29 september 2010

Hej hej hallå dagboken!

Har inte hänt så mycket på sistone.. Jobbade igår som vanligt, sedan var jag på körlektion. Fick åka typ självständigt för att kolla om jag är duktig haha. Men målet är nu i alla fall att köra upp vecka 44 - 45. Det är alltså om 5-6 veckor. Får ligga i nu alltså. Aja. Efter det åkte jag till Råggan för att träffa Natta. SKulle egentligen till Hagsätra och kolla hennes nya kvart (haha!!), men hon bor ju typ inte där. (Det är alltså det våra skattepengar går.. betala en lägenhet som har används en gång på tre veckor.. haha) Så vi tänkte gå dit och tillbaka bara för att kolla, men sen började halv åtta hos mig.. haha. Så vi kollade på det, sedan blev det så mörkt. haha. Så vi kollade på lite annat sedan sov vi.

Imorse tod vi tuben från Råggan typ fem i sju. I Slussen skiljdes vi åt, Natta åkte till Älta och jag åkte till jobbet. Sedan jobbade jag.. Efter det åkte jag in till stan för jag tänkte köpa en halsduk och ett par jeans. Men jeans orkade jag inte.. måste ju hålla på att knyta upp skorna då.. :O Och halsdukar finns det ju knappt några än... Bajs. Jag kollade på lite vinterskor också.. men hittade inga bra där heller. Men jag hittade en kavaj i alla fall. Haha.

Aja, nu är jag hemma.. och ska läsa klart expressen och aftonbladet från igår.. Sedan blir det väl till att sova tror jag.. kanske kollar lite teve innan iofs.. Aja. Puss på er

Min söta lilla vän :)

Jackie :) <3

Bild från när vi var på Vapiano för ett par veckor sen :)


Vecka 39

Måndag:
[ x ] 08.00 - 16.00 Jobba

Tisdag:
[ x ] 08.00 - 16.00 Jobba
[ x ] 17.00 - 18.10 Trafikskola
[ x ] Till Natta :)

Onsdag:
[ x ] 08.00 - 16.00 Jobba

Torsdag:
[ x ] 08.00 - 16.00 Jobba

Fredag:
[ x ] 08.00 - 16.00 Jobba

Lördag:
[ x ] 22.00 - 02.00 Jobba med söta Jackie :)


Jaa, det var nog allt. Ska antagligen ut i helgen också :) Och åka till forum eller nåt och köpa lite kläder jag behöver. Aja, puss puss

Hejsan hejsan

Nu har det gått sådär lång tid igen, men jag har varken tid eller lust just nu..

Här kommer iaf en snabbresumé av missad tid:

I lördags fyllde som sagt Sophia år. Så det var fika hemma hos henne med släktingar och vänner. Det var trevligt, och gott!

Födelsedagsbarnet :)

 

Michaela och Linnea

 

Cissi

 

Andrea

 

Supergoda tårtan :)

 

Eftersom jag var så trött så jobbade jag inte på kvällen/natten. Istället åkte jag med Danne och Tobbe till Sofia i Saltsjö - Boo och kollade på film. Vi såg en skräckfilm och På Smällen. Sedan åkte jag hem och sov.

 

Dagens outfit haha

 



I söndags röstade jag. Sedan hängde jag lite med Danne, sedan hem för middag och sedan gick jag, Danne och Tobbe på bio i Sickla. Vi såg Salt med Angelina Jolie. Den var väl helt okej.

I måndags jobbade jag, sedan åkte jag hem till Danne och somnade i hans säng haha. Sedan gjorde vi nog inte så mycket tror jag.

I tisdags jobbade jag, sedan var jag på trafikskola och sedan åkte jag hem till Danne. Skulle egentligen ha kollat på film med Jackie, men jag somnade i hans säng, så jag åkte hem och sov. Haha.

I onsdags jobbade jag, sedan övningskörde jag hem och.. gjorde ingenting haha.

I torsdags jobbade jag och sedan åkte jag till Hampus. Vi kollade lite teve innan vi gick och la oss.

I fredags jobbade jag, sedan åkte jag hem och sov ett par timmar. Sedan jobbade jag med Ilona 22 - 02. Åkte hem vid halv tre för jag var så trött.

Igår gjorde jag inte mycket.. duschade och övningskörde till tyresö för att köpa mat. Sedan åt jag, gick till Danne där jag gjorde mig iordning och så åkte vi in till stan och mötte upp Tobbe och Kristoffer. Vi började kvällen på två olika pubar och drack öl, sedan gick vi vidare, men hamnade på ett skumt ställe. Sedan blev det blaj och jag var hemma vid två.

