24 november 2011

Hejsan hallå!

Sitter i mörkret i mitt rum och kollar på teve och låtsas att jag tycker om att sitta på stolen istället för att ligga i sängen och kolla. Menmen så är det när lilla Nathalie tar upp hela sängen när hon ligger och sover. Haha.

Dagen började klockan halv sju imorse, en knapp timme senare tog jag bilen och åkte till Uppsala. Där blev det seminarium till 12, sedan gick jag runt på stan tills Natta kom vid två. Då träffade vi Johanna, Jasmine och Jocke och käkade sushi! Mumma. Efter det gick vi runt lite, bland annat testade jag ett par skitsnygga klackar på 15 centimeter! Haha, blev dock liiite för lång då... Sedan hämtade jag och Natta bilen och tog oss till Ulleråker och kollade på en liiten liiten lägenhet och så skrev jag upp mig på "jag-är-intresserad-lista" haha. Tog totalt typ 5 minuter haha. Sedan bar det av hemåt igen.

Jaa, och så kom vi då hit, käkade toast, träffade Danne en snabbis och sedan lade vi oss i sängen för att sova. Natta för att hon ska jobba natt, jag för att jag var trött. Dock somnade jag ju inte såå.. nu sitter jag här. Men mamma håller på att baka chokladkaka, så det har jag iaf att se fram emot! :)

Och om en timme ska Natta väckas och så skjutsa in henne till jobbet. Sedan soooova!

Men det var typ allt för idag tror jag. Puss på er

To die will be an awfully big adventure



Peter Pan all grown-up


21 november 2011

Jag orkar inte skriva så mycket, har vart vaken i... mer än 30 timmar i sträck! Ofrivilligt ofc! Men jag måste göra lite skolarbete innan jag lägger mig. KOmmer dock inte ta så lång tid (hoppas jag). Men jag tänkte ändå slänga in en liten veckoplanering :)

Idag:
[ x ] 10.00 ~ 12.00 Pluggish med Teo och Anton
[ x ] 13.00 - 15.00 Föreläsning statistik
[ x ] 15.00 ~ 16.00 Pluggish med Andree

Tisdag:
[ x ] 10.30 - 11.45 Seminarium statistik (redovisning och skit :S)
[ x ] ~ 15.00 Träffa Sophia

Onsdag:
[ x ] 12.00 - 14.00 GIS

Torsdag:
[ x ] 09.30 - 12.00 Seminarium GIS
[ x ] 16.30 - 17.00 Lägenhetsvisning

Fredag:
[ x ] Bowla med Natta och Danne :)

Söndag:
[ x ] Adventsfika hos Inger

Aaa.. det är ju allt jag vet än så länge.. bara massa plugg typ :/

Men puss på er i alla fall :)

Läängtaar

På freedag på fredag! Då smäller det! Då ska jag äntligen få slippa pluggandet och så ska jag bli full och glömma det ännu mer och så ska jag dansa och bara.. Weeeiy! Hahah.



Haha fin bild.. men ni fattar grejen, raajt? :)

Puss puss


15 november 2011

Hej hallå i blåbärsskogen!

Igår blev vi äntligen klara med arbetet efter att ha suttit till typ nio på kvällen! Uschiamej! Var hemma till elva, och då fick jag äntligen middag! Haha. Eftersom jag gick upp klockan åtta på morgonen så var jag i alla fall riktigt trött, så jag däckade ganska fort. Detta gjorde att jag var ganska utvilda när jag gick upp kl 10 imorse, det var ju bra i alla fall.

Idag var det statistikföreläsning, trååååååkigt! TIPS till alla: läs inte statistik om ni inte absolut måste, TRÅKIGT! Man blir nästan självmordsbenägen fan.. Haha. Aja, sen efter föreläsningen satte jag och Andree oss och gjorde en power point inför redovsningen nästa vecka, och delade upp det lite. Sedan åkte jag heem. Nu sitter jag här och ska försöka hitta artikeln som vi ska ha seminarium om nästa vecka.. Får se hur det går.. Jag och de två andra i min grupp, Teo och Anton, ska ses på torsdag och gå igenom det och så. Så hoppas att jag hittar det innan dess i alla fall.. haha.

