31 juli 2010 (min namnsdag bara så alla vet haha)

Hejsan hejsan!

Har inte orkat skriva på ett tag nu.. och jag har lite halvbråttom så jag hinner inte skriva så mycket nu heller.. haha. Men idag har jag i alla fall varit inne i stan med Natta och Sebbe och kollat på Pridefestivalen :) tog typ 3843 bilder, så det kommer väl upp ett par här snart. Kommer även några bilder från i onsdags också, men jag hinner ju som sagt inte det nu..

Jaa, för jag måste sminka mig innan jag och Ilona åker till jobbet :) haha. Men jag ska försöka lägga upp bilder och så imorgon. Puss på er

28 juli 2010

Hejsan hejsan!

Idag har det inte hänt så mycket. Började med att övningsköra med mamma för att fixa lite grejer. Sedan blev det hem för att äta frukost. Efter det dusch och packning och så. Sedan lite mat och snart ska jag åka till Uppsala med Natta och Sebbe (och någon mer?) och så blir det party ikväll! :D:D



Kommer hem imorgon igen eftersom jag ska till trafikskolan halv tolv. Så måste upp vid nio.. men det klarar jag :D Puss på er


Trevlig kväll allihopa!

SJälv ska jag snart åka till Sickla för att kolla på A-team med min lillebror Joel. Trevligt trevligt. Finns väl någon anna film jag hellre skulle ha sett, men jag var sugen på att gå på bio och eftersom det är Joel som ska med får man väl anpassa sig lite.. haha



Jaja, puss på er


Mahahahahahahahahaha

Nu har jag varit och övningskört med mamma en timme typ. Det gick väl typ bra eller nåt. Hhaaha. Nu väntar jag på att Natta ska höra av sig eftersom hon ringde precis innan jag åkte iväg och så aa.. äh ni fattar ;) aha

Puss puss

26 juli 2010

Hejsan alla små barn!

Jag är hungrig! Give me some fooooooooooood! haha. Jag ska ju ändå övningsköra med mamma om en halvtimme eller nåt.. kanske kan åka och köpa mat? ;) Hmm.. vilken bra idé :D

Jaja, puss hej


Uppdatering

Alltså.. det visade sig att mor min redan hade åkt för att handla.. Så då kanske hon köpt något ätbart redan.. även om jag inte kunde bestämma vad hon skulle köpa haha. Aja, nu kom hon hem så jag ska leta mat nu. Puss puss

25 juli 2010

Min far är dum i huvudet som vanligt. Sååååååå.... jag försöker få tag på någon att leka med. Tyvärr kan ju inge, som vanligt..

Puss puss

Senaste dagarna

Torsdag:
- Åkte till Hemmesta med Hampus eftersom hans lillasyster Olivia fyllde 5 år. Åkte och badade i havet på Saltarö också, jätteskönt faktiskt! Fast Hampus var badkruka, så badade med Lisa bara. Jaa och så blev det ju tårta och allt sånt också.
- Gleeed runt lite med Danne.


Hampus


Valter och Alma



Valter



Fredag:
- Åkte till Forum och SIckla med Danne. Sedan kollade vi på Tretton. Sedan for jag hem och gjorde mig iordning. - Mötte Jackie och gick till Danne som skulle ha typ chllfest.
- Gick typ direkt eftersom jag skulle jobba. Ja, sedan jobbade jag med Filippa. Sedan blev det party med Filippa och så, kom hem vid kvart i fem.


Haha, jag



Lördag:
- Vaknade vid tretiden. Drog med Danne till Tyresö, han åt på Donken och sedan åkte vi till pizzan så köpte ag en Hawaii och åt den hos honom. Sedan typ halvt sov vi haha. Sedan drog vi hem till mig, så hämtade jag kläder och så inför kvällen.
- Sedan drog jag till jobbet igen. Spöregnade ju, så blev dyngsur bra när jag gick mellan klubben och tuben.. MED paraply! Men fick iaf skjuts hem :D Så var hemma vid halv fyra.


Danne, typ död xD

Nej, nu ska jag fixa coca-cola till mig, för jag kommer dö annars. Typ. Puss på er

21 juli 2010

Hejsan hejsan !

Blev till att åka till Danne med Jackie igår. Vi tittade på Fredag den trettonde.. fett läskig haha. INte för att den egentligen har någon handling, han Jason bara dödar alla liksom. Haha. Aja. Sedan hade vi inte så mycket att göra så vi drog mot Tyresö men det slutade med att alla drog hem istället.