Idag vaknade jag vid ett av att Hampus ringde. Han kom med sina farföräldrar som körde oss till Hemmesta. Där firade vi Hampus lillebror Valter som fyller 3 år idag. Kom hem till middagen, så jag åt och sedan har jag kollat teve. Nu ska jag snart sova.

Så puss på er

18 september 2010

Hejhej allehoppa!

Det var några dagar sen. Men det har inte hänt sådär värst mycket, jobb, köpt ny jacka, tagit en öl med Cecilia och Sladjana efter jobbet i torsdags, jobbat, jobbat, och så lite party. Idag fyller OffiPoffi 19 år så ska hem till henne och fika och så snart. Kuligt värre! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen. Poss haaaj

13 september 2010

Hejhej allehoppa!

Idag har jag inte gjort så väldans mycket.. Började med att jobba såklart. Sedan åkte jag hem och åt. Sedan övningskörde jag med mamma till återvinningscentralen. Haha. Och sedan har jag gjort typ ingenting. Spelat lite kort iofs. haha. Har också försökt hitta senaste avsnittet av True Blood, men serven är overloaded.. fuck fuck. Jag tänkte se det avsnittet innan jag går och lägger mig.. vilket jag ska snart. Är superdupertrött och ska ju upp sex imorgon igen.. Sååå aa.. vi får se hur det går. Haha

Puss på er

Vecka 37

Måndag:
[ x ] Jobba 08 - 16

Tisdag:
[ x ] Jobba 08 - 16
[ x ] Till Hampus

Onsdag:
[ x ] Jobba 08 - 16

Torsdag:
[ x ] Jobba 08 - 16

Fredag:
[ x ] Jobba 08 - 16
[ x ] Jobba 22 - 02

Lördag:
[ x ] 14.00 Fika för att fira att Sophia fyller 19! :D

Söndag:
[ x ] RÖSTA!

Herregud, vilket roligt liv jag har.. haha. Men som min far säger; man är ju löneslav! haha Puss på er

12 september 2010

Hej hej!

Det var.. väldigt länge sen! haha. Har inte ens varit inne på datorn sedan i tisdags tror jag.. så aa.

Men detta har jag gjort denna vecka i alla fall, om jag kommer ihåg allt..

- I måndags jobbade jag 8 - 16 på restaurangen i Gustavsberg. Om ni inte förstod det så har jag fått jobbet där. Efter det åkte jag och fixade pass med resten av familjen (och nej jag ska inte resa någonstans, men det är bra att ha ett pass ifall att jag typ får för mig att ta en sistaminuten någongång.) Övningskörde hem också :)

- I tisdags jobbade jag också 8 - 16, sedan åkte jag hem och gjorde ingenting tror jag.

- I onsdags började dagen med övningskörning till banken med mamma. Blev en tur till Hemköp i Sköndal eller nåt, eftersom jag inte vill köra samma väg varje gång jag övningskör.. haha. Juste, jag blev sjuk också.. Men klockan tre var det dags för Riskettan, så befann mig i Finntorp och lyssnade på någon gubbe som snackade om trötthet, riskbeteenden och droger i trafiken typ.. sjuuuukt tråkigt. Aja, sedan hämtade vi passen.

- I torsdags var jag på halkbanan i Gillinge, det var roligt. Halkade runt lite och så, haha. Sedan åkte jag hem och.. jag vet inte ingenting typ.

- I fredags var jag på landsvägskörning med trafikskolan. Jag och två andra som håller på att ta körkort körde om varandra på landsväg till Mariefred. Där fick vi fika och sedan körde vi om varandra på motorvägen på tillbakavägen. Det var skitkul det med. Framme i Sthlm mötte jag upp Jackie och så åt vi på Vapiano, det var gottgottigottgott. Haha, blev jättemätta båda två. Sedan bar det av hemåt och så jobbade jag med Ilona, Filippa och Jackie 22-02. Och så blev det party till 03. Sedan hem och sova.

- Igår väckte mamma mig vid ett, jag var skittrött. Dumma henne. haha. Men jag övningskörde iallafall med mamma till Maxi. Sedan blev det mat och jobb med Ilona 22-02. Gick från klubben typ precis tre, åkte hem och sov.

- Idag vaknade jag tre, har inte gjort någonting typ. Eller jo, jag har lagt pussel med Joel, haha. Och nu har jag gått in på datorn också.. duktigt av mig tycker jag. Haha. Jaa.. puss på er

RSS 2.0