So long

Nu ska vi dra till bussen:) Rätt svar var ravare om nån ville veta haha.

Skitcoolt right? ;)

GISSA VAD JAG ÄR?!



 



Jag kommer vara fetcool ikväll juu ;)

PANIK

VAD SKA JAG KLÄ UT MIG TILL?!!! GAAAAAAAH

Tisdag

Idag bakade jag och H bullar. Massor med bullar :D Både kanelbullar oc vaniljbullar. De blev goda, fast vissa blev fula, haha. Och sen blev de lite torra, för det råkade bli lite för mycket mjöl vid kavlingen eller vad man säger, haha.
Sedan har vi träffat David. Han och H satt mest och spelade tv-spel, medan jag läste klart min bok, så jag kan ta en ny hemifrån imorgon, för då sk jag nämligen hem till Älta och träffa Nathalie och sånt. Haha

På torsdag ska vi till Orminge på Halloweenfest = maskerad. Haha, vet ej vadjag ska klä ut mig till än :S Aja de blir säkert jättekul i alla fall. Yeeey. Och efter det åker antagligen jag och H hem till mig över helgen för att ta det lugnt. Jaaa.. sen har jag nog inte så myket mer att säga.

Puss

Måndag

Idag ska jag åka och ta den andra sprutan med vaccin mot livmoderhalscancer. Yeeey, not. Hahah.
Sedan ska jag hem till H och mysa hela dagen. Det här lovet ska jag ta det lugnt hela tiden. Det behövs liksom.




Kalaaas :D

Igår mötte jag och H upp Niclas, Pokis, Jackie och två till på saltsjöbanan och åkte till Neglinge, där vi gick den låååånga vägen till Sophia på Skogsö. Väl där hade vi skitkul, både gamla och nya ansikten. Jag och H kom hem 4 på morgonen, eller om det var 3. Ni vet, det blev ju vintertid inatt. Haha.

 

 

 

 





Puss på er

Julklapp?



Ge mig denna bok i julklapp, tack :)

TRÅKIGT

Fan vad tråkigt man kan ha. Jag har inget liv. Jag borde fan skaffa en person som aldrig ska lämna min sida (om inte ag ber om det förståss) för jag har så jäkla tråkigt hela tiden. Och nu har jag inte ens plugg att sysselsätta mig med. Oh herreguuud. Nejfan, jag dör.

Imorgon är i alla fall sista dagen innan höstlovet, så det är chill on the grill, men det betyder också : Typ meningslösa lektioner! Så man vill ju bara sova istället. Iofs ska fotbollstrean komma till oss på historialektionen och be om ursäkt för att de störde så mycket när vi hade prov förra fredagen. Hahah, det blir kul att se ;)


Halleluja

Jag gick vidare till mönstringen i alla fall. De hade gjort ett fel. De hade tydligen inte tänkt på att tjejers "receptbelagda medicin som tas varje dag året runt" kan vara p-piller. MUHAHAHA! Men nu är jag rädd, haha. Jag ska testas på massa sätt ju. Typ kondition, styrka, psykologsnack, medicingrej, läkarundersökning, syn, hörsel hela faderittan liksom.
Jag kommer döööö! Hahah

Förresten fick jag alla rätt på matteprovet = VG. Det var sjukt lätt, fast typ alla hade vart korkade, haha nej. Men de hade inte fattat en fråga, det var typ bara jag som fattade den. Wooohoooo! Jag äger i alla fall. Idag har vi också skrivit en följdmotion till FRA-lagen, vi skrev typ att det var bra. Haha. Ja, där ser man.
Efter skolan åkte jag till gymmet och nu är jag hemma och vääääääääntar på middagen eftersom pappa fyller år. MÅSTE HAN FYLLA ÅR PÅ EN TORSDAG!!!!????? Varför inte igår eller nåt? Då hade jag bara åkt hem efter skolan och liksom ätit och sen var det klart. Nu måste jag vänta fleraa timmar typ. För jag slutade 11 och var hemma typ 14. Bläää

Aja, puss

I put you on an eat shit-diet

Bilder från veckan som gått typ :)


 

 



 


'
Puss

Onsdag

Kom nyss hem från bion. Det slutade med att jag gick med Offe eftersom Hampus inte har möjlighet att ta sig in till stan eftersom han inte har något busskort. I alla fall så kom vi in först av alla. Wohoo. Hahah. Vi fick Polly. Och sen satte vi oss och väntade.. Filmen började typ 25 minuter efter utsatt tid. SUCK. Men i alla fall så tyckte jag att filmen hade en annan genre än boken. Alltså det ska egentligen vara en skräckfilm, men det är snarare än kärlekshistoria. Men den var ganska bra förutom det. Om man inte läst boken skulle den vart ännu bättre. Haha.

