10 augusti 2011

Idag har varit en bra dag! Det åskade och blixtrade och regnade massa! Så jag låg i mitt rum och läste medan dundret och droppandet lät genom det öppna fönstret. Sjukt mysigt! Såå idag har jag pluggat lite, men när jag tog en paus, som bara skulle vara typ en halvtimme, genom att läsa lite i Dear John, så fastnade jag helt. Såå nu har jag läst ut boken och tänkte kolla på filmen innan jag tar upp pluggandet igen. Och nu kanske man tänker "men klockan är ju över åtta, du kommer inte hinna plugga", MEN jag är alltid vaken lääänge, så det är lugnt! Och imorgon har jag bestämt att inte gå upp en minut senare än elva! Haha.

Puss på er


9 augusti 2011

Hej hallå i lingonskogen!

Hmm, vad har hänt sedan sist? Typ.. inget, haha. Har vart på fest hos en kompis till Jackie. Det var trevligt, träffade även på en gammal klasskompis där, trevligt trevligt. Så har jag vart och kollat på pridetåget, var lika töntigt som alltid. Jag menar vissa av människorna vill ju typ bara ha hela pridegrejen för att typ gå nakna på stan eller klä ut sig helskumt.. menmen.. Jaa så har jag ju pluggat lite och så.. fast igår gick det inte alls, var helt urless och uttråkad och rastlös.. Men jag somnade iaf tidigt för att vara jag, dvs kl 2.. haha. Sov dock lika länge som vanligt i alla fall. haha.

Idag har Ilona varit på besök här hemma hos oss. Snackade lite och käkade typ. Catching up, you know.. Just nu väntar jag på att Sophia ska käka klart och sedan ska vi träffas och ta en liten promenix hade vi tänkt. Puss på er


Åh, jag är kääär! <3


Åh

Såg precis att det var EXAKT tre månader sen jag skrev sist, feeeeetttt coooooooooooolt! haha lättroad?

5 augusti 2011

Ja, det var ju ett tag sen nu kan man ju säga.. kommer inte ens ihåg när jag skrev sist.. bryr mig inte så särskilt mycket om den saken heller så det gör inget. haha. Vart ska jag börja?

Jo, idag vaknade jag så tidigt som klockan elva!! Gjorde mig i ordning och åkte sedan till Tyresö centrum för att möta upp Sophia och Mikaela. Vi gick till fotobutiken för att kolla om mina föräldrars gamla kamera fortfarande fungerade. Så mannen i affären fixade nya batterier och film och voilá! den fungerade. Vi köpte med oss lite att äta och dricka och sedan for vi till Tyresö Slott.

Där satte vi oss på en filt, som jag varit smart nog att ta med, och snackade lite skit och käkade. Sedan hade Mikaela och Sophia "photoshoot", så jag hängde efter dem och kollade på medan de fotade. Ibland fifflade jag med min kamera för att försöka förstå hur man använder en sjuukt gammal kamera. Men det var kul, varmt och skönt också. Vid fyratiden bestämde vi oss för att det var dags att åka hemåt.

Sedan dess har jag inte gjort mycket, käkat middag och läst lite bara. Ikväll blir det till att chilla hemma typ. Men imorgon ska jag åka in till stan med Sophia och kolla på Pridetåget och sedan på kvällen ska jag på party hos Jackies kusin(?), det ska bli roooligt! :)

Men ja, det var allt för den här gången (läs:månaden/året), puss puss

RSS 2.0