Idag ska jag till trafikskolan och efter det åker jag till Hampus och stannar där till imorgon. Puss på er

20 juli 2010

Hejsan hejsan!

Såå, jag har sovit typ 13 timmar inatt! Greeeaaaaat! :D Aja, nu ska jag klä på mig och sedan ska jag till Tyresö Centrum där jag ska möta Sophia för att äta sushi! Mums, blev sjuuukt sugen på det :D Idag kommer också resten av the family hem, så det blir tårta för mamma som fyllde år i lördags. Jaa, mycket mer händer inte idag. Puss på er

Okej, med risk för att låta som en gammal tant, men alltså.. vem tycker att det är en bra idé att krossa rutorna på busshållsplatserna?!! Jävla idioter! Det är glassplitter överallt så man kan inte sitta ner och det är sjuuukt onödigt överhuvudtaget. OCH FOLK UNDRAR VARFÖR DET ÄR SÅ DYRT MED BUSSKORT OCH SKIT!!!!! aja, nu är jag klar. puss hej


Nu har det gått exakt 30 timmar och 52 minuter

sedan jag vaknade. Eller kanske inte exakt på sekunden men iaf.. Och eftersom Nattapie inte har hört av sig sedan jag ringde henne för två timmar sedan går jag och lägger mig. För jag dör snart av sömnbrist. Peeeace godnatt!

19 juli 2010

Tjoflöjt!

Ska alldeles strax gå iväg till bussen för att ta mig til trafikskolan. Jag är sjuuukt trött, eftersom jag inte dricker kaffe och inte har någon Red Bull här hemma har jag klunkat cola.. (dessutom är ju cola mycket godare.. haha) så jag tror att jag kommer bli ganska kissnödig sen..



Aja. Puss på er


Godnatt

Yes, jag ska gå och lägga mig nu. Ska försöka sova i alla fall, är ju inte sådär jättetrött eftersom jag gick upp för typ.. åtta timmar sen.. Men jag ska upp klockan tio eftersom jag ska vara på trafikskolan klockan tolv imorgon. Det blir nog kul :) Efter det ska jag till ungdomsmottagningen och skaffa nya p-piller. Klockan sex ska jag och systrarna till vår faster på middag och efter det ska jag träffa Natta som kom hem från Turkiet idag och åker iväg till Småland på tisdag. Så måste passa på hihi.

Nej, nu ska jag hoppa i säng. Puss puss

Helgen

Fredag:
- Gjorde typ ingenting, tills jag var tvungen att fixa mig inför kvällen/natten. Jobbade 22-02, sedan blev det partyyy haha. Sedan hem och sova.

Lördag:
- Död, så satt framför teven hela dagen. För det regnade :( Sedan blev det jobb 22-02 igen. Sedan blev det party också och så hem och sova.  Mamma fyllde år också.. gamling muhahahahahahahahahaha.

Söndag, alltså idag:
- Vaknade nyss, 16.20!!!!!! Shiiit, det är ju faktiskt lite pinsamt.. kanske är tur att jag har jobbiga människor i familjen, för annars kanske jag typ alltid skulle sova såhär länge :O haha. Aja, idag händer inte mycket, ska nog lägga mig i solen idag igen. Ska ringa Jackie också.. kom ihåg det! haha.

Puss puss på er

15 juli 2010

Hejsan hejsan!

Idag har varit en ganska kort dag. Vaknade vid halv tolv typ hemma hos Hampus. Satte mig vid teven eftersom jag inte orkade göra något annat. Efter ett tag åt jag lite också. Hampus kom hem vid halv tre, med en Nogger till mig :D:D Vi gjorde inte särskilt mycket och klockan fyra sprang jag ner till tåget för att åka till trafikskolan. Hade en 55minuterslektion som vanligt, det gick bra typ. Efter det tog jag mig till Gullmars för att åka hem. Och vem kommer på bussen om inte min syster? VILKET SAMMANTRÄFFANDE!!! haha.

Väl hemma tog jag ett svalkande dopp i poolen och sedan blev det grillad kyckling till middag, mums. Sedan har jag suttit på min vanliga plats på altanen. Nu ska jag antingen sova, eller hitta på något att göra som inte kräver att jag tänder lampan.. för då kommer alla äckliga flygfän in, alternativt att det blir varmt i mitt rum eftersom jag måste stänga fönstrena. Så: släckt lampa!


En fin bild från när jag var vid Tyresö slott med Andrea och Sophia haha

 

Puss på er


14 juli 2010

Hejsan hejsan!