Nej nu ska jag äta och sen sova eller nåt. Puss

Mitt i natten

Sitter och har tråkigt, borde lägga mig fast jag är rastlös. Haha jag är trött eftersom jag sov typ 5 timmar förra natten, men jag har liksom spring i benen på någe märkvärdigt sätt. Nej usch, jag är konstig. Man kanske ska ta något gott att äta? Haha. Men vad då isf? Vi har inget gott som man inte behöver förbered eller som låter när man gör det. Och alla ligger och sover. Jag har i alla fall tråkigt. Jag ska nog lägga mig i sängen och läsa lite.

Förresten gick jag igenom de sidor i matteboken som vi har prov på imorgon, det gick på fem minuter haha. Man är ju född geni (A) Vi har idrott imorgon också.. suck. Fast det är ju ganska roligt men det är själva orken liksom. Fast jag har vart duktig och gått på lektionerna hittills. Haha. Bättre med idrott än matte i alla fall. Eller spanska, eller engelska som Birgitta Fitta har förstört. Jävla senila kärring som skrattar åt dina egna skämt som ingen annan fattar. dessutom skriker du eftersom du har dålig hörsel. MEN VAFAN DU HAR JU HÖRAPPARAT!!! ANTINGEN GÅR DU OCH FIXAR DEN ELLER SÅ FÅR DU FAN PENSIONERA DIG, ELLER GÖR DET ÄNDÅ DU MÅSTE JU PASSA PÅ INNAN DU DÖR AV EN "OLYCKSHÄNDELSE" PÅ ARBETSPLATSEN! DESSUTOM KUTAR DU SOM QUASIMODO HIMSELF! INTE KONSTIGT ATT DU ÄR ENSAM DIN ETTRIGA LILLA TANT!

Nu känns det lite bättre.

Yes!

Kunde inte somna förrän typ 3 i natt så jag var dödstrött när jag vaknade (försent) klockan 7.20. Smällde i mig frukosten och kläddde på mig och halvsprang till bussen. När jag kommer fram visar det sig att bussen hade kommit förtidigt, så jag får skjuts av pappa :)
Sen började skolan med etik och livsfrågor, sen supertråkiga engelskan (GRRR), extra lång lunch efersom matteläraren var sjuk (måste vara frisk imorgon eftersom vi har proov!!!) Och sen naturkunskapsprov som gick galant!

Sen bar det av till Natta, vi pratade mest eftersom vi inte setts på ett tag, köpte munkar på ica och bara chillade jaaooo. Sen gick jag hem för att hinna äta innan jag skulle till gymmet. När jag kliver av bussen vid gymmet kommer jag på att HELVETE jag har ju inte gymkortet med mig! Så jag åkte hem igen. Fan.

Och inte blir det något gymmande på onsdag heller, eftersom jag ska på förhandsvisning av Låt den rätte komma in. Vann två biljetter på Tjuvlyssnat. Yeeey! Jag ville verkligen se den också eftersom jag läst boken. Vet dockinte vem jag ska ta med mig..

Nej nu ska jag kolla igenom matteboken en snabbis
Puss

Vecka 43

Måndag:
[ x ] Skola 8.15 - 14.50
[ x ] Naturkunskapsprov: Människokroppen
- Träffa Nathalie

Tisdag:
[ x ] Skola 10.30 - 16.35
[ x ] Matteprov
- Till H

Onsdag:
[ x ] Skola 11.25 - 15.00
[ x ] Förhandsvisning av Låt den rätte komma in med Offe

Torsdag:
[ x ] Skola 8.40 - 11.00
[ x ] Gymmet
- Pappa 41 år

Fredag:
[ x ] Skola 8.15 - 14.45
[ - ] Gymmet
- Till H

Lördag:
- Fest hos Sophia i Saltsjöbaaaaaaden

Sen är de ju faktiskt HÖSTLOV :D

Weekend i Ljusne

I fredags åkte jag, H och hans mor Åsa till Ljusne, där Åsas pojkvän/särbo/kille nånting bor. Det var fint väder, soligt och lugnt så det var en jättemysig helg. :) Jag orkar inte skriva mer så det blir bilder istället

