP och de andra skulle till Kalas. FAst det var stängt, muhahaha. Aja. Sedan hade vi skitkul och Daniel blev jättefull hahaha.

Vid ett mötte jag upp Emma, Max, Madde och deras kompisar på Max och käkade en cheeseburgare för 15 kr och en liten cola för 14 kr. Dyrt :( hahahahaha. Men men. Vid kvart i två gick vi eftersom de sulle hinna med deras buss som gick 2. Så jag gick hem alldeles själv i det väldigt stooooooora och farliga Uppsala! Creeeeeeeeepy! naat. Hahaha. Sedan blav det att lägga sig i soffan och lyssna på Sebastian och Natta som snarkade, mysigt.. haha

Jaa och igår klev vi upp, gick till centralen, jag köpte ett ul-kort och så köpte vi frukost och åkte hem. Eller jag åkte hem, Natt aåkte till sin mammas jobb. haha. Väl hemma gjorde jag inte s mycket, packade och sedan åkte jag till Hampus. Var där till sex. Klockan åtta hade jag somnat. haha. Halv två vaknade jag och var skiiiiiiithungrig. Och så somnade jag om igen och sov till typ tio. Vad duktig jag är nu har jag äntligen sovit ut! hihi

Jaaa och imorgon är det paaaaaaartyyy hos Sophia i Saltis. Trevligt trevligt. Sover antagligen hos Hampus, så är väl tillbaka på söndag. Puss på er

Vecka 23

hejsan hejsan! Veckan har ju redan börjat så ni får både veta vad jag gjort hittills och vad som händer resten av veckan.

Måndag:
- Åkte runt med Natta lite. Käkade mat inne i stan, åkte till Solna och bokade tid för tatuering! yeeey. Sedan fick vi åka tillbaka till Rågsved (Råggan haha) och titta på mer film.

Tisdag:
[ x ] Följa med Natta till Fisksätra eftersom hon ska på möte där.
[ x ] Åka till Uppsala

Onsdag:
[ x ] Till VIP med Natta och några kompisar :)

Torsdag:
[ x ] Hem till Sthlm igen
[ x ] Till Hampus

Lördag:
[ x ] Fest hos Sophia

Söndag:
[ x ] True Blood säsong 3 har premiär! :)



6 juni 2010

Idag fyller Sverige år, eller nåt sånt. Grattis till alla som bor här, infödingar som nyinflyttade!

Hursomhelst. I fredags tog jag studenten, för er som har missat det ;) Det var skitkul, orkar inte berätta allting. Men jag fik bästa presenterna, bland annat den ROSA CYKELN jag önskade mig! I LOVE IT, den är PERFEKT!! <3<3<3<3
Jag åkte också in till Club 107,5 (fd Cattelin, fd Huset haha) med Jackie och David. Vi hade skiiiitkul! Sophia och Andrea skulle också komma, men Sophia däckade vid tolv, så de kom inte. Men det var skiiiitkul iaf :D


Min nya fina roooosa cykel :) <3


Igår vaknade jag, trött och halvdöd vid tolv. Tio i tolv tog jag bussen till Tyresö Centrum där jag mötte upp Sophia. Och så åkte vi ut på Tyresö Brevik (landet!!!!!!!!) och firade Andrea:) Vid sex åkte vi hemåt igen, jag hämtade lite grejer och sedan åkte jag till Hemmesta och träffade Hampus. Gjorde inte så mycket, somnade nästan direkt haha. Var så jäääääääääkla trött!


Jag hos Andrea




Andrea :)




Presentöppning




Jag och Sophia



Idag vaknade vi vid halv elva, käkade lite tårta (som var kvar från igår eftersom Linus fyllde 18 år, grattis till honom) och sedan var jag så trött så det blev till att sova lite mer. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men ikväll är det i alla fall meningen att jag och Natta ska ha filmmarathon typ. Men nu kan hon inte svara i telefon som vanligt hahha.

Puss på er i alla fall :)

Bilder från studenten




Andrea och jag på champagnefrukosten hos Kajsa



Bubblet rann ner ganska lätt.. haha




Andrea och jag i skolan




Klassen typ, efter att vi sprungit ut :)



Jag, Sophia och Andrea åkte Porsche ;)



Jag och Andrea



Jackie, Natta, jag och Maria på mottagningen (jag hade spillt på den vita kläningen..)



Jackie, jag (som är sådär lagom full) och David gick ut :)




Träffade på Gineon (till höger) som försökte para ihop mig med hans kompis Anton (till vänster) haha



Träffade även på Niklas som jag träffade på Davids skiva för ett tag sen.