Men nog snackat om plugg nu, imorgon ska jag träffa OFFIPOFFI! Weeey! Känns som aslänge sen, fast det var säkert typ högst två veckor sedan.. Haha. Det ska bli kul i alla fall. Hon slutar vid tre - halv fyra, så innan det ska jag sätta mig på biblioteket och plugga. Antingen inför seminariet (om jag hittar artikeln) eller inför redovisningen. Får se får se :) Men Offi ska jag träffa i alla fall! :D::D:DD:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D::D haha

Men nu ska jag gåå, puss puss


13 november 2011

Alltsåå.. Andree vill verkligen att jag ska hata honom! Vi har statistikinlämning på tisdag klockan 13. Vi är nästan klara, men vi måste ändå ses imorgon. Och eftersom vi har föreläsning 13-15 tänkte jag, ja men då sätter vi oss och jobbar efter det.. men ICKE! Nej nu vill han att vi ska ses klockan elva! "Elva, det är väl inte tidigt?" tänker ni då (och förmodligen Andree också), men det är det! Om det tar två timmar att åka dit, vilket betyder att jag måste gå upp åtta! Och det hade väl iofs inte varit sådär superjobbigt heller, om det inte var för att när jag måste gå upp så är det vanligtvis vid tio, eftersom vi nästan alltid börjar ett.. Så jag är ju inte direkt van.. Men aja, det är Andree som riskerar sitt liv, så han får bannemej skylla sig själv om jag sitter där och är pissed på honom, och hungrig som alltid. Men asså.. om jag ska vara där elva, då ska jag fan vara hemma till middagen, annars kommer jag ju svälta ihjäl! Jag menar.. jag kommer ju käka frukost vid åtta.. sedan om vi inte behöver sitta kvar efter föreläsningen kommer jag hem till fem.. då är det nio timmar utan mat. Men om vi ska sitta efter också, då blir det ju fan ännu längre! Visst jag skulle kunna köpa något för dom 35 kr jag har kvar (haha ekonomiskt tänkande, självklart!) i cafeterian, MEN en macka kostar ju typ 45 spänn eller nåt, så jag har väl råd med en.. smoothie kanske :O Hurraaaaay...


Aja, nu ska jag göra som traditionen säger att jag ska göra på söndagar (fast det var ett tag sen nu); veckoplanering!

Måndag:
[ x ] 11.00 - 13.00 Plugga med Andree
[ x ] 13.00 - 15.00 Föreläsning statistik
[ x ] 15.00 - 21.00 Antagligen plugga med Andree..

Tisdag:
[ x ] 13.00 Inlämning statistik
[ x ] 13.00 - 15.00 Föreläsning statistik
[ x ] 15.00 ~ 16.00 Pluggish med Andree

Onsdag:
[ x ] Sätta mig på biblioteket och plugga
[ x ] ~ 15.30 Träffa Sophia :)

Torsdag:
[ - ] 10.00 - ? Plugga med Teodora och Anton

Fredag:
[ x ] SUPA OCH DANSA OCH FAN HA KUUUUUL! Med Nathaliiiieeee! :D

Lördag:
[ x ] Sova ruset av mig


Jaa, asså ni får inte tro att jag är dum i huvudet nu.. asså jag fattar ju att vi faktiskt MÅSTE göra klart arbetet, men asså.. Andree är lite.. långsam.. vilket gör att allt tar 24678 ggr så lång tid som om jag skulle göra det typ själv (typ dubbelkolla 357 ggr, kolla igenom allt 23478 ggr så att man inte missar något osv..), jag menar när vi skulle ses för att välja ämne att skriva om tog det oss 4 timmar! Vi kom på ett bra ämne ganska fort, men vi kundåe inte välja det direkt! NEJNEJNEJ! Först måste vi komma på minst två andra alternativ så att vi kunde välja mellan dom! Och vad slutar det med? Att vi väljer det första såklart! Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck...

MEN asså ibland är han rolig.. som idag.. han kollade i sin skräppost och typ "kolla vad massa skit jag får.. Viagra, det behöver inte jag, kan jag lova!" Jag börjar så klart ASGARVA! Och han typ "haha det var inte så jag menade" jag typ.. hur fan menade han då? Jag menar, det går väl bara att mena på ett sätt? Att han inte behöver det liksom.. Det hör också till att han verkligen inte är någon som typ pratar om sånt.. så det var därför det blev så kul! haha

Aja, om en och en halv vecka är jag av med Andree *lääängtar*haha.

Puss puss


RSS 2.0