   
På Vårdberget eller Vårtan som infödingarna kallar det xD


Kyrkan 

 
Älskling :)


Puss på er

Onsdag, Wednesday, Miércoles

Igår sov H hos mig, det blev jättevarmt i min lilla säng i mitt lilla rum, så jag gick upp och hämtade madrass och så sov jag på den. Och så öppnade vi fönstret, men stängde den efter att vi hörde en räv (?) som skällde. Först var det inte så läskigt, men sen lät det som att den var typ utanför fönstret så jag tvingade H att stänga för jag tänkte att den skulle hoppa in genom det. Haha. Nej det gjorde jag faktiskt inte, men det var läskigt och jag ville kunna sove i lugn och ro.

Fick tillbaka mitt spanskaprov idag, MVG såklart, 97 poäng av 102 möjliga. Yeey, fast det visste jag ju. Haha. Och så var jag hos tandregleringen där dom kollade om mina trådar satt kvar och det gjorde de. Och jag har fått två visdomständer sa dom. Haha, men nu slipper jag gå dit igen i alla fall. För även om jag ska ha i trådarna i fem år till så ska min vanliga tandläkare ha koll på det typ. Men fatta, om fem år är jag.. 22! Herre min skapare! Haha

Nej nu ska jag plugga lite (eller i alla fall lägga fram historiaboken på bordet) innan jag äter och sedan blir det att åka till gymmet. Sen blir det lite mer plugga (på riktigt alltså) och sen sova. Och imorgon är det kort dag och då ska jag åka hem till H efteråt och plugga. För han är så bra på att "lyssna" när jag babblar. Haha. Får se om jag sover där också..

Nej puss hej


Trötter

Fick erbjudande om att vara med Cissi efter skolan idag, så jag skippade gymmet och drog till henne istället. Vi åkte till Tyresö Strand, där hon bor, och satte oss vid havet och kollade på den fina utsikten mot Solsidan. Eller så fin är den ju inte, mest skog och lite hus haha men i alla fall. När vi suttit där ett tag och fått ont i rumpan gick vi hem till henne och åt mackor och drack saft. Snackade skit hela tiden såklart. Kvart över sex gick bussen och nu är jag hemma och ska kolla upp lite om amerikanska medier och sådant tråk. Haha.

Tjohej

Vecka 42

Måndag:
[ x ] Skola 8.15-14.50
[ x ] Inlämning i engelska
[ - ] Gymmet

Tisdag:
[ x ] Skola 9.25-16.35
- H kommer till mig :)

Onsdag:
[ x ] Skola 9.40-15.00
[ x ] Inlämning samhälle
[ x ] Tandläkaren 13.00
[ - ] Gymmet

Torsdag:
[ x ] Skola 8.40-11.00
[ x ] Gymmet
- Till H

Fredag:
[ x ] Skola 8.15- 13.45
[ x ] Historiaprov
[ x ] Svenska seminarium om engelskaboken
[ - ] Gymmet (?)
- Till Ljusne över helgen

helgen

Helgen spenderades i Hemmesta där vi tog det lugnt. Igår kollade vi på film med H's lillesyster Lisa. The ring 2 eftersom hon inte ville se den själv och sedan you don't mess with Zohan, som var skitkul! Till det blev det Cola, chips, popcorn och godis haha. Idag var vi och åt lunch hos H's farmor och farfar. Jag blev jättemätt. Nu är jag hemma och ska snart äta middag och sedan ska engelskaboken läsas ut (30 sidor kvar) och sedan ska jag det skrivas läslogg. Bläää.

Puss haaaaaj

Pluggaaa

Kom hem från gymmet nyss, ska börja plugga lite samhälle så att jag har det klart inför helgen eftersom jag då måste läsa min engelskabok och skriva läslogg. SUCK! Menmen. Sen blir det till att sooova. Imorgon slutar jag 11.00 och då ska jag åka och möta upp H vid gymmet. Vi ska bli svettiga mihihi. Sen drar vi antagligen till honom och så sover jag där. OCh pluggar spanska förståss.

