31 oktober 2011

Hejsan hejsan!

Sitter just nu i ett grupprum på Ekonomikum och gör grupparbete med Andree. Just nu sitter han i telefonkö till Skolverket, så jag tänkte att jag skulle skriva lite. Har haft en hård helg, så jag är helt slut! Speciellt eftersom jag bara sov typ fyra timmar inatt :( Men det är hårt att ligga på topp ;) haha. Har ont i fötterna också, eftersom jag hade klackar på mig i lördags och dansade all night long, men det är det värt eftersom det var så jäääkla kul!!! Och så fick jag ju så långa och snygga ben förståss ;) Det var ju halloween så nästan alla var utklädda och på bästa partyhumör! :D

Elin Pelle Plutten
Bild på mig från i lördags :)


Pusspuss


5 oktober 2011

Helloo!

Nu är det höst.. vilket är bra och dåligt. Dåligt för att det går mot kallare tider och man måste ha mer kläder på sig och det blåser och regnar.. Bra för att det inte är massa schizoväder längre, så man inte vet vad man
 ska ha på sig, det blir fint på träden OCH eftersom man har jacka på sig, som har fickor, behöver man inte alltid bära runt på en väska! Haha..

Men i alla fall.. livet rullar på som vanligt.. föreläsningar och kompisar och statistik och jaa.. det vanliga helt enkelt! Klar med nollningen, vilket är skönt! Behöver inte anpassa mig efter något skumt schema någon bestämde för ett halvår sen.. haha.

Idag har jag varit med Sophia, vi var och hälsade på i vår gamla gymnasieskola, träffade bland annat vår gamla historielärare David (bästa lärare EVER!) och Sophias kusin Sara. Sen var vi på Max och käkade lunch också. Smarta som vi är åker vi ju dit precis i lunchrusningen.. haha.

Nu väntar jag på att Natta ska höra av sig så att vi kan ses, men till dess blir det pluggiiish. Poss poss!

RSS 2.0