Har inte hänt så mycket sedan sist. Igår lag jag i vår lilla pool och solade på luftmadrass/badade i poolen/satt på altanen och läste tredje Twilightboken. Haha, väldigt skönt i alla fall, lite piggare än tidigare dagar också. Jag cuklade faktiskt ner till konsum och köpte cola! haha.

Nu ska jag snart gå till bussen, för jag ska till Hampus och chilla. Tyvärr har ju inte dom någon liten pool haha. Och jag blir helt snurrig och seg och jag vet inte vad av det här vädret så det kommer säkert sluta med att jag sitter inne haha. Men men kommer hem imorgon efter att jag varit på trafikskolan. Puss på er

12 juli 2010

Hejsan hejsan!

Alltså, den här värmen! Jag orkar ju inte göra ett endaste litet dugg! Inte för att jag behöver göra något, men man blir ju trött av att typ ligga i skuggan och göra ingenting också. Men i alla fall.. lite har jag ju gjort.

Igår åkte jag in till Göta Ark med Love för att käka brunch med Ilona. Kom dit vid halv tre typ, skithungriga. Och man fick massor! Lökringar, revbensspjäll, korv, ägg, bacon och lite annat, kommer inte ihåg - för 49 kr! Mums mums. Inte för att jag orkade allt men i alla fall.. haha. Vid fyra drog jag och Love oss mot Slussen. Jävla skönt att Götgatsbacken ligger i skugga! Köpte ett nytt vanligt linne från Gina eftersom mitt förra var trasigt och utlitet. När vi kom till Slussen var klockan typ halv fem och det stod att det var 31 grader ute! Fattar ni vad sjuuukt varmt det var? Speciellt på bussen mot gullmars, usch! Från Slussen åkte vi i alla fall med en bra buss med AC! Najs.

Väl hemma började jag läsa Twilight igen. Och ni förstår inte hur bra dom där jäkla böckerna är! Andra gånger jag läser dom och jag var uppe till halv sex imorse för att läsa ut den första för att den var så spännande. ( okej, jag sträckläste inte heeelt, hann med ett dopp i Strålan och middag också! haha) Och idag började jag med andra boken när jag vaknade vid, tolv - halv ett? och läste klart den för någon halvtimme sedan.. Sjuuukt bra dom ääääär!!! Till skillnad från filmerna, speciellt första! Den är så patetisk och pinsam och töntig! och bara... fel! haha.

Aja hur som helst har jag typ inte gjort så mycket mer idag.. eller jo jag övningskörde en halvtimme med mamma. Ska ju dit på torsdag så måste öva ;) haha. Men nu: True Blood! Puss på er

10 juli 2010

Hejsan hejsan!

Jobbade med min systeryster Ilona igår. Börjar bra, skönt. Sedan blir det ont i fötterna, knäna och ryggen. Och efter det blev det väääldigt svettigt att dansa (eller att bara sitta ner också för den delen) eftersom deras AC hade pajat. Men kul var det. Och så många vodkalime jag drack på den där timmen brukar jag inte dricka på en hel kväll vanligtvis, så jag var ju inte nykter sen.. haha.

Aja, nu ska vi snart åka in till stan igen för att jobba. Idag blir det till att ha converse, så kanske fötterna mår lite bättre i alla fall. Puss på er

P.S är det inte lite kul att efter att man druckit en drink eller två så har man inte det minsta ont längre? Då kan man dansa hur mycket som helst utan att kroppen skriker efter en stol att vila sig mot. Är det alkoholen som gör det? Eller att det är kul? Eller både och? Vem vet.

Tjohejsan

Nu drar jag till Fisksätra och chillar med Hampus. Kommer hem imorgon antagligen, annars på fredag. Puss på er

7 juli 2010

Hejhej :D

Vad händer idag då? JO! Vid tretiden ska jag åka med Jackie och sola (eller asså JAG ska ju sitta i skuggan..) i Hellasgården. Sedan bär det av hemåt igen och ska antagligen leka med Natta och Sebbe typ. Eller nåt. Men nu ska jag försöka tvätta håret utan att det rinner schampoo över tatueringen. Haha




Jackie på Snaps igår :)




puss på er

Hejsan hejsan

Sitter hos Jackie, fick låna hennes dator medan hon hjälper sin mamma i köket. Jag åkte i alla fall in till stan för att möta Jackie vid två. Vi tog oss till Humlegården och satt/låg och pratade och halvsov ett tag. Och så åt vi också, jag åt kycklingsallad och hon åt sushi, mumsigt. Men efter ett tag blev det lite kyligt, så vi tog oss till Snaps och tog en öl och pratade lite mer. Strax efter sex promenerade vi bort mot Slussen igen. Snart blir det i alla fall Uruguay - Holland framför teven med henne family :) Trevligt trevligt!