Mysigt mysigt. Kommer komma typ tuuuuusen bilder till senare. Dessa bilder är tagna från Jackie, Sophia och kanske någonannanstans ifrån. :) Puss på er


Jag dööör

Det är ju föffan imorgon jag tar studenten! För första, och enda, gången! Otroligt, vem hade kunnat tro att jag skulle klara av det? Haha

Puss puss nu ska man soooova

3 juni 2010

Hejsan hejsan!

Dagen började med att åka till skolan och ta studentfoto. Var ju sjuuukt varm, så var orolig att jag skulle vara röd/glansig i hela ansiktet på fotot. Som tur var fick vi stå i skuggan när vi tog gruppfotot. Och det enskilda tog vi inomhus. Var klara vid halv ett. Det gick fort, skönt! Sedan åkte jag hem och gjorde typ ingenting. Satt lite ute i det fina vädret, dock i skuggan eftersom det var så varmt. Vid fyra blev jag trött och gick och lade mig i sängen och sov ett par timmar. Nu har jag käkat middag och ska väl göra som förut: ingenting.

Imorgon är det dags at ta STUDENTEN! yeyeyeyeye, jag är bäst haha. Puss på er

Några bilder från balen


Maria och Sophia




Jaag


Emelie och Maria



Maria som dansar med någon full kille haha


2 juni 2010

Hejsan hejsan!

Eftersom det är så fint väder kanske man ska sätta sig i solen och äta frukost? Det vore väldigt mysigt :) Bussen går om en timme typ, så jag får skynda mig lite. Ska till skolan och se om jag kan få klippa mig gratis (de har varit väldigt otydliga vad gäller betalning..). Om jag inte får det.. ringer jag Natta och ser om hon är available. Hihi

Puss på er

Trötter

Har precis följt Natta en bit på vägen hem. Hon har vart här och tittat på Hitta Nemo med mig. Och ätit godis som vi köpte på Godissvampen, Ilona skjutsa såklart ;) Nu är jag i alla fall sjuuukt trött, så nu blir det till att tvätta håret och sedan blir det bums i säng. Puss på er och godnatt


1 juni 2010

Hejsan hejsan!

Igår åkte jag til Uppsala och träffade Natta. Vi gick och köpte glass och läsk och så satte vi oss vid ån och bara snackade och njöt av solskenet. När vi suttit där ett tag bestämde vi oss för att gå runt på stan och kolla om det fanns något roligt att köpa, Nattaville ha skor. Och det hittade hon också, yeeey. Och jag hittade en klänning på HM :)




149 riksdaler



Sedn gick vi och köpte sallad och så gick vi tillbaka till bryggan och keeekade. Sedan gick vi hem till Natta och jag gick till tåget. Precis när tåget börjar rulla iväg kommer jag på att Natta har mitt bankomatkort, eftersom jag inte hade någon väska när vi var på stan. Hon hade haft det i sin plånbok för att jag tyckte att det var säkrare än att ha den i fickan (ni vet ju vad som hände med min mobil? haha). Aja. Jag åkte i alla fall hem eftersom jag inte hade pengar till att åka tillbaka igen.

Idag så var jag i skolan vid nio. Gick och lämnade min mattebok på biblan. Sedan hade vi vett och etikett, haha. Det enda en tjej behöver veta är att man börjar med besticken ytterst och att man ska lägga besticken på ett visst sätt när man är klar. Resten ska ju en bordsherre ta hand om ;) hahahahahah. Men det vet ni väl? Att vi tjejer inte klarar av att ta hand om oss själva? haha.

Efter det var det dans, vals, foxtrot (?) och bugg. Det gick väl ganska bra, förutom att en kille VAR SÄMST! Jag fick typ lära honom hur man skulle göra, men sekunden efter glömde han bort, haha. Efter det var det lunch och sedan hade vi sång. Typ studentsången (som jag fortfarande inte kan) och så massa sånger som vi tydligen ska sjunga på balen.. Aja

När vi var klara åkte jag till Uppsala. Och då hade Natta bestämt sig att hon skulle åka till Sthlm. Och eftersom hon ska vara här typ hela sommaren skulle hon ha med sig massa kläder, datorn, kameran och allt annat skit hahha. Så jag fick ju bära hälften, en stooor Dressmann-påse som var skiiiittung! Men jag klarade mig i alla fall :) haha

Nu är jag hemma och ska göra... ingenting. Puss på er

RSS 2.0