Puss på er

Tjotjena

Idag hade vi redovisning på naturkunskapen, det gick typ bra, folk skrattade och grejs. Haha, förstår dem eftersom vi hade gjort en film. Alltså det var typ bilder + text aa och så pratade jag och Sophia. Mahaha. Ja och så fick vi folk att börja hoppa. Mihihihihihihihi

Efter skolan bar det hemåt och sedan till gymmet. Ilona körde, HU säger jag bara. Haha. Hon måste öva sig på att hålla sig i rätt fil haha. Nu ska jag duscha och sen är det hopp i säng.

Puss på er små barn.

Shalalala

Hej mamma det här vill jag ha:

Fin väska för 880 kr bara ;)


Den här kostar bara 2080 kr haha. Men den är fetstor; 180x145 cm
Passar perfekt i mitt rum också, vart den nu skulle få plats :)


Den här kan jag väl i alla fall få? Den är ju så söööt
100 kr


Den här är också sööt :) 235 kr


Bullformarna tycker jag att du kan köpa för att de är så söta
så kan jag baka bullarna i gentjänst haha
45 kr / 25 st


Och det här är en sk bola, som är ett typ gravidhalsband.
När den typ studsar mot magen så kommer det nåt ljud typ
och sen kommer barnet höra det och känna sig trygg blablabla
aa sån ska jag i alla fall ha sen när jag är gravid :D
KOM IHÅG DET!
550 kr

Allt från http://www.inreda.com

Puss haaaaaaj

Vecka 41

Måndag:
- Skola 8.15 - 14.50
- Nk-presentation om blodet
- Gymmet

Tisdag:
- Skola 9.25 - 16.35

Onsdag:
- Skola 9.40-15.00
- Gymmet

Torsdag:
- Skola 8.40-11.00
- Tar med mig H till gymmet
- Till H

Fredag:
- Skola 8.15 - 13.45
- Spanskaprov
- Antagligen till H

The helg

Igår gick jag, H och David till Nätli. Där träffade vi Dani, Hanna, Oscar och Linnea. Sedan fick vi vänta ett tag på att Nätli och Sandra skulle komma. Sandra hade tagit med Nätli på stan för att uppehålla henne, eftersom det var en överraskningsfest för henne då hon fyllde 18 år igår. Så när de kom var vi beredda och sjöng för Nätli när hon kom in genom dörren. Hon blev jättechockad men glad sa hon. Sedan bjöds det på tacos, läsk, vin och efter ett tag även lite champagne. Haha. Under kvällen sjöng vi singstar och satt runt matbordet och pratade. Det var i alla fall skitkul och jag och H kom hem vid 3. Då läste jag lite Barnen ifrån frostmofjället för honom innan vi somnade.

Idag vaknade vi vid halv tolv. Vi badade och åt frukost och sedan gick vi till stationen för jag skulle in till stan och kolla på Footloose med mamma, Ilona och Love. Den var bra. Sedan åkte vi hem och åt mat och nu sitter jag här och hatar att det är vardag imorgon igen. Haha

Lite bilder från igår:

    
    
    
   

Puss på er

Lista haha

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Nej, jag kliar bara :O xD
Titta på dig själv i spegeln: Ja..
Gnälla: Ja, ofc
Skrika: Skrika och skrika.. jag har hög röst :P
Sova: Ja
Ha ångest: Ja, för massor
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: Inte längre..
Drömma sexdrömmar: Nej inte vad jag kan komma ihåg i alla fall :O
Ta droger: Nej!!
Försöka vara annorlunda: Öhm jag bara ÄR annorlunda (läs: knäpp) haha
Klä dig i svart: Ja det är en bra neutral färg :)
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Ja
Röka: Ja
Ha sex: Det händer xD
Ljuga: För det mesta inte
Hata folk: Njae, inte hata direkt..
Lita på folk:

VEM:
Saknar du: 
H, hela tiden :) 
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Öhm.. Offe tror jag
Vill du slå: De flesta haha
Kysste dig sist: H såklart
Vill du kittla: Hampus för han skrattar så roligt då :D
Kramade du sist: H
Vill du prata med: Nattlush
Skrek du på sist: Öhm. ingen aning faktiskt, säkert H
Vill du vara som: Öhh.?
Sårade dig sist: H tror jag, fast det gick över snabbt :D
Vill du bli galet full med: Haha Jackie tror jag hon är rolig :)
Gjorde dig riktigt glad senast: H :)
Fick du sms från senast: Natta
Ringde dig senast: Mamma
Är snyggast på jorden: Öhm massor :D 