Men i alla fall, eftersom jag inte har något annat att göra blir det en till lista (jäklar två stycken på samma dygn!!!! haha)

Jag har insett att

Min senaste kyss
- var på påsklovet
Jag pratar - väldigt mycket ibland
Jag tycker om - min nya tatuering väääldigt mycket
Jag avskyr när folk - tar med sig barnvagnen i lokaltrafiken
Mina närmaste vänner är - bäst
Min första vän hette - mamma haha
Kärlek är - härligt
När jag borstar tänderna - tittar jag mig i spegeln
När jag lagar mat - blir det ingen gourmetmiddag
Det sexigaste yrket är - öööh? porrfilmsskådis HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA
Det är charmigt när - folk ler mycket
Jag är rädd för - höjder framförallt
Den värsta känslan är - rädsla för livet typ..
Den bästa känslan är - när allt känns härligt, som om inget kan gå fel
Jag är bäst på att - skratta
Jag är sämst på - att rita haha
Om jag var ett djur skulle jag vara - en apa eller något lika fjantigt haha
Om jag var en insekt skulle jag vara - en humla, de är sööta :D
Om jag vore ett redskap skulle jag vara - en gaffel för att jag vill det
Jag kommer alltid att vara - fjantig :D
Det finaste som finns - my lovely lovely friends <3
I sommar - ska jag chilla järnet, ta körlektioner och söka jobb
Sist jag grät var - vet faktiskt inte
Jag kan - stå på händer i vattnet haha
Jag kan inte - nudda nästippen med tungan
När jag vill tänka går jag - ingenstans, stänger bara ute alla andra :O
När jag bakar så bakar jag - paj :D
Min mobiltelefon är - oumbärlig
När jag vaknar på morgonen - skiner solen
Innan jag går och lägger mig - läser jag
Just nu tänker jag på att - det känns konstigt i magen, hungrig kanske? haa
Bebisar är - söta
Idag har jag - varit i stan med Jackie
Ikväll ska jag - kolla på fotboll, kanske gå till Danne
I morgon kommer jag - bada med Jackie och David (och kanske Hampus)
Jag vill verkligen - att det ska vara soligt imorgon


Puss på er

6 juli 2010

Hejsan hejsan!

SKa alldeles strax gå till bussen för att möta Jackie inne i stan :) VI ska typ ha en liten picknick i Humlegården och sedan på kvällen ska vi hem till henne och kolla Uruguay - Holland. Trevligt trevligt.



 

Ja, min tatuering alltså.. haha

 

Puss på er


Jag lovar att sova efter det här!

Senaste

Låt du hörde: Någon med Lars Winnerbäck, kommer inte ihåg vilken

Film du såg: Eclipse

Mat du åt: glass, om det räknas

Kram: Jackie

Puss: Jag vet inte.. haha

Känslan: trött

Resa: till Göteborg med Natta förra sommaren haha

Glädje: Min nya tatuering såklart <3

Dröm: Som jag kommer ihåg så var det den där Hampus blev skjuten till döds, vaknade dock innan jag dog :/

Person du träffade: Mamma typ

Personen du pratade i telefon med: Hampus

Personen du fick sms av: Natta

Gången du åt 7-eleven korv: never :O

Gången du var utomhus: för typ.. 40 minuter sen

Gången hela din familj åt middag tillsammans: ingen aning

Saken du köpte: coca-cola

Allmänt

Ska bli skoj: Imorgon haha. Ska vara med Jackie :D

Ska inte bli skoj att: inte få bada i det varma vädret haha

Sparar till: inget, har inte så mycket att spara..

Pålägg som gäller: ost och tomat :D

Önskar att jag var bättre på: jaa.. vet inte.. sjunga? hahaha

Dagens dryck: coca-cola

Vad saknar du: äh, jag har det ganska bra just nu faktiskt

Tre band/artister: hmm.. no idea. lyssnar på väldigt många..

Vad har du gjort idag: tatuerat mig nästan till döds, suttit i bilkö i värmen, ätit glass, träffat Jackie, tittat på Eclipse.