HAR DU:
För många vänner: 
Nej
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Nej
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon skada: Nej
Färgat håret: Ja, svart, brunt och svart/rosa
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Öron
Egen dator: Ja
Bra självförtroende: Njae, det är väl upp och ner :O
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Bjudit ut någon: Nej
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Nej
Stulit någonting: Ja
Lämnat landet: Ja
Tuttat eld på nått: Njaaee.. räknas godispapper? :P eller om man råkar tända på en papperskorg ? :O haha
Gjort något olagligt: Ja


HUR:

Går du: Konstigt säkert
Svarar du i telefonen: "Hallå?" eller "Elin"
Fördriver du tiden: Dator
Mycket pengar har du: 300 kr kanske :O
Tjänar du pengar: Studiebidrag? :O
Ofta diskar du: Aldrig
Ofta städar du: Lite då och då
Många stör du dig på: En del
Ofta träffar du din familj: Nästan varje vardag och på söndagar haha

TROR DU:

Att du kommer bli något: Något måste jag väl bli.. om det är nåt bra eller dåligt är en annan sak..  
På gud: Nej
På rymdvarelser: Nej
Att folk tycker om dig: Ja vissa gör väl det i alla fall 
På ett liv efter detta: Nej, orka leva igen :O
Att fiskar kan tänka: Nej
Att du kommer leva länge: Hoppas inte det, jag vill inte bli 100 år


HU!

Nej usch, idag hade jag redovisning i historia och svenska. Det var hemskt, ni kan inte fatta hur jävla mycket jag skakade när jag stod där framme och pratade. MEN jag fick i alla fall ur mig allt som jag skulle säga, allt kom jag ihåg. Men aa, jag har vart nervös typ hela veckan för det här och jag var fortfarande nervös typ 5 minuter efter att jag hade gått och satt mig igen. Haha. Åh herregud vi ska ha nationellt prov på redovisning sen nångång också. GOSCH! haha

Aja, efter skolan åkte jag till gymmet och gjorde det vanliga typ. När jag kom hem åt jag massa pannkakor och nu väntar jag på att Natta ska äta klart så att jag kan träffa henne. Wohoo. Sen ska jag nog åka till H och sova tror jag, för det är så mysigt. Mihi

Nej nu ska jag läsa lite tror jag PUSS HAJ!

Hallonkräm

På gymmet sprang jag 20 min, styrketränade typ 35 min och stretchade 5 min. Jag var helt slut och sedan behövde jag dessutom cykla hem för att cykeln stod vid älta gård eftersom jag cyklade till bussen igår. Men men, inget ont som inte för något gott med sig?
När jag kom hem började Leo göra hallonkräm och den blev jättegod, duktig pojke. Jag behövde det kände jag. Den var fortfarande lite varm så den värmde haha. Nej, nu ska jag duscha och sen ska jag nog lägga mig och sova.



Hallonkräm :)


Puss på er

Godkväll.

Ska strax gå iväg till bussen för att åka till gymmet. Är helt slut efter typ en veckas hårt skolarbete. På fredag ska jag ha redovisning i historia och svenska. Jag har fixat vad jag ska säga, men nu måste jag bara lära mig det halvt utantill. Gaaah. Dessutom har vi nk-presentation på måndag, så idag satt jag, Sophia och Cecilia kvar efter skolan och jobbade med det. Och det ska vi även göra imorgon, så då har jag ännu mindre tid på mig att träna på historian. Som tur är slutar vi klockan 11 imorgon i alla fall.

Igår hade vi hälsotester, dvs hur många situps och rygglyft man klarade och beeptest. Situps gick det inte så bra med, kommer inte ihåg hur många jag klarade men det var inte så många. Rygglyft gjorde jag 36 stycken, vilket var MVG. Haha. Och på beeptestet kom jag till 6.5 vilket är G, men bättre än förra gången då jag kom till 6.1. vilket är gränsen för G, så ni vet. Haha.

Nej, nu ska jag börja dra mig mot bussen. Puss haaaaj :D

RSS 2.0