Brukar du svära mycket: definiera mycket :O Inte som en borstbindare iaf xD

Hur tidigt stiger du upp: när jag vaknar

På helgerna: när jag vaknar

Vad ska du göra ikväll: inatt ska jag sova

Hur många timmar sover du per natt: olika, igår var det 12 timmar, tror dock inte att jag gör det idag

Vem är snyggast i världen: hm.. dunno, finns många att välja på. Men Jake är ju som sagt het ;) (även om han är en plutt)

Vad är det för veckodag: Nu har det bivit tisdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Jag vet inte :O

Favoritplagg i garderoben just nu: Mina baggyjeansshorts :D

längd: 180 cm

Vikt: det vill du bra allt veta, va?

Byter gärna garderob med: jag vet inte, många

Byxa eller kjol: byxor

Senast utlästa bok: Champagneflickan

Mitt rum kan beskrivas som: ROSA!

Mig själv med tre ord (just nu): trött, hungrig, slööööööö

Jag tränar: inte särskilt ofta (läs: aldrig) haha

Jag ville bli när jag var liten: jag vet inte, fråga mamma xD haha


Mitt i natten

Hejsan hejsan !

Har precis kollat klart på Eclipse (jaa, jag laddade ner den, mohahaha!) och den var faktiskt helt okej (även om det var typ crappy kvalité eftersom jag som sagt laddade ner den haha). Och jag är ju lite kär i Jake så jaa. Jag tycker ju det är bra att Bella väljer Edward eftersom jag då kan haffa Jake själv liksom ;) HAHA. Så Bella kan ta sin deprimerade, kalla, hårda, hej-jag-gör-hela-tiden-massa-fula-miner-som-inte-hör-hemma-i-situationen-kille och göra vad hon vill med honom, bara jag kan låtsas att jag kan få (för som ni vet så finns han ju inte på riktigt annars hade jag lätt fått honom!! haha) varma, mjuka, heta, muskliga, hej-fyfan-vad-snygg-jag-är-Jake! HAHAHA

Men nu ska jag sova, puss på er

(och bild på tatueringen kommer imorgon, för jag glömde ta kort på den innan mamma smörjde in den. Nej jag kan inte nå den själv.. haha)

It hurt like hell!

Men snygg blev den!

Ja, plasten ska ju sitta på typ tre timmar till, så ni får en bättre bild ikväll eller imorgon typ :)

Puss på er


5 juli 2010

Hejsan hejsan!

Somnade vid åtta igårkväll, vaknade strax efter åtta. Så 12 timmars sömn, najs som faan! Vad händer idag då? Jo, jag och Natta ska tatuera oss! :D Har tid klockan två i Solna, så är väl klara vid tre-fyra någonting. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, men ska iaf träffa Jackie :D

Men nu: en dusch! Puss på er

4 juli 2010

Vaknade för typ.. en kvart sedan. Och alldeles strax ska jag gå till bussen. Ska nämligen titta på Red Bull Flugtag med Andrea, Sophia och Michaela. :) Skitkul, har alltid velat se det!! Men vi hörs senare idag.




Puss på er


Nu drar jag!









Very snyggt. Bye bye


3 juli 2010

Hejsan hejsan :D

Igår var det jättekul och jättemysigt :) Vi satt vid Lundsjön och grillade korv (förutom Nätli och Sandra som åt kött, dom jävlarna! HAHA) och drack cider/öl/vin/whisky :) Alla blev väl lite småfulla sådär, iaf de som var kvar till slutet. Men jaa, ni får se några bilder :D


David, Linus, Hampus, Sandra, JP, Nätli :)



Lundsjön :)


Sandra


Hampus


Linus och JP


Jag :)


Sandra och Nätli


JP


Sandra


David, Linus, Venita



JP, jag, David


Daniel och JP


JP och Nätli


Nätli

 

Jaa, det var några bilder från vår väldigt härliga kväll vid Lundsjön :) Nu ska jag börja göra mig iordning inför ikväll. Jag ska nämligen jobba som inkastare på Södermalm - Ett Ställe. Med mig kommer jag även ha Natta, så det kommer nog bli kul :D Puss puss på er

2 juli 2010

Hej alla små barn ! :D

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Vaknade vid tolv och sedan har jag solat lite. Nu håller ag på att packar lite eftersom jag ska till Hampus idag :) Vi ska även ha lite party party ikväll med några kompisar, så det blir najs :)

Jaa, så nu ska jag packa klart så jag kan gå till bussen sen. :) Men jag kommer hem imorgon eftersom jag har beställt mat till middag och sedan ska jag även jobba imorgon kväll/natt. Såå, vi hörs imorgon typ :)

Puss på er

RSS 2.0